4 Motive pentru care să optezi pentru o husă personalizată

Un telefon nou este întotdeauna un motiv de bucurie. Să ții în mână un obiect atât de micuț, dar care îți deschide porțile unei lumi fără margini doar prin câteva atingeri suave, este pur și simplu o minune. Dar cu toate că din punct de vedere al tehnologiei telefonul posedă puteri supranaturale, în scurt timp relizezi că fizic, el este mai firav decât multe din obiectele care te înconjoară și are nevoie de toată protecția pe care i-o poți oferi. De aceea, încă de la prima utilizare, ar trebui să iei serios în calcul prospectul de a achiziționa o husă personalizată pentru telefonul tău.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Când a apărut primul set de huse personalizate?

Primul set de huse a apărut pe piață cândva în anul 2007. Atunci, atât compania Apple cât și alți competitori puternici de pe piață, au început să producă în masă și să comercializeze la scară largă o mulțime de modele de smart phone-uri. Indiferent de producător, fiecare telefon mobil promitea un design sofisticat, cu linii fine și frumos rotunjite; Un corp subțire simplu de manevrat și ușor de acomodat în orice tip de geantă sau buzunar; Dar și un ecran generos care deși oferea o experiență de utilizare mai mult decât satisfăcătoare, se comporta pentru telefon ca un fel de călcâi al lui Ahile, constituind unul din principalele lui puncte slabe.

Cu toate acestea, husele au eliminat rapid riscurile la care se expuneau telefoanele moderne. Ele asigurau o extra protecție mai mult decât binevenită și dădeau telefonului un aer de unicitate care îl făcea să iasă în evidență. De aceea, cu timpul, au devenit la fel de populare ca și telefoanele pe care le îmbrăcau. În ziua de astăzi folosirea unei huse pentru telefon a intrat în rutina oricărui utilizator. Aproape că nu mai există telefon dezbrăcat și dacă al tău face excepție, îți prezentăm în continuare patru motive pentru care nu ar mai trebui să amâni investiția într-o husă personalizată.

De ce să investești într-o husă personalizată?

#1 Un plus de protecție

Telefonul mobil este gadget-ul pe care îl folosești cel mai des în viața de zi cu zi, expunându-l riscului de depreciere. Fără o husă personalizată care să-i ofere și o oarecare protecție, telefonul tău este vulnerabil și se poate strica din cauza prafului, mizeriei, apei sau șocurilor.

De aceea, pentru protecția pe care o oferă, vei realiza că o husă personalizată își merită investiția chiar și înainte de a lua în calcul beneficiile ei din punct de vedere estetic.

#2 Noi subiecte de conversație

Prin huse personalizate este foarte simplu să-ți exprimi:

·pasiunile;

·interesele;

·dragostea față de cineva;

·simțul umorului;

·satisfacția față de locul de muncă.

Husele personalizate sunt o oglindire a modului cum gândești, o exprimare fizică a lucrurilor care îți fac plăcere și, dacă ești o persoană căreia îi este dificil să lege o conversație cu cineva pe care abia l-a întâlnit, un topic de discuție. 

#3 Satisfacerea nevoii de nou

Există persoane care au câte o husă personalizată pentru telefonul lor pentru fiecare zi a săptămânii. Odată ce te-ai hotărât la imaginea pe care ți-o dorești, este foarte ușor să comanzi o nouă husă și astfel poți fi mereu în pas cu moda. 

Husele personalizate spun multe despre simțul estetic al unei persoane și prin folosirea lor îți poți asorta telefonul atât la vestimentația pe care o porți, cât și la evenimentele de peste an precum Crăciunul, Paștele, începutul anului școlar sau schimbarea anotimpurilor.

În plus, cu toții simțim nevoia de a face schimbări în viața noastră, iar husele personalizate sunt o metodă simplă de a o satisface. Mai convenabile decât un telefon nou, schimbând husele în mod periodic, îți poți oferi un stimul vizual care să-ți pună la muncă imaginația și creativitatea.

#4 Fotografiile de pe rețelele sociale

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dacă ești pasionat de rețele sociale sau ai un blog în care prezinți diferite aspecte din viața ta, o husă personalizată pentru telefon este un accesoriu esențial. Ca amator de media înseamnă că știi deja cât de important este ca nu doar fotografiile, ci și aparatul cu care le realizezi să aibă un aspect plăcut și atractiv. Iar pentru un telefon mobil care face cum face și tot se strecoară în pozele tale de pe Facebook și Instagram, husa personalizată este metoda lui de a se face remarcat.

Pin It on Pinterest