A plăti sau a nu plăti pentru o cameră în plus atunci când investești într-un iPhone 11?

Anul 2019 a fost un an bogat din punct de vedere al inovației în domeniul telefoniei mobile. Dacă ar fi să-i dăm și o poreclă, l-am putea numi anul camerelor foto pentru că în niciun an ca până acum brandurile de telefoane mobile nu s-au întrecut în numărul de camere. Însă indiferent de tot ce a apărut pe piață, dacă ne gândim strict din punct de vedere al unui utilizator de rețele sociale, rămânem la concluzia că nimic nu se compară cu un iPhone datorită calităților sale deosebite la capitolul fotografie. Dar și când vine vorba de iPhone 11, anul 2019 ne pune față în față cu o dilemă extraordinară: merită sau nu merită o cameră în plus în valoare de câteva sute de euro?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt trei telefoane mobile lansate de Apple anul acesta și dotate cu câte o cameră de 12 megapixeli wide angle și o cameră de 12 megapixeli ultra wide. Însă spre deosebire de modelul standard, modelele pro sunt prevăzute și cu câte o lentilă telephoto tot de 12 megapixeli, utilă pentru funcția zoom. Și cu toate că această caracteristică suplimentară justifică într-o oarecare măsură diferența de preț dintre cele trei terminale, cât de mult merită terminalele mai scumpe pentru un pasionat de fotografie care nu consideră Zoom-ul o funcție valoroasă?

Principalele asemănări și deosebiri dintre iPhone 11 standard și modelele sale pro

Culorile deosebite costă mai mult

Când investești o sumă considerabilă într-un telefon mobil, pe bună dreptate iei în considerație și gama de culori disponibile pentru carcasa acestuia. iPhone 11 este disponibil în șase culori: mov, galben, verde, negru, alb și roșu, ce includ și nuanțe pastelate, iar modelele pro în patru culori cu nume sofisticate și anume, space gray, silver, gold și midnight green.

Din punct de vedere estetic, nu putem spune că un model este superior altuia, de data aceasta, alegerea depinzând doar de gusturile utilizatorului. Dar este clar că Apple a pus la propriu mai mult preț pe culorile desosebite, decât pe cel mai comune. Însă la finalul zilei, indiferent de investiție, ceea ce contează cu adevărat este că indiferent de culoarea husei sale îi poți da telefonului aspectul pe care ți-l dorești cu ajutorul unor huse iPhone 11 sau iPhone 11 Pro și Pro Max de la Itelmobile.

Liquid Retina vs OLED

Dacă ne-am lămurit din punct de vedere al gamei de culori pentru carcasă, încă una din diferențele care se observă încă de la prima vedere când comparăm telefonul iPhone 11 standard cu modelele pro, este display-ul. În timp ce terminalul ieftin este dotat cu un Liquid Retina, cele mai scumpe dispun de display-uri OLED pentru care mulți amatori de gadget-uri consideră ce merită să plătești diferența de preț.

Cu toate acestea, Liquid Retina este și el un ecran foarte performant, capabil să redea culorile într-o manieră foarte naturală, motiv pentru care și fotografiile făcute cu iPhone 11 arată spectaculos. În plus, din punct de vedere al tehnologiei, nici iPhone 11 nu este de lepădat deoarece Liquid Retina este cel mai performant ecran LCD disponibil la ora actuală pe piață.

Toate modelele iPhone 11 gândesc cu același creier

Încă una din caracteristicile care pune în dificultate amatorii de telefoane mobile la alegerea dintre iPhone 11 standard și modelele sale pro este procesorul. Dacă argumentele prezentate până acum nu te-au convins să investești într-un iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, atunci mai mult ca sigur vei rămâne la iPhone 11 standard deoarece este dotat cu același procesor ca și modelele sale mai costisitoare.

Procesorul A13 Bionic este pur și simplu un monstru. El este capabil de 8.5 trilioane de operații pe secundă, o performanță mult superioară față de alte telefoane de pe piață, iar vestea bună este că poți profita de el cumpărând pe cel mai ieftin dintre modelele iPhone 11 lansate anul acesta.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Astfel, dacă pentru tine capacitatea procesorului este unul din principalele criterii după care îți alegi telefonul, înseamnă că dintre toate cele trei telefoane iPhone 11 de anul acesta, varianta standard are cele mai mari șanse să devină noul tău telefon.

Pin It on Pinterest