5 tipuri de huse pentru telefon: pe care o alegem?

Achizitionarea unui telefon mobil presupune o informare atenta si detaliata cu privire la specificatiile tehnice, design-ul si performanta smartphone-ului.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

De cele mai multe ori, cumpararea unui smartphone nou reprezinta o investitie consistenta, motiv pentru care intretinerea si protejarea telefonului devin prioritare.

Un factor esential in ingrijirea telefonului il reprezinta achizitionarea husei potrivite. Dar cum stim care este cea mai buna husa pentru telefonul nostru? Exista atat de multe produse pe piata, incat, pusi in situatia de a alege unul singur, nu reusim sa ne dam seama care ar fi cea mai buna optiune.

Criterii de alegere a husei pentru telefon

Sunt cateva aspecte pe care le putem lua in considerare atunci cand vrem sa cumparam o husa de protectie pentru telefon. Factori precum: tipul si functia husei, materialul sau pretul ne pot influenta decizia.

Iata care sunt principalele tipuri de huse pentru telefon:

  • Carcasa reprezinta unul dintre cele mai intalnite tipuri de husa. De obicei, carcasele sunt fabricate din plastic rezistent si se ataseaza direct peste carcasa existenta, provenita de la producator. Aceasta ofera dubla protectie, fiind utila in special pentru protejarea telefonului impotriva zgarieturilor. Chiar si asa, carcasa nu ofera protectie pentru ecran, motiv pentru care achizitionarea unei folii de protectie devine imperativa.
  • Flip cover.  Acest model de husa ofera protectie superioara, deoarece imbraca telefonul cu totul, partea care protejeaza ecranul fiind detasabila. Cu toate acestea, husele de tip flip cover nu au un design atragator, pentru ca adauga cativa milimetri la grosimea telefonului. Avantajul este ca ofera protectie ecranului si, in plus, amortizeaza impactul in eventualitatea in care telefonul ia contact cu suprafete dure. Un alt beneficiu este reprezentat de existenta unei portiuni decupate in husa, prin care se pot vedea notificarile afisate pe ecranul mobilului. Chiar si asa, telefoanele care au flip cover sunt destul de incomode si din aceasta cauza, unele persoane nici macar nu le pot tine in buzunar.
  • BumperDeloc populare in Romania, carcasele de tip bumper (amortizor) acopera doar partile laterale ale telefonului, fara sa ofere niciun fel de protectie carcasei sau ecranului. Colturile sunt protejate, insa spatele si fata smartphone-ului raman descoperite, asa ca, daca avem grija si nu lovim ecranul sau carcasa telefonului, este in regula. Dar, sa fim sinceri, care sunt sansele ca lucrul acesta sa se intample? De cele mai multe ori, atunci cand scapam telefonul pe jos, carcasa din spate sau ecranul au de suferit, nicidecum colturile.
  • Pouch. Husa tip pouch este similara unui saculet cu inchidere sigura si, din cate se pare, reprezinta alegerea ideala pentru femei. Doamnele si domnisoarele o folosesc pentru a proteja ecranul telefonului de obiectele ascutite regasite in geanta, precum cheile de la casa sau de la masina, ce pot zgaria ecranul, care este foarte sensibil la atingere. Cele mai bune huse de acest tip sunt confectionate din piele naturala, rezistenta la pericolele din exterior.
  • BanderolaDestinate iubitorilor de sport, banderolele sunt huse special realizate pentru cei care desfasoara, in mod frecvent, activitati sportive. Spre exemplu, multe persoane prefera sa asculte muzica in casti in timp ce fac jogging. Banderola se fixeaza pe brat si protejeaza telefonul de zgarieturi si transpiratie, pentru ca sportivii sa-si poata derula activitatea fara a-si face griji cu privire la siguranta smartphone-ului.

Nu exista un model de husa perfect, pe care l-am recomanda tuturor, intrucat fiecare model vine la pachet cu o serie de avantaje si dezavantaje.

Asadar, fiecare persoana este libera sa-si aleaga acel model de husa pe care il considera potrivit, in conformitate cu stilul sau de viata si cu activitatile cotidiene.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Vezi aici, toate variantele de huse

Pin It on Pinterest