Samsung Galaxy S20 FE – un telefon extraordinar pentru fanii care țin cont de fiecare bănuț

Vrei să investești într-un nou terminal Samsung, dar bugetul nu-ți oferă prea multe variante? Ce spui de un telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE? Este convenabil ca preț, se aseamănă mult cu celelalte terminale din seria Samsung Galaxy S20 și nu arată rău deloc în ceea ce privește aspectul.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

De ce să investești într-un telefon Samsung Galaxy S20 FE?

Așa cum am menționat deja, Samsung Galaxy S20 FE este un telefon destul de convenabil, mai ales pentru un terminal nou lansat de această companie coreeană, renumită pentru prețurile mari ale terminalelor sale noi. De asemenea, cu toate că nu costă o avere, Samsung Galaxy S20 FE are un ecran excelent și o autonomie remarcabilă pentru un terminal din gama sa de preț.

De ce să nu investești într-un telefon Samsung Galaxy S20 FE?   
Ca puncte slabe ne simțim datori față de tine ca cititor să menționăm carcasa din glasstic. Orice nume ar purta, plasticul este tot plastic și dă terminalelor pe care le îmbracă un aspect ieftin. Dar cu un set de huse Samsung Galaxy S20 FE din generoasa noastră colecție, se poate corecta rapid acest minus, la fel ca în cazul altor telefoane de buget pentru care ți-am pregătit produse precum huse Samsung Galaxy M31s, huse Samsung Galaxy A21s și multe multe altele. De asemenea, camerele telefonului Samsung Galaxy S20 FE nu sunt chiar extraordinare. Dar, privind problema într-un mod obiectiv, nici nu ne-am putea aștepta la mai mult de la un telefon din această categorie de preț.

Tot ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE poate fi considerat ca varianta lite a seriei Samsung Galaxy S20 și în același timp cel mai bun terminal pe care îl pot cumpăra fanii care cunosc valoarea fiecărui bănuț. El este destul de competent în ceea ce privește performanțele și dacă e să-l judecăm după dimensiuni, pentru unii utilizatori el reprezintă o variantă de investiție mai bună chiar decât Samsung Galaxy S20.

În ceea ce privește design-ul, se vede de la o poștă cărei familii aparține telefonul Samsung Galaxy S20 FE. Dar, așa cum era de așteptat pentru prețul său, el are un look mai puțin premium decât terminalele mai scumpe. Pe de altă parte, are aceleași margini pătrățoase și aceeași protuberanță ce adăpostește camera principală.

Ca dimensiuni, Samsung Galaxy S20 FE este un telefon destul de bun pentru cei care urmăresc să investească într-un terminal ergonomic. Nici dimensiunile și nici forma sa nu te deranjează indiferent de cât de mult obișnuiești să vorbești la telefon.

În ceea ce privește performanțele, merită să amintim cei 6 GB de memorie RAM care fac o echipă atât de bună cu procesorul său Snapdragon 865 încât în timpul folosirii ai putea să juri că ții de fapt în mână un Samsung Galaxy S20 cu 8 GB de RAM.

Bateria telefonului mobil Samsung Galaxy S20 FE are aceeași capacitate ca și cea a terminalului Samsung Galaxy S20 Plus și anume 4500 mAh, mai mult decât Samsung Galaxy S20 cu ai săi 4000 mAh și mai puțin decât Samsung Galaxy S20 Ultra care are 5000 mAh.

Verdict: un telefon de aproape 5 stele pentru gama sa de preț

Nu merită să ratezi telefonul Samsung Galaxy S20 FE dacă vrei un terminal ieftin și bun. Este destul de complicat ca un astfel de aparat să câștige chiar și o singură bătălie într-un război cu un flagship. Dar la astfel de comparații trebuie să luăm întotdeauna în calcul și faptul că un telefon de buget și-l permite aproape orice utilizator fără prea mari eforturi financiare, în timp ce un flagship costă pentru majoritatea dintre noi salariul pe mai multe luni.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu un display cu frecvență de 120 Hz și un procesor competent, Samsung Galaxy S20 FE este un telefon de aproape 5 stele pentru cei care nu au pretenții prea mari la capitolul fotografie. Lucru pentru care reprezintă o variantă excelentă de investiție dacă urmărești să cumperi un telefon ieftin și bun.

Pin It on Pinterest