Ce să cumperi dintre un Samsung Galaxy S10 și un Samsung Galaxy S10 Plus având în vedere o diferență de preț atât de mică?

Cu toate că anul acesta a fost unul de cotitură pentru compania Sud-coreeană Samsung care a trebuit să se lupte cu competitorii săi chinezi, producătorii de telefoane mobile nu s-au întrecut la capitolul tehnică și caracteristici când au creat telefoanele Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Avem de-a face cu două modele de telefoane de ultimă generație, extrem de performante și cu un preț mai mult decât convenabil luând în considerație dotările, dar cu atât de puține diferențe între ele încât alegerea dintre cele două este una foarte dificilă. Mai ales dacă îmbrăcăm cu huse Samsung Galaxy S10 și modelul standard și pe cel superior astfel încât să ascundem spatele ceramic al celui din urmă, suntem puși în situația de a alege între două gadgeturi greu de distins unul de celălalt.

Prin ce se deosebește Samsung Galaxy S10 Plus de Samsung Galaxy S10?

Pentru aproximativ 100 de dolari extra, optând pentru un Samsung Galaxy S10 Plus față de un Samsung Galaxy S10 beneficiezi de următoarele dotări:

  • un display mai generos;
  • o baterie mai mare;
  • un spate ceramic;
  • o cameră frontală suplimentară.

Acestea sunt toate caracteristicile prin care un telefon Samsung Galaxy S10 Plus diferă de un Samsung Galaxy S10, iar pentru a stabili care dintre cele două terminale este mai potrivit ca investiție, hai să luăm pe rând fiecare punct.

Avantajele și dezavantajele unui display mai mare

Pentru cei care un telefon înseamnă mai mult decât un terminal potrivit pentru satisfacerea nevoii de conectare, un display mai mare aduce nenumărate avantaje. Cu ajutorul lui poți avea parte de o experiență de joc mult îmbunătățită, poți crea conținut superior din punct de vedere calitativ și de asemenea te bucuri de o vizibilitate mai bună atunci când vizionezi filme sau te uiți pe YouTube.

Pe de altă parte, un display mai mare înseamnă și un terminal mai voluminos și mai greu ceea ce face ca un astfel de aparat să fie mai puțin practic atunci când vorbești la el ore în șir.

O baterie mai mare înseamnă mai multă autonomie

Samsung Galaxy S10 Plus are o baterie cu aproximativ 20% mai mare decât varianta sa standard. În timp ce Samsung Galaxy S10 dispune de o baterie de 3400 mAh, Samsung Galaxy S10 Plus este dotat cu una de 4100 mAh lucru pentru care îți oferă mai multe ore de joc, filme, rețele sociale și în mod special, momente de comunicare.

Astfel, probabil dintre toate caracteristicile prezentate în acest articol, această dotare reprezintă motivul principal pentru cei mai mulți utilizatori de a opta pentru modelul mai scump de telefon lansat de Samsung anul acesta.

Eleganța stă în detalii

Spatele ceramic face ca design-ul spectaculos al telefonului Samsung Galaxy S10 Plus să fie unul desăvârșit. De asemenea, spre deosebire de alte materiale, ea nu numai că arată altfel, dar se și simte diferit la atingere și în momentul în care este ținută în palmă, oferind terminalului un oarecare rafinament.

Dar în același timp ceramica ce reprezintă un detaliu elegant al telefonului Samsung Galaxy S10 Plus, este și unul din motivele pentru care acest telefon este mai greu de folosit pentru cei care apreciază terminalele ușoare. Spre deosebire de Samsung Galaxy S10 care are doar 157 de grame, ceramica face ca Samsung Galaxy S10 Plus să cântărească 198 de grame.

Selfie-urile calitative costă

Cea de-a doua cameră frontală de 8MP și f/2.2 a telefonului Samsung Galaxy S10 Plus, nu este o cameră obișnuită, ci o lentilă care se comportă ca un senzor și dă fotografiilor selfie un plus de adâncime, contribuind la creșterea numărului de detalii.

Însă acest aspect, pentru o persoană care nu folosește în mod regulat rețelele sociale și nici nu obișnuiește să-și facă autoportrete cu ajutorul telefonului, nu este unul care să justifice diferența de preț deoarece la nevoie și prima cameră, cea cu care este dotat și Samsung Galaxy S10, este suficient de satisfăcătoare.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În loc de concluzie

Așa cum reiese și din informațiile de mai sus, diferența de aproximativ 100 de dolari dintre telefonul Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus se regăsește în dotări ale căror funcții și importanță este mai mult subiectivă decât obiectivă. Astfel, în final, alegerea terminalului preferat, rămâne o problemă de gusturi.

Pin It on Pinterest