3 Noi modele de telefoane Samsung apărute în primele luni ale acestui an

Încă de la începutul anului compania coreană Samsung și-a dovedit competitivitatea și a lansat în forță noi modele de telefoane care au atras imediat atenția publicului. Dintre toate acestea, în acest articol, am ales să discutăm despre Samsung Galaxy M20, Samsung Galaxy M30 și Samsung Galaxy A50 pe care ne-am gândit să le luăm la bani mărunți și să vedem ce prestigiu aduc companiei atât din punct de vedere al specificațiilor, cât și al prețului sau părerilor clienților.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy M20

Apărut în luna ianuarie a acestui an, Samsung Galaxy M20 este un smartphone convenabil ca preț. După ce a pierdut un număr considerabil de fani în India, o piață importantă pentru companiile producătoare de telefoane mobile, Samsung a pus la cale o nouă abordare și și-a recâștigat o bună parte din public cu design-ul și performanțele gamei M. 

Dimensiunile, procesorul, dar și multe aspecte legate de înfățișarea acestei game amintesc utilizatorilor de modele care se încadrează în același buget ale companiilor Xiaomi sau Asus. 

Telefonul Samsung Galaxy M20 nu seamănă cu niciun alt model Samsung de până acum. În primul rând, folosește un procesor nou nouț, promițător, denumit Exynos 7904, care atrage atenția de la prima trecere în revistă a specificațiilor. De asemenea, memoria RAM mai generoasă decât cea a modelelor asemănătoare produse de alte companii, îi oferă un avantaj competitiv.

Din punct de vedere al design-ului, telefonul Samsung Galaxy M20 se aseamănă mult cu fratele său mai mic, Samsung Galaxy M10, dar bateria voluminoasă face diferența din punct de vedere al greutății.

Samsung Galaxy M30

Luptând serios să-și recâștige succesul pe piețele asiatice la capitolul smartphone-uri mid-range, la doar o lună după lansarea pe piață a celui de-al doilea model din gama M, arhicunoscuta companie coreană a dat cărțile pe față cu Samsung Galaxy M30.

Din punct de vedere al aspectului, Samsung M30 nu oferă multe noutăți în comparație cu modelele M10 și M20, dar nici nu dezamăgește punându-ne la dispoziție aceleași caracteristici cu care ne-am obișnuit și care asigură o experiență de utilizare plăcută. Cu alte cuvinte, este un telefon ușor de manevrat, care se încadrează confortabil în palmă și se simte bine la atingere.

Cel mai important upgrade al acestui telefon, în comparație cu celelalte modele ale gamei, este senzorul de adâncime al camerei, capabil să ofere entuziaștilor cadre pe care nu le puteau obține până acum.

Samsung Galaxy A50

Dacă până acum strategia de marketing a companiei Samsung lăsa loc de interpretări, cu telefonul Galaxy A50 a pus punctul pe i. Din toate cele trei telefoane prezentate în acest articol, Samsung Galaxy A50 este smartphone-ul cu cele mai multe funcții raportat la prețul său de achizție.

Carcasa telefonului Samsung Galaxy A50 are un design absolut superb realizat pe măsura componentelor hardware pe care le adăpostește. Ca și software, acest telefon este prevăzut cu ultima variantă de Android, devenind astfel unul din cele mai bune telefoane existente pe piață din categoria sa de preț.

În plus, ca și la gama M, Samsung a ținut morțiș să sublinieze faptul că și pentru acest telefon a folosit noul și inovativul procesor Exynos, de data aceasta în varianta 9610, care permite utilizatorilor telefonului Samsung Galaxy A50 să guste din plăcerea jocurilor virtuale netulburați de lag.

O remarcă generală pentru toate cele trei modele

Dacă ești în căutarea unui smartphone convenabil ca preț, dar cu funcții satisfăcătoare și design plăcut, Galaxy M20, Galaxy M30 și Galaxy A50 sunt trei modele de la Samsung pe care ar trebui să le iei în considerație. Spre deosebire de alți ani, în 2019 Samsung nu a făcut rabat de la calitate și în ciuda prețurilor extrem de competitive, a făcut eforturi să ofere elemente de hardware și software peste medie. Deși nu au multe luni de când au fost lansate, până acum s-au scris pe internet volume întregi despre fiecare din cele trei modele în parte, iar utilizatorii lor, împrăștiați în diferite colțuri ale globului, au în general doar cuvinte de laudă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Iar odată cu achiziția unui nou telefon, nu uita de posibilitatea personalizării acestuia cu o husă care să te reprezinte! La itelmobile.ro orice imagine se poate transforma pe loc în husa ta preferată. Pentru a da noului tău telefon Samsung look-ul pe care ți-l dorești, după ce alegi din lista de modele numele device-ului tău, încarcă o fotografie sau ilustrație care îți place și în doar câteva zile o vei primi la domiciliu, gata de folosit sub formă de husă personalizată.

Pin It on Pinterest