Itelmobile îți spune ce urmează după achiziționarea unui Samsung A7 2018 sau unui Samsung Note 9

Bănuim că ești la curent cu noutățile în ceea ce privește smartphone-urile și că îți dorești un Samsung A7 2018 sau Samsung Note 9. Multe persoane și-ar dori un astfel de model de Samsung. Ce să spunem, sunt două opțiuni foarte potrivite pentru toți cei care vor mai mult, care vor să le fie depășite așteptările, iar cele două modele asta fac.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung A7 2018 triplează distracția, dă posibilitatea utilizatorului să animeze conținutul vizual, să ducă fotografiile la un al nivel, să creeze mai mult cu ceea ce fotografiază, are un design durabil etc.

Pe de altă parte, Samsung Note 9 ajută utilizatorii să facă imposibilul și să se concentreze pe lumea de astăzi mereu conectată și mobilă, le dă posibilitatea să țină pasul cu tehnologia și cu viața lor de zi cu zi…

Știi însă ce urmează după achiziționarea unui Samsung A7 2018 sau unui Samsung Note 9? Și nu ne referim la începerea utilizării telefonului. Acest lucru este de la sine înțeles. Ne referim la cu totul altceva, la prelungirea vieții dispozitivului.

Urmează…asigurarea unei protecții pe măsura performanței telefonului. Este un lucru absolut firesc având în vedere eforturile pe care bănuim că le-ai făcut pentru achiziționarea sa.

O husă și o folie de protecție de calitate sunt absolut necesare pentru a putea să-ți protejezi telefonul contra șocurilor și zgârieturilor. Niciodată nu poți ști ce se poate întâmpla, de aceea trebuie să-ți iei măsuri de precauție.

Știm. Alegerea accesoriilor potrivite nu este tocmai ușoară. Apar tot felul de întrebări: Care husă este mai bună? De unde pot achiziționa o husă și o folie de protecție de calitate?

Nu-ți fă griji în privința acestor întrebări care îți stăruie în minte. Oricine și le pune. Important este să găsești răspunsul potrivit la ele. Iar pe acela îl avem noi. Răspunsul este Itelmobile.ro.

Intrând în magazinul nostru online vei avea șansa să găsești doar huse și folii de protecție de calitate. Indiferent de modelul ales, telefonul va avea parte protecție pe măsura performanței sale.

Îți oferim o gamă variată de accesorii GSM la prețuri foarte accesibile pentru tine. Și pentru a-ți face o idee cu privire la accesoriile potrivite, iată exemple de huse și folii de protecție pentru smartphone-ul tău Samsung.

Husă Premium Rugged Carbon New Auto Focus Samsung A7 2018 Negru

Dacă vrei să-ți protejezi telefonul fără ca zona de fashion să fie neglijată, te sfătuim să alegi această nouă husă alcătuită din textură din fibră de carbon și finisaj mat.

Husa este subțire și ușoară, capabilă să îți protejeze telefonul în orice situație. Îi oferă o protecție foarte bună contra șocurilor.

Prezintă decupări precise care îți dau posibilitatea să accesezi ușor porturilor, butoanelele sau camera.

O altă caracteristică a acestui model de husă este marginea ușor ridicată care urmărește linia telefonului  astfel încât lateralele să fie bine protejate.

Folie Sticlă Full Cover 3d Mixon Glass Samsung A7 2018 Negru

Acest model de folie acoperă în întregime ecranul telefonului inclusiv partea curbată. Este special creată pentru acest model de telefon și protejează bine ecranul telefonului la un impact frontal. Acoperă și partea curbată a telefonului oferind o protecție mai bună.

Trebuie să reții însă că acest model de folie de sticlă are lipici doar pe partea colorată, nu prezintă lipici pe toată suprafața.

Husă Originală Spigen Tough Armor Samsung Galaxy Note 9 Lavender

Este o husă excelentă pentru tine dacă îți dorești o protecție maximă pentru device-ul tău. Husa este confecționată dintr-un silicon de cea mai bună calitate care rezistă foarte mult în timp, și policarbonat tare pe spate.  

Husa este prevăzută cu suport pe spate pentru a putea fi transformată cu ușurință în stand pentru vizualizare de clipuri video sau stand de birou.  

Permite încărcare wireless Qi. Îți va proteja foarte bine device-ul împotriva șocurilor și zgârieturilor. Va oferi un aspect plăcut telefonului.

Folie Sticlă Premium Szklo T-Max Uv Samsung Note 9 Transparentă Case Friendly

Folia Premium sticlă Full Glue pe care ți-o propunem are o transparență de  99,99%  și se montează cu ajutorul lămpii UV din pachet.  

Montajul se realizează ușor dacă vei urmări clipul din descrierea de pe site-ul nostru. Folia este rezistentă la șocuri,  nu se dezlipește, se curăță ușor adezivul după îndepărtare.  Pachetul conține și kit-ul de montaj inclusiv lampa UV.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Acestea fiind prezentate…urmează să iei decizia cea mai potrivită pentru smartphone-ul tău. Indiferent de modelul ales, telefonul tău va fi protejat de accesorii de cea mai bună calitate și la un preț exepțional.

Pin It on Pinterest