Cum să vă alegeți husa pentru iPhone XS

În prezent, nimeni nu-și mai poartă iPhone-ul decât în husă, pentru a-l proteja de zgârieturi sau de eventualele căzături, dar și pentru că arătă foarte bine în husele cu design modern. Trebuie să recunoașteți că indiferent cât de atenți sunteți, tot există pericolul ca telefonul să cadă și să se deterioreze dacă nu este protejat de husă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Oricine poate scăpa iPhone-ul din mână. Fără husă, telefonul dvs. poate rămâne cu un semn ca amintire sau chiar mai rău, ecranul său se poate crăpa. În acest articol, vă vom oferi câte sfaturi despre cum puteți alege o husă pentru a evita eventuale neplăceri.

Sfaturi privind alegerea unei huse potrivite

De îndată ce v-ați dat seama că aveți nevoie de o husă, nu mergeți în bazar pentru a cumpăra o husă ieftină, care să nu vă protejeze bine iPhone-ul XS. iPhone-ul este un dispozitiv foarte scump și dacă vă veți zgârci la o husă, nu veți proceda bine. Acest lucru nu înseamnă că husa scumpă este cea mai bună și că nu există husă ieftină care să se potrivească perfect. Trebuie să descoperiți un bun echilibru între protecție și preț.

Vă dezvăluim un secret. La noi veți descoperi acest echilibru oricând. Trebuie doar să aveți răbdare să alegeți husa potrivită. Avem o gamă variată de huse pentru iPhone-ul dvs.

Care sunt caracteristicile ca utilizator?

Un alpinist, de exemplu, sau un lucrător în construcții va avea nevoie o husă cu protecție specială. Un pensionar va avea nevoie de altceva etc. Fiecare utilizator are propriile nevoi, țineți cont de nevoile dvs. înainte de a cumpăra o husă.

Una? Mai bine mai multe

Din fericire, vă putem la dispoziție pe site huse la un preț foarte competitiv, pentru a putea să vă achiziționați mai multe. Astfel nu va trebui să folosiți mereu aceeași husă. Prin urmare, nu vă veți plictisi niciodată de husa telefonului. Veți avea impresia că mereu aveți telefon nou.

Compatibilitate

Există huse pentru fiecare tip de iPhone. Cu toate acestea, husele pentru iPhone 7 și iPhone 8, pe lângă versiunile lor Plus, sunt compatibile între ele.

Intrați pe site și uitați-vă cu atenție la modelele pe care vi le punem la dispoziție, iar apoi alegeți în funcție de nevoile dvs. 

Când alegeți

Verificați ca părțile telefonului să fie bine protejate. Există huse care lăsă partea inferioară a iPhone-ului neprotejată. Cu cât husa este mai completă, cu atât mai bine. Avem opțiuni foarte interesante pe site. Aruncați o privire și alegeți!

Atunci când vorbim de materiale, intră în joc preferințele și gusturile fiecăruia. Pe site vă punem la dispoziție o gamă variată de huse, din diferite materiale. Pentru iPhone XS vă punem la dispoziție huse din silion, plastic și din policarbonat, transparente, negre sau fumurii.

Tip carte? Husă pentru spate și părțile laterale?

Depinde de necesitățile dvs. Cele tip carte oferă o protecție bună, dar sunt puțin mai incomode atunci când vreți să vorbiți sau să faceți fotografii.

Cele pentru spate și părțile laterale sunt foarte utile, protejează telefonul  la impactul cu solul. Dacă există copii în casă, luați în calcul astfel de huse. Husele trebuie să ofere o rezistență cât mai mare.

Ce huse pentru iPhone XS vă putem oferi?

După cum deja v-am precizat mai sus, oferim o gamă variată de huse. Vă punem la dispoziție huse tip carcasă, protecție 360°, protecție spate și laterale.

De exemplu, puteți alege Husa Ringke Fusion Smoke Black iPhone XS Fumurie. De ce? Deoarece această husă unică creată de Ringke vine la pachet cu un avantaj deosebit: în ciuda dimensiunilor reduse, oferă o protecție excepțională.

Este confecționată dintr-un policarbonat flexibil, la care se adaugă un strat suplimentar din silicon pentru a absorbi șocurile.

Dispune de un grip excelent ce nu lasă nicio clipă impresia că telefonul ar putea aluneca din mână, iar dacă îl scăpați, aceasta nu ar ridica foarte multe probleme deoarece husele Fusion au certificare MIL STD 810G-516.6 ceea ce înseamnă că a căzut de 26 ori de la înălțimea de 2 metri, fără ca telefonul să fie afectat.

Vă recomandăm să faceți o alegere înțeleaptă pentru ca iPhone-ul dvs. să fie în permanență protejat. Ne mândrim cu faptul că putem oferi clienților noștri doar produse de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Așadar, achiziționați o husă pentru iPhone XS de la noi, căci nu veți regreta.

Pin It on Pinterest