Cu excepția camerei extraordinare, ce alte avantaje mai are de oferit telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra?

Samsung Galaxy S20 Ultra este unul din cele mai apreciate telefoane mobile existente pe piață la momentul actual. El a fost lansat anul acesta, odată cu terminalele Samsung Galaxy S20 și Samsung Galaxy S20 Plus, ca făcând parte dintr-o serie revoluționară de telefoane mobile menite să stabilească noi standarde în domeniul tehnologiei GSM.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cel puțin în ceea ce privește factorul WOW, coreeni și-au atins cu succes scopul. Oricare din cele trei terminale ale seriei S20 este un dispozitiv cu mult potențial și un aspect desăvârșit care poate fi scos și mai mult în evidență prin utilizarea unui set de huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20 Plus sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra, în funcție de telefonul preferat. Însă dintre toate aceste terminale, cel care se remarcă cel mai mult la capitolul dotări este cu siguranță Samsung Galaxy S20 Ultra despre care vom vorbi pe larg în rândurile ce urmează.

Samsung Galaxy S20 Ultra este un telefon pionier

Dacă ar fi să-i acordăm un premiu, motivele pentru care Samsung Galaxy S20 Ultra ar merita această distincție sunt:

● camera foto cu cei mai mulți megapixeli de pe piață;
● cel mai performant zoom digital;
● cea mai generoasă carcasă ca dimensiuni;
● cea mai mare memorie RAM.

Samsung Galaxy S20 Ultra este primul telefon mobil cu 16 GB de RAM creat vreodată, dotare care îi permite înregistrarea unor videoclipuri în rezoluție 8K! De asemenea, camera sa principală are nu mai puțin de 108 megapixeli și posibilitatea de a mări de 100 de ori o imagine înainte să o imortalizeze. Mai mult, în ceea ce privește dimensiunile sale, Samsung Galaxy S20 Ultra este la limita dintre telefon și tabletă deoarece îl despart doar 0.1 inchi de diagonala minimă de 7 inch de la care încep tabletele.

Un telefon, o cameră, un calculator și un televizor într-un singur terminal

Mai întâi de toate, pentru că este un dispozitiv de comunicare ce poate fi purtat oriunde, Samsung Galaxy S20 Ultra își merită numele de telefon mobil. Dar pe lângă acest apelativ, nu ar fi greșit dacă i-am spune din când în când cameră foto cu smartphone și nu invers. La cei 108 megapixeli și tehnologia din spatele lentilelor sale, Samsung Galaxy S20 Ultra nu este cu nimic mai prejos decât multe camere foto de pe piață, iar pe multe din modelele vechi ale acestora, mai ales dispozitivele fără focus manual și lentile speciale, chiar le întrece.

Mai departe, cu cei 16 GB de memorie RAM, Samsung Galaxy S20 Ultra este semnificativ mai performant decât multe desktopuri și laptopuri încă în funcțiune chiar și în ziua de azi. Toată această putere îi permite filmarea unor videoclipuri pe care majoritatea calculatoarelor nu sunt capabile să le editeze.

Nu în ultimul rând, la dimensiunile generoase pe care le are, Samsung Galaxy S20 Ultra poate fi folosit cu succes și pe post de televizor, mai ales de către clienții Netflix și ai altor furnizori de abonamente de video streaming care pot fi accesate de pe orice dispozitiv cu acces la internet. La filme și la jocuri, Samsung Galaxy S20 Ultra este cel puțin la fel de practic ca o tabletă, dar în același timp și la fel de ușor de folosit ca un telefon mobil oarecare datorită grosimii sale mai mult decât modeste.

Astfel, chiar dacă are un preț destul de piperat, Samsung Galaxy S20 Ultra este un dispozitiv mai mult decât convenabil având în vedere că poate prelua funcțiile atâtor aparate, nefiind nevoie să mai investești în toate aceste produse, specializate într-o singură funcție, pe care le-am enumerat mai sus.

Cărui tip de utilizator i se potrivește terminalul Samsung Galaxy S20 Ultra?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Mulți pasionați de tehnologie consideră că Samsung Galaxy S20 Ultra este un terminal special creat pentru amatorii de fotografie. Dar pentru toate funcțiile sale pe care le-am prezentat și în acest articol, noi considerăm că acest terminal se potrivește oricărui tip de utilizator de smartphone, indiferent de așteptările sau obiceiurile sale. Chiar dacă fotografia nu este pasiunea sa numărul 1, oricine poate profita la maxim de un ecran atât de generos, dar și de hardware atât de performant.

Pin It on Pinterest