Importanța smartphone-ului pentru companii

Ca și în celelalte domenii ce țin de comunicare, importanța telefoanelor mobilea crescut într-un mod disproporționat.Relațiile și conversațiile se schimbă pe măsură ce timpul trece.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Contactul dintre oameni nu se va pierde deoarece face parte din viață. Alte forme de comunicare între oameni se proliferează de câțiva ani, iar tendința care predomină este comunicarea la distanță, prin aplicații sau dispozitive mobile și online.

Nu este vorba doar despre aplicația WhatsApp (nici de SMS-urile care încă există, dar sunt folosite doar în caz de urgență), ci de multe alte modalități de comunicare. Lumea comunicării și relațiilor este foarte deschisă. Există aplicații care fac legătură cu utilizatorii în funcție de parametrii selectați, cum ar fi vârsta, locația geografică sau gusturile marcate anterior.

Aceste caracteristici ale aplicațiilor care unesc oamenii prin intermediul rețelelor lor pot fi exploatate de companii pentru a genera mai mult trafic. În acest fel, ele pot deveni mai populare pentru publicul format din urmăritorii potențiali care au fost atrași prin intermediul parametrilor stabiliți anterior, compatibili cu oferta companiei.

Adaptarea conținutului la smartphone-uri

Dispozitivele mobile și, în mod special, smartphone-urile se bucură de o utilizare masivă de către oamenii din întreaga lume. 

Procentul de dispozitive conectate la rețea în întreaga lume prevede, de asemenea, o creștere în următorii ani, care pentru anul 2021 va crește la 23%, cu 16 milioane. Aceste date arată că adaptarea la formatul mobil este vitală pentru dezvoltarea companiilor. Conținutul bun oferit într-un mod atractiv, intuitiv, simplu și eficient va ajuta experiența utilizatorului să fie satisfăcătoare și aprecierea acestuia chiar mai mare.

Nu numai companiile realizează acest lucru, ci și Google o apreciază atunci când vine vorba de poziționarea paginilor web în funcție de interfața pe care o au pentru dispozitivele mobile și cât de bine sunt adaptate pentru utilizatori. Pe de altă parte, Google nu numai că recompensează site-urile optimizate, dar le și sancționează în motoarele de căutare pe cele care nu îndeplinesc această sarcină.

Oportunități de afaceri prin utilizarea de telefoane inteligente

Dezvoltarea de produse și servicii inovatoare este în prezent legată de ușurința legăturilor cu telefoanele inteligente și în același mod cu angajarea lor prin intermediul acestora. Dispozitivele mobile creează o multitudine de oportunități de afaceri, iar acestea se pierd dacă nu se profită de această caracteristică a pieței. E-commerce a evoluat în mod exploziv în ultimii ani, la fel și cumpărăturile realizate de pe smartphone.

După cum se poate observa, smartphone-ul a devenit odată cu dezvoltarea mediului online și a aplicațiilor mobile un instrument care contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.

Prin urmare, ținând cont de rolul atât de important jucat pe piața de business considerăm că trebuie să i se ofere în permanență protecție de înaltă calitate.

Cum? Bineînțeles, cu husă și folie de protecție de pe Itelmobile.ro. Noi, echipa Itelmobile, îndrăznim să spunem că putem la dispoziția clienților una dintre cele mai variate game de accesorii GSM de pe piață.

 Printre aceste accesorii clienții vor descoperi oricând, huse și folii de protecție de înaltă calitate, selecționate cu grijă. Suntem înclinați către client și de aceea ne străduim să-i oferim întotdeauna ceea ce considerăm că l-ar ajuta să-și protejeze în mod corespunzător smartphone-ul de care dispune.

De exemplu, cei care sunt posesori ai unui smartphone Samsung Note 9 pot achiziționa la un preț excepțional următoarele produse:

Husa Ringke Air Samsung Note 9 Transparenta

Această husă este extrem de ușoară și foarte subțire, având o grosime de doar 1,3 mm, ceea ce îi face pe utilizatori să uite că telefonul lor este protejat și de o husă.

Este confecționată dintr-un silicon moale dar extrem de rezistent, ce oferă un grip excelent și care scoate în evidență designul deosebit al telefonului.

Husa Ringke Air Samsung Note 9 este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, dispune de decupaje perfect realizate, se potrivește perfect acestui model de telefon, este ultra slim.

Folie Sticla Mixon Full Cover Samsung Note 9 Negru

Folia marca Mixon Pro Glass are adeziv pe laterale, duritate de  9h. Odată montată va acoperi  tot ecranul telefonului.

Pentru a o monta trebuie îndepărtată folia de protecție de pe adeziv și poziționată perfect pe ecran. Apoi, se scot bulele de la mijloc în jos și în sus.

Intrați în lumea Itelmobile, locul unde veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă proteja dispozitivul cu rol atât de important în bunul mers al afacerilor. 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Spor la cumpărături!

Pin It on Pinterest