Samsung Galaxy A50, probabil cel mai bun telefon mid-range de anul acesta

Samsung a declarat război companiilor Huawei și Xiaomi și nu se va lăsa până nu câștigă. Strategia inteligentă a firmei coreene producătoare de telefoane mobile este de a-și concentra întreaga forță pe perfecționarea modelelor din gama A care să facă concurență terminalelor produse de cele două companii chinezești. Iar direcția adoptată își dovedește deja eficiența prin vânzările în India ce au depășit deja în anul 2019 cinci sute de milioane de dolari. Și cel mai important, aceste performanțe au fost obținute exclusiv din comercializarea produselor gamei A, fără a pune la socoteală și cifrele de afaceri ale vânzărilor altor bunuri.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Dar deși cea de-a cincea generație de telefoane Samsung din gama A au ajuns deja la membrul cu numele A80, până în acest moment, modelul preferat la nivel mondial rămâne telefonul Samsung A50, considerat unul din cele mai bune telefoane mobile din categoria sa de preț.

 

Cum arată cel mai bun telefon Samsung mid-range lansat vreodată?

 

Este ușor să te îndrăgostești chiar de la prima vedere de telefonul Samsung Galaxy A50. Mulți îl descriu ca un dispozitiv cu estetică pură, de o calitate superioară. Disponibil în patru variante: alb, negru, albastru și coral, el este prevăzut cu un display Super AMOLED cu o rezoluție de 2340 x 1040 și o gamă vividă de culori ce-l fac să iasă în evidență, nu doar în timpul rulării jocurilor video, ci și a altor aplicații.

 

Camera frontală se zărește din mijlocul decupajului în formă de lacrimă din partea de sus a ecranului, dar pe un fundal negru, nu atrage mult atenția permițând telefonului Samsung Galaxy A50 să se remarce prin eleganță.

 

Pentru ceva în plus, aspectul telefonului, dar și design-ul ecranului, sau culorile sale pot fi scoase în evidență cu o husă personalizată care să-i dea o notă de autenticitate.

 

Procesor puternic, memorie mai mult decât suficientă, autonomie satisfăcătoare

 

La capitolul performanțe, când vine vorba de telefonul Samsung Galaxy A50 trebuie amintit procesorul Exynos 9610 Octa, un procesor uimitor, ce face cinste companiei coreene. De asemenea, sistemul de operare Android 9.0 (Pie) cu care telefonul vine instalat, dar și interfața prietenoasă One UI cu care sunt dotate fără excepție toate telefoanele din gama A de la Samsung de anul acesta sunt încă două bile albe pentru achiziția telefonului.

 

Atât la memoria RAM, cât și cea ROM, Samsung Galaxy A50 oferă două variante: 4 sau 6 GB de RAM și 64 sau 128 GB de ROM. Iar alegerea potrivită depinde mult de preferințele utilizatorului, dar și de nevoile acestuia.

 

Bateria de 4000 mAh permite telefonului o autonomie de o zi cu doar o singură încărcare. În plus, este o baterie cu încărcare rapidă ceea ce contează mult atunci când ai nevoie imediată de un telefon încărcat.

 

La capitolul cameră producătorii Samsung s-au întrecut pe ei înșiși

 

Bineînțeles, performanțele, prețul și nu în ultimul rând design-ul sunt principalele motive pentru care Samsung Galaxy A50 se bucură de atât de multă atenție. Dar nici camerele nu sunt o caracteristică de lepădat și chiar și pentru cei mai puțin interesați de rețelele sociale sau fotografie, ele reprezintă unul din punctele forte ale acestui telefon.

 

În partea din spate Samsung Galaxy A50 este prevăzut cu nu mai puțin de trei camere, o combinație puternică ce face față cu brio și celor mai delicate misiuni fotografice. Camera primară este o cameră cu lentilă de 25 MP, iar ei i se alătură încă două dispozitive, unul cu lentilă wide-angle de 8 MP și unul cu lentilă cu senzor de adâncime de 5 MP.

 

De asemenea, camera frontală, destinată amatorilor de selfie-uri este și ea un puternic dispozitiv cu o lentilă de 25 MP, demonstrând încă o dată că Samsung nu s-a zgârcit cu camerele la dotarea acestui dispozitiv.

 

Camerele cu care este prevăzut permit telefonului Samsung Galaxy A50 să facă poze excelente afară, la lumină naturală, sau în interior, în condiții acceptabile de lumină. Lumina slabă pe de altă parte, îi dă oarecare bătăi de cap, însă nu-l răpune obținând totuși rezultate satisfăcătoare.

 

În loc de concluzie

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy A50 este un telefon care oferă performanțe mai mult decât impresionante comparativ cu prețul dispozitivului. În plus, arată extraordinar, ceea ce-l face să-și merite titlul neoficial de cel mai bun telefon mid-range creat de Samsung vreodată.

Pin It on Pinterest