De ce ai nevoie de o husă pentru telefon?

“Telefonul este prea frumos, de ce să-l stric cu o husă?” “Husa face telefonul prea gros, prea lat etc.” Multora dintre noi le-a trecut probabil prin minte gândurile de mai sus. Adică pe bune, ce rost mai are să mai dau bani și pe o husă?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Echipa iTelMobile a adunat câteva motive care să certifice faptul că achiziția unei huse este o alegere inspirată.

Este prea subțire și prea ușor

Să recunoaștem: telefoanele din ziua de azi devin tot mai subțiri și mai ușoare și asta nu le face mai durabile. Epoca telefoanelor indestructibile Nokia 3310 a apus de mult, așa că ar fi bine să-ți iei niște măsuri de siguranță. O husă adaugă telefonului un suport suplimentar pentru a nu se îndoi sau sparge.

Asigurare la telefon? Să fim serioși!

Asigurarea telefoanelor nu prea a prins la noi. Chiar și când achiziționăm un telefon foarte scump, cum ar fi un iPhone sau un Samsung high-end, nu foarte mulți dintre noi sunt dispuși să plătească o sumă de bani în plus pentru a-și asigura noul device. Dacă l-ai scăpat, parcă te cam doare inima, iar aici o husă pentru Samsung S8 sau o husă pentru iPhone X de exemplu, te scutește de multe lacrimi.

Zgârieturile chiar nu ne plac

Telefoanele nu sunt ultra fragile, cele mai multe dintre ele fiind realizate din metal sau plastic, iar sticla utilizată este foarte rezistentă, cum ar fi Gorilla Glass. Dar chiar dacă nu scapi telefonul, asta nu îl ferește de zgârieturi. La început probabil i se oferă o atenție deosebită și nu e pus în buzunar sau poșetă alături de chei, dar în timp uităm de aceste aspecte și așa apar zgârieturile. Chiar și o zgârietură simplă scade valoarea telefonului, pentru că ne îndoim de faptul că vreți să păstrați device-ul pe viață.

O husă protejează telefonul ca ansamblu

Husele nu protejează extraordinar de bine cea mai delicată parte a acestuia, display-ul, dar protejează restul device-ului, cum ar fi părțile electronice din interior. La urma urmei, telefonul tău este o bucățică de tehnologie, iar husa ajută la protejarea acesteia.

Ai nevoie de grip

Problema cu smartphone-urile cu o alură sexy, fluidă? Sunt cam alunecoase. O husă vine la pachet cu un grip suplimentar ce poate face diferența între a păstra telefonul în mână sau din a-l culege de pe asfalt.

O husă îți poate face telefonul unic

Ai cel mai nou model de smartphone? Nu vrem să îți dăm vești rele, dar multă lume deține un telefon identic cu al tău. Adăugând o husă la telefonul tău nu numai că va reflecta personalitatea ta, dar îl va face și mai ușor de recunoscut.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care recomandăm achiziționarea unei huse pentru telefon. Ar mai putea găsi și alte motive, dar articolul s-ar prelungi la nesfârșit. Acceptă îndemnul nostru, intră pe itelmobile.ro și alege-ți o husă pentru smartphone-ul!

Pin It on Pinterest