Ce trebuie să știi înainte de a achiziționa un telefon mobil Huawei P30, P30 Pro sau P30 lite?

Pentru prețul său, dar mai ales pentru design, gama P30 lansată de compania chineză Huawei anul acesta, a atras atenția multor pasionați de telefoane mobile. Este o gamă convenabilă pentru funcțiile pe care le oferă și de asemenea, o serie de dispozitive care atârnă greu în balanță atunci când vrei să-ți achiziționezi un telefon peste medie. Dacă ai în vedere investiția într-un telefon mobil Huawei din gama P30 iată care sunt câteva din punctele cheie după care trebuie să te ghidezi pentru a lua o decizie informată.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Huawei P30

 

De când a fost lansat și până în ziua de astăzi, Huawei P30 este un smartphone care s-a bucurat de o mulțime de cuvinte de laudă din partea utilizatorilor. Prin lansarea acestui model, Huawei își demonstrează seriozitatea și ambiția de a-și câștiga pe drept admirația utilizatorilor, dar și poziția favorabilă în piață.

 

Cu toate acestea, marea întrebare pe care și-o pun majoritatea celor interesați de modelul mai sus numit, este dacă el își merită investiția, nu în comparație cu modelele asemănătoare ca funcții ale companiilor concurente, ci cu frățiorul lui mai mare Huawei P30 Pro.

 

Cea mai mare diferență dintre cele două modele ale gamei P30 de la Huawei este bineînțeles, prețul. Cu toate că procesorul lor, gama de culori disponibilă pentru carcase, dar și calitatea display-ului nu diferă, Huawei P30 Pro se remarcă prin performanțele camerelor de fotografiat.

 

Huawei P30 Pro

 

Mulți spun că Huawei P30 Pro este telefonul dotat cu cea mai bună cameră de pe piață, lucru care justifică diferența de preț dintre el și Huawei P30. De la funcția zoom, extrem de performantă, și până la setarea night mode cu care se obțin fotografii ce până acum nu erau posibil de realizat decât cu o cameră profesională și un tripod de susținere, din punct de vedere al camerei foto, Huawei P30 Pro este un telefon care își merită fiecare bănuț din preț.

 

În plus, nu doar ca și aparat de fotografiat sau filmat, ci și ca dispozitiv, Huawei P30 Pro este un smartphone ușor de folosit, fiabil și atrăgător din punct de vedere al design-ului. Cu muchiile sale rotunjite și liniile rafinate, chiar se simte ca un telefon premium.

 

În plus, procesorul său performant, face ca majoritatea aplicațiilor sau jocurilor video să ruleze fără timp de așteptare și să poată fi savurate la maxima lor intensitate.

 

Huwawei P30 lite

 

Impresia generală a tuturor celor care au testat sau chiar au achiziționat telefonul Huawei P30 lite este una bună, majoritatea fiind impresionați de design-ul absolut fabulos. Dacă Huawei P30 Pro iese în evidență prin cea mai bună cameră de pe piață, Huawei P30 lite se identifică prin cel mai frumos design pe care un amator de telefoane mobile îl poate achiziționa la un preț convenabil.

 

În cele mai multe magazine de electronice, Huawei P30 lite costă doar jumătate din tariful telefonului P30 și chiar și din punct de vedere al camerei foto, până ajungi să faci fotografii pe întuneric, nu sesizezi mari diferențe legate de performanță.

 

Culoarea și contrastul ecranului nu sunt la fel de performante ca în cazul celorlalte două modele ale gamei, dar în același timp, nu afectează mult calitatea imaginilor sau a jocurilor video. De aceea, la fel ca și funcția night mode, niciuna din aceste două caracteristici nu sunt neapărat niște funcții pentru care să nu mai merite a lua în considerație acest model.

 

Din punct de vedere al softului, Huawei funcționează cu Android 9.0 și are aceeași interfață ca P30 Pro, user friendly și cu o mulțime de funcții peste care merită să arunci o privire. Pe de altă parte, bateria este considerabil mai slabă decât la P30 Pro, făcând ca P30 lite să aibă o autonomie mai scăzută. Dar chiar și așa, pentru prețul său și mai ales pentru aspect, este un telefon căruia îi vei acorda mult timp de gândire înainte de a lua o decizie.

 

Huse personalizate pentru orice tip de telefon

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Indiferent ce model de telefon din gama P30 de la Huawei te-a cucerit, cu itelmobile.ro poți îmbunătăți chiar și mai mult aspectul lui prin crearea unor huse personalizate care să-l scoată chiar și mai mult în evidență.

Pin It on Pinterest