5 Motive pentru care merită să achiziționezi un telefon din gama A de la Samsung

Anul acesta designerii gamei A de la compania sud coreeană Samsung, producătoare de telefoane mobile și alte dispozitive electronice, au simțit o presiune mai mare din partea consumatorilor care nu au încetat să le compare produsele cu cele lansate de concurență. Astfel, s-au întrecut pe ei înșiși și au lansat cea de-a cincea generație de telefoane mobile Samsung Galaxy A încercând să ofere produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive, care să facă față întrecerii cu cele propuse de Huawei sau Xiaomi pentru dispozitivele lor. În acest mod, au luat naștere următoarele modele de telefoane mobile cu care Samsung speră să recâștige măcar o parte din cota de piață pierdută în bătălia cu cele două companii chinezești:

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

  • Samsung Galaxy A10
  • Samsung Galaxy A20
  • Samsung Galaxy A20e
  • Samsung Galaxy A30
  • Samsung Galaxy A40
  • Samsung Galaxy A40s
  • Samsung Galaxy A50
  • Samsung Galaxy A60
  • Samsung Galaxy A70
  • Samsung Galaxy A80

 

De ce merită să investești într-un telefon mobil din gama A de la Samsung?

 

Există nenumărate motive pentru care Samsung și-a câștigat pe drept reputația și a ajuns în ziua de astăzi una din cele mai mari firme producătoare de telefoane mobile din întreaga lume. Aceste motive se aplică și gamei A, iar cele mai importante din ele sunt următoarele:

 

#1 Prețul accesibil

 

Nu trebuie să te gândești prea mult dacă îți permiți sau nu un telefon din gama A de la Samsung, iar acesta este un lucru nou când vine vorba de electronicele acestei companii. Samsung A10 de exemplu, poate fi achiziționat cu mai puțin de 150 de euro, un lucru de neconceput în trecut pentru dispozitivele Samsung, iar Samsung A70 cu puțin mai mult de 300 de euro. Nici măcar noul Samsung Galaxy A80 nu va atinge pragul de 1000 de euro pe piața românească și pentru design-ul ireproșabil pe care îl oferă, dar și tehnologia cu care este dotat, aceasta este o dovadă de generozitate din partea producătorilor.

 

#2 Sistemul de operare

 

Toate dispozitivele din gama A de la Samsung, lansate anul acesta au instalat sistemul de operare Android 9.0 și One UI ce oferă o experiență de utilizare nemaipomenită. Ele permit utilizarea gesturilor în manevrarea telefonului și oferă o interfață curată, ordonată și ușor accesibilă.

 

#3 Funcțiile satisfăcătoare

 

Atâta timp cât nu ești un influencer pe rețelele sociale, nu ți-ai transformat pasiunea pentru jocuri în profesie sau nu ești un agent secret, funcțiile oferite de oricare din telefoanele mobile ale gamei A de la Samsung ar trebui să fie pe măsura nevoilor tale. Chiar dacă nu au camere care să se ridice la înălțimea standardelor de pe Instagram din ziua de astăzi, nu dispun de procesoare îndeajuns de performante încât să-ți permită să joci orice joc video în detalii maxime și nici nu au autonomie mai multe zile la rând, telefoanele gamei A sunt ceea ce-ți trebuie pentru viața de zi cu zi și chiar mai mult decât suficient pentru a face față unor provocări extra.

 

#4 Design-ul

 

Cu excepția telefonului Samsung Galaxy A80, până la modelul Galaxy A70 nu s-a reușit eliminarea completă a decupajului din ecran pentru camera frontală. Dar chiar și așa, a cincea generație a gamei A de la Samsung ne oferă dispozitive elegante, cu un raport bun ecran / corp și cu linii frumos conturate. Sunt o familie de telefoane ergonomice, plăcute la atingere și ușor de ținut în palmă, fără a deveni obositoare nici după o perioadă lungă de utilizare. În plus, pentru cei care își doresc un dispozitiv personalizat, un aer original, care să atragă atenția într-un mod pozitiv se poate obține ușor cu ajutorul unei huse personalizate de la itelmobile.ro. Nu costă mult și imaginea pe care o oferă merită investiția.

 

#5 Numele

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Când cumperi un dispozitiv electronic, nu urmărești să obții doar aparatul în sine, ci speri ca imaginea ta să fie asociată cu acel brand. Iar în lumea telefoanelor mobile Samsung este sinonim cu termenii: calitate, eleganță, sustenabilitate, robustețe și performanță. Acestea sunt doar câteva din caracteristicile care descriu acest brand și pe care clienții săi le caută în fiecare achiziție pe care o fac. Iar în dispozitivele gamei A fiecare dintre ele se regăsește din plin.

Pin It on Pinterest