Ce spun utilizatorii despre noul Samsung Galaxy S21?

Samsung Galaxy S21 nu este nici pe departe cel mai bun telefon mobil din seria sa. Dar cu toate acestea, el este un terminal potent și considerabil mai ieftin decât celelalte două aparate din familia din care face parte. Descris în câteva cuvinte, Samsung Galaxy S21 are o cameră absolut impresionantă, autonomie remarcabilă și performanțe mai mult decât satisfăcătoare în ceea ce privește viteza de procesare a datelor.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dacă îți dorești cel mai bun telefon de la Samsung lansat anul acesta, Samsung Galaxy S21 Ultra este ceea ce cauți. Dar dacă nu te interesează numărul de pixeli ai camerei și nici nu cauți un terminal cu dimensiuni apropiate de cele ale unei tablete sau posibilitatea de a folosi un S Pen pe un terminal din seria S, Samsung Galaxy S21 este o alegere mult mai înțeleaptă, mai ales în ceea ce privește prețul de achiziție.

Camera telefonului Samsung Galaxy S21 este una din primele dotări ale acestui aparat care ne vin în minte când ne gândim la punctele sale forte. Ea este foarte versatilă și cu toate că nu are același număr impresionant de pixeli ca cea a telefonului Samsung Galaxy S21 Ultra, se descurcă foarte bine indiferent de condițiile de lumină, sau dacă fotografiile sunt făcute afară sau în interior.

De asemenea, prețul este un alt punct forte pe care merită să-l menționăm atunci când vorbim despre Samsung Galaxy S21. Din cauza firmei Samsung, coreeni au devenit deja celebrii pentru prețurile destul de piperate ale terminalelor lor din seriile S și Note și atunci când vine vorba terminale bune, orice bănuț contează!

Nu în ultimul rând, chiar dacă nu este cel mai bun telefon din seria sa, Samsung Galaxy S21 are componente hardware performante și un look remarcabil ce poate fi îmbunătățit cu un set de huse Samsung Galaxy S21 Plus, așa cum este cazul și terminalelor mai scumpe pentru care avem o întreagă colecție de huse Samsung Galaxy S21 Ultra sau huse Samsung Galaxy S21.

Puncte slabe ale telefonului mobil Samsung Galaxy S21

Ne-ar fi plăcut să putem extinde capacitatea de stocare a datelor telefonului Samsung Galaxy S21 cu câteva sute de GB, dar, din păcate, acest terminal nu are suport pentru cardul microSD, lucru care, cel puțin din punctul nostru de vedere, este un mare minus.

Și în ceea ce privește display-ul considerăm că se putea ceva mai bine, mai ales că cei de la Samsung ne-au demonstrat deja că au tehnologia necesară pentru a face minuni la acest capitol. Dar asta nu înseamnă că ecranul său Full HD+ AMOLED îl face să fie mai prejos decât alte terminale din aceeași clasă de preț.

Ce spun fanii Samsung despre telefonul mobil Samsung Galaxy S21?

Judecându-l după ceea ce scrie pe hârtie, Samsung Galaxy S21 este un telefon cel puțin ciudat ca mix de elemente hardware și software. Dar odată ce ajungi să-l folosești, realizezi imediat că este pur și simplu o plăcere să-l utilizezi, în ciuda faptului că are și câteva scăpări nu doar față de terminalele mai scumpe ale aceleiași familie, dar și față de cele din generația anterioară.

De ce are Samsung Galaxy S21 performanțe mai slabe decât Samsung Galaxy S20? Pentru moment ne vin în minte două motive. În primul rând cei de la Samsung au vrut cu tot dinadinsul să lanseze un terminal bun, dar pentru orice buzunar, iar în al doilea rând, cu toții am observat faptul că în ultimul timp compania a început să pună mai mult accent pe dispozitivele ultra decât pe cele standard. Și dacă anul trecut am fost puțin reticenți în ceea ce privește investiția într-un Samsung Galaxy S20 Ultra, anul acesta îi încurajăm pe toți cei care vor să pună mâna pe un terminal cu adevărat extraordinar, să facă efortul de a cumpăra un Samsung Galaxy S21 Ultra.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Din cele două motive enumerate mai sus, mulți utilizatori consideră că Samsung Galaxy S21 este un telefon mai puțin fascinant față de terminalele cu care compania Samsung ne-a obișnuit până în prezent. Dar, repetăm, la această concluzie ajung doar cei care îl judecă după aparențe și nu după ceea ce poate el să facă în realitate.

Pin It on Pinterest