Ce să îți cumperi dacă ai de ales între un iPhone 11 Pro Max și un Samsung Galaxy Note 10 Plus? Bătălia telefoanelor cu trei camere

Samsung Galaxy Note 10 Plus și iPhone 11 Pro Max sunt două telefoane premium lansate de doi dintre cei mai mari jucători de pe piața telefoanelor mobile, din lume. Prin intermediul acestor dispozitive, atât Samsung cât și Apple au făcut câte o demonstrație de forță prin care au încercat să cucerească noi teritorii. Cât au reușit? Vedem în continuare!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Când vine vorba de comparații, este greu să pui în balanță caracteristicile dispozitivelor lansate de cei doi titani. Indiferent de capitolele la care excelează fiecare dintre ei, criteriul principal de selecție care decide în cele din urmă terminalul în care vor investi cei mai mulți cumpărători rămâne sistemul de operare. Fanii Android cu greu pot fi convinși de avantajele oferite de un sistem iOS și de asemenea, amatorii sistemelor iOS nu pot înțelege vreodată în ce constă ușurința operării unui dispozitiv intuitiv ca Samsung. Pur și simplu nu există un sistem superior celuilalt. Ci e vorba de preferințe și de cât de mult ești obișnuit cu fiecare tip de terminal în parte.

 

Încă o caracteristică după care nu pot fi comparate dintr-un punct de vedere obiectiv terminalele flagship de la Samsung și Apple de anul acesta este design-ul. Ambele se remarcă prin linii elegante, carcase luxoase și display-uri extraordinare, de dimensiuni impresionante, care transformă experiența de utilizare într-o plăcere pură. De asemenea, pentru un plus de gust și culoare, oricare dintre ele poate fi accesorizat cu un set de huse personalizate care să-l facă să arate exact așa cum îți dorești.

 

Din colecția noastră cuprinzătoare, poți alege un set de huse pentru iPhone 11 Pro Max, sau un set de huse personalizate Samsung galaxy Note 10 Plus prin care să arăți celor din jur hobby-urile, pasiunile și nu în ultimul rând, creativitatea de care ești capabil.

 

Astfel, singurul element la care ne putem referi pentru compararea în mod obiectiv a telefoanelor iPhone 11 Pro Max și Samsung Galaxy Note 10 Plus este setul de trei camere, una din puținele caracteristici comune, care chiar pot fi comparate, ale acestor dispozitive.

 

Anul acesta producătorii de telefoane mobile încurajează fotografia!

 

În 2019 fotografia este un hobby la modă, iar creativitatea se poate exprima cu ajutorului unui dispozitiv iPhone 11 Pro Max sau Samsung Galaxy Note 10 Plus, fiecare prevăzut cu câte un setup de trei camere performante.

 

Trecând în revistă camerele fiecărui telefon, iPhone 11 Pro Max are o cameră telephoto, o cameră wide-angle și o cameră ultra wide-angle de câte 12 MP fiecare; În timp ce Samsung Galaxy Note 10 Plus este prevăzut cu o cameră telephoto de 12 MP, una wide-angle tot de 12 MP și cea din urmă ultra wide-angle de 16 MP.

 

Iar testând fiecare din cele două telefoane, primul lucru pe care îl remarci este calitatea excepțională a fotografiilor făcute în diferite condiții de lumină, la diverse obiecte sau persoane. Pe de altă parte, și din punct de vedere al acestei calități, este greu să alegi care din cele două telefoane primează.

 

Totul ține de gusturi. În timp ce camerele telefonului Samsung Galaxy Note 10 Plus scot în evidență conturul fiecărui subiect în parte, în cazul iPhone-ului 11 Pro Max elementele se încadrează mai bine în decor. De asemenea, în timp ce culorile redate de Samsung Galaxy Note 10 Plus în imagini sunt vivide și strălucitoare, culorile captate de iPhone 11 Pro Max se apropie mai mult de realitate.

 

În plus, cu toate că telefonul Samsung are o cameră ultra wide-angle cu mai mulți megapixeli decât iPhone, aceștia nu fac o diferență notabilă când vine vorba de fotografii landscape cu multe obiecte sau oameni în cadru. De asemenea, oricare dintre camerele ultra wide-angle ale celor două dispozitive, nu excelează decât în condiții propice de lumină.

 

Chiar și pentru cei cărora le plac fotografiile pe timp de noapte desemnarea celui mai bun dintre cele două terminale prezentate în acest articol este o provocare cu adevărat dificilă. Și Samsung Galaxy Note 10 Plus, dar și iPhone 11 Pro Max se descurcă de minune pe modul de noapte și în condiții precare de lumină. Însă dacă e să fim puțin cârcotași, trebuie să subliniem faptul că pe timp de noapte, iPhone-ul redă mai bine tonurile de negru și atmosfera nocturnă, în timp ce Samsung tinde să supraexpună fotografiile. Dar cu siguranță, nici acest tip de fotografie nu poate constitui criteriul principal de alegere între un terminal sau altul.

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, anul 2019 ne-a pus față în față cu două dispozitive fără pereche, lansate de firme diferite, dar cu performanțe și caracteristici uimitoare, care ne obligă să alegem încă o dată terminalul preferat în funcție de sistemul de operare cu care ne-am obișnuit.

Pin It on Pinterest