Itelmobile îți oferă șansa de a face o investiție bună la început de an

Nu știm dacă ai făcut deja prima investiție din acest an, dar să fim sinceri, am vrea să aflăm. De ce? Fiindcă dacă încă nu ai făcut prima investiție pe anul acesta, îți recomandăm să o faci cu ajutorul nostru. Suntem mai mult decât dispuși să-ți oferim instrumentele necesare.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Nu vrem să ne lăudăm, dar chiar dispunem de instrumente de cea mai bună calitate pentru toți cei care doresc să facă cumpărături demne de toată lauda.

Nu vrem să fim nici indiscreți, dar am vrea să știm ce ai primit cadou de Sărbătorile de iarnă care s-au încheiat de curând. 

Răspunsul la întrebare ne poate ajuta să ne dăm seama dacă te putem ajuta să faci achiziții bune, acum, la început de an. 

Ai primit cumva smartphone-ul mult dorit? Ce veste bună ne-ai dat! Ne bucurăm mult pentru tine. Vom fi foarte încântați să îți dăm o mână de ajutor să-ți cheltuiești banii în mod inteligent, adică pe produse care îți pot fi de un real folos. 

Cu siguranță știi că cea mai bună investiție pe care poți să o faci din momentul în care ai primit un smartphone este achiziționarea unor produse destinate protejării acestuia. 

În prezent, smartphone-ul este un dispozitiv extrem de util tuturor celor care vor să comunice cât mai rapid posibil cu cei din jurul lor. Datorită acestui fapt, el trebuie protejat cum se cuvine pentru a funcționa bine o perioadă cât mai lungă de timp. 

Prin urmare, dacă încă nu ai reușit să achiziționezi cele necesare protejării lui, îți recomandăm să ne faci o vizită. De îndată  ce vei păși în lumea Itelmobile și o vei explora, îți vei da seama că nu puteai păși într-un loc mai potrivit decât acesta.

În universul accesoriilor și componentelor pentru telefoane mobile vei putea face cea mai bună achiziție posibilă pentru smartphone-ul tău, indiferent de modelul său. 

De exemplu, dacă ai primit în dar un smartphone Huawei P20 Pro sau P20 Lite intră numaidecât în magazinul nostru online pentru a achiziționa o husă care să-ți protejeze telefonul contra șocurilor mecanice. Avem o gamă variată de modele pe site.

Intră în magazin, alege-ți modelul dorit și profită de reducerile de iarnă, iar după ce pui în coșul de comandă husa dorită, aruncă o privire și asupra foliilor de protecție, căci trebuie să-ți protejezi și ecranul contra zgârieturilor.

Alegerea nu va fi ușoară, recunoaștem. Dar suntem siguri că vei lua cea mai bună decizie dacă veți cont de sfaturile noastre. Iată ce produse pentru protejarea smartphone-ului ai putea alege din oferta noastră.

  Husa Silicon Huawei P20 Pro Interior Alcantara Negru

Husa pe care ți-o recomandăm este din silicon moale la atingere, dispune de înveliș în interior de alcantara pentru a proteja spatele telefonului. Dacă ți-ai dorit o husă specială pentru telefonul tău, acest model este perfect pentru tine. 

Exteriorul săi este din silicon moale și catifelat la atingere. Interiorul este căptușit cu material alcantara, un material care contribuie la prevenirea zgârierii capacului din spate al telefonului și lateralele acestuia.

Această husă este de tip Slim, contribuind la păstrarea formei telefonului. În plus, nu-l îngroașă excesiv. 

Designul său este unul ergonomic, cu butoanele acoperite dar perfect delimitate, pentru a-ți oferi o experiență de cea mai bună calitate.

Folie Premium Blue Star Huawei P20 Pro , Transparenta, Duritate 9h

Această folie de sticlă securizată de 0,3mm grosime prezintă adeziv pe toată suprafața foliei, are duritate 9H, este marca Blue Star, fabricată în Polonia. 

Pachetul conține și un kit complet de instalare cu servețele umede, uscate,  inclusiv un sticker de praf.

Reține însă că folia acoperă doar partea plană ( dreaptă ) a telefonului, nu acoperă și părțile curbate ale ecranului.

Husa Spate Ipaky Armor Survival Huawei P20 Lite Negru Transparent

Husa iPaky îți va proteja telefonul la șocuri și zgârieturi și va oferi telefonului un aspect superb. Se va potrivi perfect pe telefon. Este o husă originală iPaky, fabricată din materiale de înaltă calitate.

Folie 5d Full Cover Full Glue Mixon Pro Glass Huawei P20 Lite Cu Adeziv Pe Toata Suprafata Foliei

Folia pe care ți-o recomandăm prezintă adeziv pe toată suprafața ei și acoperă ecranul în totalitate. Este rezistentă la șocuri. O vei primi livrată în amabalaj special, cu kit de montaj inclus ( șervețele umede și uscate, microfibră).

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Fă o achiziție bună la început de an! Protejează-ți smartphone-ul cu produse de cea mai bună calitate! Spor la cumpărături!

Pin It on Pinterest