Chiar și cele mai tari telefoane au nevoie de protecție! Astăzi vă propunem huse pentru iPhone Xs Max, Xs și Xr

Când spui Apple spui produse de cea mai bună calitate și evident, prețuri pe măsură. Ca de fiecare dată, fiecare prezentare făcută de Apple este așteptată cu sufletul la gură, pentru că, fără îndoială, Apple lansează trenduri și tehnologie de cea mai nouă generație. Pentru prima dată în istorie, Apple a lansat în același timp trei modele de iPhone: Xs Max, Xs și Xr. Prețurile încep de la 750 euro în cazul Xr și pot ajunge până la 1300 euro pentru modelul de top Xs Max.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ținând cont de aceste prețuri, primul tău gând ar trebui să fie protecția telefonului. Sigur, o parte din voi veți spune că nu vreți să stricați aspectul telefonului cu o husă, dar serios acum, preferi să îl culegi de pe jos cu display-ul spart sau sticla de pe spate fisurată? Nu bag mâna în foc, dar cred că nu. De aceea, o husă pentru telefonul tău e un must. Chiar și pentru cei dintre voi care nu vor să “strice” aspectul telefonului există soluții, cum ar fi husele transparente slim sau ultraslim. Acestea sunt extrem de subțiri, păstrează linia telefonului și oferă protecție dacă îl scăpați. Dacă sunteți ca mine, asta se va întâmpla mai ales în prima lună de utilizare, până te obișnuiești cu device-ul.

Ok, acum că am făcut introducerea, haideți să vă arătăm propunerile noastre pentru fiecare model în parte!

Huse pentru iPhone Xs Max

Începem cu iPhone Xs Max pentru că este cel mai scump, cel mai mare și evident cel mai predispus să îmbrățișeze pământul.

Începem cu o husă de la Spigen. Spigen este liderul autoritar în industrie, produsele lor sunt de cea mai bună calitate, iar designul lor este unul ușor de recunoscut. Recomandarea noastră merge către Spigen Ultra Hybrid. De ce această husă? Partea din spate este transparentă, iar marginile sunt negre. Protecția oferită este foarte bună, are o priză foarte bună în mână, iar totul la ea se simte premium.

 

Dacă vrei o husă care să păstreze forma telefonului și să fie transparentă, îți propunem o husă Ringke Air. Ringke este un producător de accesorii peste medie ca și calitate, fiind absolut imposibil să nu sesizați calitatea ei.

Huse pentru iPhone Xs

iPhone Xs este telefonul cu un preț mediu, dacă putem spune că 1000 euro este un preț mediu. Acesta este aproape identic cu iPhone X și ținând cont de câte iPhone-uri X sunt pe piață, o husă va face minuni atât din punct de vedere al diferențierii cât și din punct de vedere al protecției.

O husă extrem de interesantă, cu valențe anti-shock, este husa Ringke Fusion X. Design-ul este unul special, ce este imposibil să nu scoată telefonul în evidență.

Dacă îți dorești o husă extrem de subțire, soluția vine de la husa Spigen Air Skin. Aceasta se mulează perfect pe telefon, materialul utilizat este policarbonat și este de culoarea negru mat. În plus, poți uita și de amprentele lăsate pe ea, nu de alta dar știm cât de plictisitor este să ștergi telefonul continuu.

Huse pentru iPhone Xr

Și ajungem și la iPhone Xr, cel mai ieftin din cele trei telefoane prospăt lansate. Bine, ieftin e mult spus dacă ținem cont de faptul că pentru Apple 750 euro nu e o sumă prea mare. Marele avantaj al acestui telefon e că vine în mai multe variante de culoare deci, cel mai probabil, vei dori ca aceasta să fie cât mai vizibilă. De aceea, la această variantă de telefon vom merge pe huse transparente.

Ca variantă anti-shock îți propunem husa Ringke Fusion Crystal View. Aceasta este complet transparentă, colțurile sunt întărite, având implementată și tehnologia Air-Cushion. Această tehnologie constă în introducerea unei bule de aer în colțurile husei, aceasta preia șocul și îl disipează mult mai eficient.

Varianta slim vine tot de la Ringke, mai exact husa Ringke Air. Aceasta este foarte subțire, calitatea este extrem de bună. Aproape că nici nu se va observa că ai husă pe telefon.

Acestea sunt propunerile noastre. Evident, gusturile nu se discută, de aceea te invităm să alegi husa care se potrivește cel mai bine gustului tău.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ah, nu uita și de folii de sticlă pentru protecția display-ului! Nu de alta, dar îmi este și frică să văd cât costă un display nou.

Pin It on Pinterest