Gama Samsung Galaxy S10 versus gama Samsung Galaxy S20. Încă merită terminalele Samsung Galaxy S10 după lansarea dispozitivelor din noua generație?

Mai este foarte puțin și Samsung își mărește familia cu încă o gamă. Terminalele Samsung Galaxy S20 sunt deja disponibile pentru precomandă și suntem convinși că nu va trece mult până ce ne vom obișnui să le vedem și în mâinile românilor pasionați de telefoane. Dar pe măsură ce întâlnirea cu ele se apropie tot mai mult, suntem convinși că în mintea ta își face loc o curiozitate tot mai arzătoare: mai merită încă investiția într-un Samsung Galaxy S10? De aceea, în acest articol, ne-am gândit să comparăm ceea ce știm deja despre gama Samsung Galaxy S10 cu ceea ce am aflat despre gama Samsung Galaxy S20 și să vedem ce șanse de a se afirma le rămân terminalelor mai vechi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ecrane mai mari, terminale mai scumpe

În ordinea mărimii, de la cel mai mic la cel mai mare, gama Samsung Galaxy S10 are terminale de 5.8, 6.1 și 6.4 inchi, în timp ce gama Samsung Galaxy S20 de 6.2, 6.7 și 6.9 inchi. Astfel, Samsung Galaxy S20, cel mai ergonomic terminal din gama anului 2020 este mai mare chiar decât al doilea cel mai mare terminal din gama anului trecut. Acest lucru este un bonus major pentru utilizatorii care obișnuiesc să-și folosească dispozitivele pentru jocuri sau filme, dar în același timp și un mare minus pentru cei care preferă să aibă un dispozitiv ergonomic în detrimentul unuia voluminos, din motive practice.

De asemenea, ecranele mai mari ale terminalelor lansate anul acesta, cu toate că au aceeași rezoluție quad HD+ ca terminalele Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10+ de anul trecut, influențează major prețul, astfel încât chiar și cel mai ieftin telefon al gamei este mai scump decât cel mai costisitor terminal de anul trecut.

Samsung sunt recunoscuți în întreaga lume pentru strategia lor legată preț și nu mai este de mult un secret faptul că scad tarifele telefoanelor lor mai rapid decât oricare din competitori. De aceea, cel puțin din punct de vedere al experienței de utilizare în ceea ce privește un ecran performant și prețul terminalului, dispozitivele din gama S10 merită la momentul actual infinit mai mult decât cele din gama S20.

Samsung Galaxy S20 vs Samsung Galaxy S10 din punct de vedere al camerelor

Nu doar în cazul companiei Samsung, ci în general, când vine vorba de terminale mobile noi, producătorii din întreaga lume se concentrează pe dezvoltarea camerelor foto. Astfel, în ceea ce privește fotografia, Samsung Galaxy S20 a primit un upgrade remarcabil față de Samsung Galaxy S10.

Cu toate că din punct de vedere al numărului de megapixeli diferențele nu sunt neapărat foarte mari, Samsung Galaxy S20 oferă în plus o cameră ToF și o lentilă telephoto cu 3x optical zoom și 30x digital zoom spre diferență de Samusng Galaxy S10 care are doar 2x optical zoom.

Pe de altă parte, am văzut și am testat ce pot face camerele tuturor dispozitivelor din gama S10 și din ce am observat până în acest moment, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10+ nu au dezamăgit pe nimeni, atât în condiții bune de lumină, cât și pe timp de noapte.

Gama Samsung S10 – una din cele mai frumoase ca design

Nu doar în momentul lansării, ci și acum, gama Samsung Galaxy S10 este cunoscută ca una dintre cele mai frumoase game lansate de compania coreeană până acum. Atât raportul ecran / corp cât și dispunerea camerelor principale ajută dispozitivele Samsung Galaxy S10 și S10+ să se remarce.

De asemenea, pentru a scoate în evidență eleganța lor naturală, la Itelmobile ai la dispoziție o gamă variată de huse Samsung Galaxy S10 și huse Samsung Galaxy S10+. Doar aici telefonul tău preferat poate îmbrăca forma dorită confecționându-i foarte simplu un set de huse personalizate care să i se potrivească.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, cel puțin din punctul nostru de vedere, investiția într-un terminal Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10+ este și acum o alegere înțeleaptă din multiple puncte de vedere. Terminalele Samsung Galaxy lansate anul trecut se bucură încă de popularitate, iar datorită prețului lor din prezent și în primul rând al dotărilor, lucrurile nu se vor schimba prea curând.

Pin It on Pinterest