Spune-mi ce fel de utilizator ești ca să-ți spun ce model de telefon Samsung din gama A ți se potrivește

Gama A de la Samsung este o gamă de telefoane mobile potrivite pentru orice buzunar, de care se pot bucura un număr mare de clienți indiferent de bugetul de care dispun. Începând cu dispozitive de doar câteva sute de lei și ajungând la terminale ce pot fi cumpărate cu mai puțin de 2000 de lei, gama A cuprinde o mare diversitate de modele, care mai de care mai capabile. Iată câteva dintre cele mai apreciate și cărui tip de client se potrivesc ele.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy A20e
Pentru utilizatorul care își dorește un dispozitiv de comunicare competent

3 GB memorie RAM, spate din plastic, față din sticlă, display de 5.8 inch, posibilitate de expansiune a memoriei interne până la 1 TB, cameră duală. Cam acestea sunt caracteristicile telefonului Samsung Galaxy A20e, un telefon mai mult decât competent pentru un terminal ieftin.

Samsung Galaxy A20e poate fi privit ca o variantă mult îmbunătățită a terminalelor Samsung Galaxy J4 Plus și J5 și din multe puncte de vedere se adresează aceluiași tip din consumatori. Pentru ceea ce oferă, Samsung Galaxy A20e este unul din acele telefoane pentru care producătorii s-au străduit din plin să justifice fiecare bănuț din preț și au reușit.

La prețul său, Samsung Galaxy A20e oferă mai mult decât te aștepți atât din punct de vedere al fotografiilor pe care le face cât și al altor performanțe și în plus, are un look atrăgător ce poate fi îmbunătățit cu un set de huse Samsung Galaxy A20e de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A40
Pentru utilizatorul care vrea mult cu puțin

Samsung Galaxy A40 este un telefon pentru cei cu un buget de investiție de aproximativ 1000 de lei. Din punct de vedere al configurației sale, seamănă mult cu flag ship-urile din seria S7 de acum trei ani care totuși, la vremea aceea, costau o mică avere.

Din punct de vedere al carcasei, Samsung Galaxy A40 este similar cu Samsung Galaxy A20e datorită spatelui său din plastic și feței din sticlă. Dar compensează cu superbul display Super AMOLED și culorile sale.

Nici din punct de vedere al design-ului nu avem niciun reproș la adresa telefonului Samsung Galaxy A40. El este un telefon prezentabil, al cărui aspect poate fi îmbunătățit chiar și mai mult cu un set de huse Samsung Galaxy A40 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A50
Pentru utilizatorul care vrea un flag ship de buget

Spre deosebire de modelul de mai sus care poate fi comparat cu flag ship-urile Samsung de acum trei ani, Samsung Galaxy A50 întrece la configurație unele din flag ship-urile de anul trecut, lansate de companiile concurente.

El este prevăzut cu o cameră principală triplă cu lentile de 25 MP, 8 MP și 5 MP și o cameră selfie de 25 MP. În plus, are o memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB care îi permit rularea oricărui tip de aplicații.

Nici în ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy A50 nu este un telefon de lepădat și poate fi chiar și mai mult îmbunătățit cu un set de huse Samsung Galaxy A50.

Samsung Galaxy A70
Pentru utilizatorul cu pretenții mari, dar un buget de investiție limitat

La un preț foarte echilibrat, Samsung Galaxy A70 satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori de telefoane mobile. El este un telefon foarte puternic, dar convenabil, care deși ar fi putut profita de pe urma unui procesor o idee mai performant, compensează prin memoria sa RAM de 8 GB.

Lăsând la o parte alte aspecte, Samsung Galaxy A70 impresionează în primul rând la autonomie. El este prevăzut cu o baterie de 4500 mAh, mai mult decât suficient pentru o utilizare de mai multe zile, pentru cei mai mulți utilizatori. Din acest punct de vedere, Samsung Galaxy A70 este un telefon ideal pentru cei care fac business, dar și pentru cei mereu pe fugă care au nevoie de un terminal pe care să se bazeze în orice moment.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy A70 dă impresia unui telefon premium. El arată foarte elegant indiferent de culoarea carcasei sale și la fel ca toate celelalte terminale prezentate în acest articol poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A70 de la Itelmobile.

Pin It on Pinterest