Tot ce trebuie să știi despre gama Samsung S20


Ca iubitori de tehnologie unul din lucrurile pe care îl așteptăm cu sufletul la gură la începutul fiecărui an este lansarea noilor telefoane mobile de la cei mai mari producători la nivel mondial. Printre aceștia se numără și compania Samsung care va încerca să ne ademenească în 2020 cu o nouă gamă: Samsung Galaxy S20, formată din 3 terminale cu mult potențial: S20, S20+ și S20 Ultra.

Chiar și printre fanii companiei coreene există persoane care afirmă că terminalele din gama S nu sunt neapărat cele mai fascinante dispozitive mai ales datorită faptului că au competitori și în aceeași familie, respectiv gama Samsung Galaxy Note. Dar chiar și în aceste condiții, producătorii și-au propus cu Samsung Galaxy S20 să-și consolideze poziția pe piață schimbându-și radical strategia de până acum și asta a fost suficient pentru noi ca să ne stârnească interesul.

Prin ce se remarcă gama Samsung S20?

Din punct de vedere al abordării, Samsung a uimit pe toată lumea când a hotărât ca noile sale terminale să se numească S20 și nu S11 cum ar fi fost normal, având în vedere că ultimele telefoane lansate anul trecut în această gamă au fost Samsung Galaxy S10e, S10 și S20+. Apoi, dacă până acum ne obișnuisem ca în gama S de la Samsung să avem de-a face cu un terminal standard, unul de buget și unul premium. Acum vom avea de ales între un terminal standard, unul bun și unul și mai bun. Ce au vrut să obțină cei de la Samsung cu această abordare similară cu cea a companiei Apple și ce impact va avea ea asupra cumpărătorilor? Rămâne de văzut.

Ce specificații au telefoanele Samsung S20?

La interior, cele trei terminale din gama S20 sunt foarte asemănătoare. Fiecare din ele este prevăzut cu câte un display de 120 Hz și este alimentat de câte un procesor Qualcomm Snapdragon 865. De asemenea, toate pot fi încărcate wireless, iar carcasa lor este rezistentă la apă.

Samsung Galaxy S20

Cu un preț începând de la aproximativ 1000 de dolari, dispozitivul Samsung Galaxy S20 este departe de a fi ieftin. Dar chiar dacă nu costă puțin, din cele trei terminale ale gamei sale, el este dotat cu cel mai mic număr de camere și nici nu se poate conecta la rețeaua 5G. Pe de altă parte, pentru un utilizator care preferă dispozitivele cu ecrane mai mici, el este cea mai bună opțiune.

Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20+ comparat cu celelalte dispozitive din gama sa este un terminal mediocru din toate punctele de vedere. Față de fratele său mai mic, Samsung Galaxy S20, el are și o cameră ToF la fel ca Samsung Galaxy S20 Ultra, dar și o baterie mai mare. În schimb, restul lentilelor camerei din spate sunt aceleași și dacă nu te interesează în mod expres beneficiile oferite de camera ToF sau rețeaua 5G, Samsung Galaxy S20 este un telefon suficient de bun pentru tine.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Din tot ceea ce s-a lansat până acum, telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra va fi terminalul cu cei mai mulți pixeli. Lentila sa principală are 108 MP, mai mult decât Huawei P30 Pro care până acum deținea locul I cu ai să 48 MP. Dar superioritatea acestuia din punct de vedere al fotografiei, o vom putea afla abia în momentul în care vom reuși să punem mâna pe aparat și să-l testăm.

Cât costă terminalele Samsung S20?

Toate dispozitivele Samsung Galaxy S20 sunt disponibile pentru precomandă pe website-ul oficial Samsung.com.

• Samsung Galaxy S20 poate fi cumpărat începând de la prețul de 4.299 de lei în culorile Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Pink și Cloud White;
• Samsung Galaxy S20+ poate fi cumpărat de la prețul de 4.799 de lei în culorile Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Black și Cloud WHite;
• Samsung Galaxy S20 Ultra poate fi cumpărat începând de la prețul de 6.499 de lei în culorile Cosmic Gray și Cloud Black.

De unde poți cumpăra huse personalizate premium pentru S20?

Așa cum te-am obișnuit și până acum, pe website-ul magazinului nostru, Itelmobile, poți găsi huse personalitate, de o calitate premium, și pentru telefoane de ultimă generație ca terminalele Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Fie că este vorba de un set de huse Samsung Galaxy S20, S20+ sau S20 Ultra suntem bucuroși să-ți stăm la dispoziție cu o gamă variată de modele.

Pin It on Pinterest