Cărui tip de consumator i se potrivesc produsele din gama A de la Samsung?

Gama A produsă de compania sud coreeană Samsung Electronics este o gamă de telefoane mobile cu prețuri și caracteristici încadrate în clasa mid-range. Deși anul acesta gama A este una din cele mai populare game de telefoane mobile din întreaga lume, istoria sa este relativ nouă, primul model fiind lansat cu doar cinci ani în urmă. Este vorba de telefonul Samsung Galaxy Alpha, un mobil elegant, care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor multora din cei care l-au achiziționat și care fără doar și poate încă își găsește locul în buzunarele unora dintre noi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Samsung Galaxy Alpha a fost lansat în luna septembrie a anului 2014, iar evenimentul a fost urmat de apariția pe piață a modelelor Samsung Galaxy A3 și Samsung Galaxy A5 în luna decembrie a aceluiași an.

 

Aproape toate produsele gamei A de la Samsung pot fi cumpărate în majoritatea țărilor de pe glob, iar dintre toate acestea, de o atenție deosebită au parte tabletele cunoscute sub numele colectiv de Samsung Galaxy Tab A, convenabile ca preț și cu performanțe peste medie.

 

Ce telefoane cuprinde gama A, generația a 5-a, anul 2019?

 

Începând cu anul de lansare și până în prezent, Samsung a produs an de an câte o nouă generație de telefoane mobile. În anul 2019 familiaa ajuns la cea de-a cincea generație, iar numele celor mai proaspeți membri sunt următoarele:

 

  • Samsung Galaxy A10
  • Samsung Galaxy A20
  • Samsung Galaxy A20e
  • Samsung Galaxy A30
  • Samsung Galaxy A40
  • Samsung Galaxy A40s
  • Samsung Galaxy A50
  • Samsung Galaxy A60
  • Samsung Galaxy A70
  • Samsung Galaxy A80

 

Ce sunt telefoanele mid-range?

 

Pentru fiecare dintre noi telefonul mobil este un obiect extrem de important care ne însoțește pretutindeni, zi de zi. De multe ori el ne cunoaște mai bine decât o facem noi înșine și ne salvează din situații de criză permițându-ne să fim mereu conectați la tehnologie și la lumea din jur. De aceea este și normal ca achiziția unui nou dispozitiv să ne de-a ceva de furcă și să ridice semne de întrebare cu privire la alegerea potrivită.

 

Prețul telefoanelor mobile variază de la câteva sute de lei la câteva mii. Iar în funcție de el se schimbă și caracteristicile dispozitivului. În timp ce cu telefoanele entry level ne putemface treabacum s-ar spune, cele flagship, de ultimă generație ne pun la dispoziție funcții impresionante, mai performante chiar decât unele calculatoare sau camere de fotografiat. Însă diferența de preț dintre cele două categorii este una uriașă.

 

De aceea, pentru cei care își doresc ca telefonul lor să reprezinte ceva mai mult decât un dispozitiv de comunicare, dar nu-și permit o investiție mare, a fost nevoie de crearea unei categorii de mijloc care să ofere o oarecare varietate de funcții, dar să fie disponibilă la un preț accesibil. Această categorie se numește mid-range și din ea fac parte și telefoanele gamei A de la Samsung.

 

Cui i se potrivesc telefoanele gamei Samsung Galaxy A de anul acesta?

 

Dacă ne luăm după funcții, gama A de la Samsung este formată din telefoane destul de generoase. Toate aparatele lansate în 2019 rulează pe sistemul de operare Android 9.0 (Pie) și One UI și au procesoare performante precum Samsung Exynos 7884 Octa pentru Samsung Galaxy A10 și Qualcomm Snapdragon 730 pentru Samsung Galaxy A80. În plus, începând cu Samsung Galaxy A20e toate dispozitivele sunt prevăzute cu un sistem de securitate constituit dintr-un scanner de amprentă.

 

Ca design, pentru fiecare model în parte s-a încercat optimizarea raportului dintre ecranul și corpul telefonului opținându-se dispozitive elegante ce oferă o vizibilitate bună și se potrivesc de minune și celor pasionați de jocuri. Cu toate acestea, chiar și în cazul telefonului Samsung Galaxy A70 încă există decupajul din partea de sus a ecranului realizat pentru camera frontală.

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu alte cuvinte, gama A de la Samsung de anul acesta este destinată celor care își doresc un telefon cu un sistem de operare performant și un design satisfăcător, fără a cheltui o avere pe dispozitiv. S-a pus mult accent pe partea de soft și de aceea, gama A nu este o gamă care-și dorește neapărat să impresioneze prin aspect. Dar oricare din modelele sale de telefoane poate fi personalizat cu ajutorul unei huse personalizate și câștiga astfel un aer de individualitate.

Pin It on Pinterest