Cum să alegi o husă personalizată care să te mulțumească pe deplin?

În prezent, mai ales pentru terminalele mobile noi, există atât de multe huse de protecție pe piață încât alegerea a devenit dificilă nu din cauza lipsei de produse, ci dimpotrivă, pentru abundența lor. Mai nou, chiar și magazinele de fast fashion, care până acum se concentrau doar pe haine, fabrică huse de telefon la modă și vânzarea lor în apropierea caselor de marcat nu mai este demult o priveliște rară.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu toate acestea, lăsând la o parte aspectul, nu toate husele de telefon existente pe piață sunt la fel de eficiente și unele dintre ele nu numai că nu protejează telefoanele mobile, ci în anumite situații le expun unor pericole cu care altfel nu s-ar fi confruntat dacă nu erau echipate cu ele. De aceea, în acest articol Itelmobile, am ales să discutăm despre câteva din cele mai importante criterii de selecție ale unor huse personalizate și care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont înainte de a investi într-un nou produs.

În ce fel de huse de telefon să nu investești niciodată?

Indiferent de felul cum arată, nu poate fi vorba de o husă perfectă dacă aceasta nu se potrivește ca o mănușă terminalului pentru care a fost achiziționată. Husele cu urechi de iepurași sau ursuleți, ori în formă de prăjituri sau personaje din desene animate sunt foarte populare mai ales în rândul adolescenților, dar trebuie alese cu mare grijă deoarece majoritatea lor sunt făcute în așa fel încât să acomodeze mai multe tipuri de terminale, dar niciunul în deplină siguranță.

Chiar dacă diferența de dimensiuni între o husă și un terminal este aproape insesizabilă cu ochiul liber, o distanță chiar și de doar câțiva milimetri poate lăsa suficient spațiu ca terminalul să alunece și să cadă. De aceea, un terminal dotat cu husă mai mică sau mai mare decât dimensiunile sale, este mai expus pericolelor decât un terminal care nu are nicio husă.

Tot în categoria huselor de telefon mobil pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată sunt și accesoriile din materiale care alunecă ușor, sau nu au o aderență bună în momentul apucării. Mai ales dacă nu este vorba de huse antișoc, acestea cresc riscul de cădere liberă a telefonului și implicit de deteriorare ireversibilă.

Care sunt cele mai bune huse personalizate pentru mobile?

Personalizarea unei huse nu trebuie să se concentreze niciodată doar pe aspect, ci să se bazeze și pe particularitățile unui anumit model de telefon. Astfel, cele mai bune huse personalizate sunt cele create pe comandă, special după camerele, butoanele, speaker-ele și mufele unui telefon. Gândite astfel, husele personalizate sunt extrem de funcționale și nu obstrucționează utilizarea niciunui element al dispozitivului.

Mai mult, când vine vorba de huse personalizate, trebuie să se pună un accent deosebit și pe rezistența acestora. În general, cel mai mare pericol pentru telefoanele mobile sunt cheile și alte obiecte cu muchii ascuțite din gențile și buzunarele noastre. De aceea, dacă husele în care investim nu sunt suficient de rezistente încât să facă față impactului cu aceste obiecte, ele nu se pot numi huse de protecție, ci doar accesorii cu un aer personalizat.

Nu în ultimul rând, în alegerea unor huse personalizate trebuie ținut cont și de preț. Într-adevăr, husele personalizate dau o notă de unicitate terminalelor pe care le echipează, dar indiferent de modelul și particularitățile lor, odată cu trecerea timpului, ele devin la fel de fade ca un terminal dezbrăcat și de aceea, în calitate de utilizator trebuie să alegi produse pe care îți permiți să le înlocuiești ori de câte ori ai chef de o schimbare.

De ce să cumperi de la Itelmobile dacă vrei huse care să te mulțumească pe deplin?

Toate produsele Itelmobile sunt fabricate din materiale foarte rezistente, cu o aderență bună și care oferă o senzație plăcută la atingere. În plus, pot fi personalizate după bunul plac al cumpărătorilor prin extraordinara aplicație online pe care o punem la dispoziție tuturor doritorilor de huse personalizate.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ca să beneficiezi de un set de huse premium, special create pentru terminalul tău, la un preț foarte convenabil, tot ce trebuie să faci este să alegi modelul de telefon pe care îl deții, să încarci o imagine care ți se potrivește și apoi să efectuezi comanda. De restul ne ocupăm noi, iar satisfacția ta este ca și garantată!

Pin It on Pinterest