Necesitatea bateriei externe sau cum scapi de un stres suplimentar

Telefonul tău a început să-ți dea semnale disperate că bateria a ajuns la 15%? Dacă da, putem să băgăm mâna în foc că privirea ta a început să caute cu îngrijorare o priză, chiar dacă ești pe bicicletă, pe jos, în metrou, sau de ce nu, ești cu rucsacul în spate, în concediu, iar noi, cei de la birou așteptăm cu nerăbdare pozele postate de tine pe Facebook pentru a mormâi cuvinte dulci despre cât de norocos sau norocoasă ești că ai parte de un concediu de pomină.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Să revenim totuși la îngrijorarea ta cât se poate de legitimă. Nu tu prize, nu tu un hamster ascuns în geantă care să producă ceva curent. Ce mai… e sfârșitul civilizației așa cum o știm. Și totuși, soluția e cât se poate de la îndemână: o baterie externă. De mult sunt apuse vremurile când o astfel de baterie era îngrozitor de mare și grea, ori la prețuri atât de mari încât trebuia să-ți amanetezi un rinichi.

Aici, la iTelMobile, ne-am adunat în jurul unui calorifer și am găsit câteva motive ce spunem noi că te vor convinge să faci pasul logic în a-ți achiziționa o astfel de baterie. Iată-le!!!

Călătorești mult?

În negurile istoriei de până acum 10-15 ani, dacă plecai în vacanță, îți făceai griji doar în ceea ce privește numărul hainelor care intră în valiză, a apei plate din buzunarele laterale și a hărții. Acum trebuie să-ți faci griji pentru laptop, tabletă, camera foto, telefon, etc. Din fericire, există acum baterii externe ce stochează cantități impresionante de energie, baterii ce îți pot alimenta chiar și laptopul. Nu e mai ușor să-ți iei o baterie decât să adaugi câteva riduri pe frunte sau să mai omori câteva celulule nervoase?

Gamer înrăit?

Se estimează că în curând, piața jocurilor pe telefon o va depăși pe cea pentru desktopuri. Acestea arată din ce în ce mai bine grafic, dar asta vine și cu un neajuns: setea lor în epuiza bateria e mai ceva ca cea a unui om ce a bântuit deșertul timp de câteva zile fără apă. O baterie externă devine absolut necesară în astfel de condiții, mai ales dacă în zona în care ești, priza este doar un miraj.

Portabilitate

Multe persoane nu realizează cât de mici sunt actualele baterii externe. Chiar și o baterie 20000 mAh nu depășește dimensiunea și greutatea unui smartphone, iar la noi acestea au prețuri sub 200 lei.

Faci naveta?

Faci naveta sau locuiești într-un oraș mare? E clar că petreci mult timp pe drum, iar plictiseala poate fi maximă. Îți poți omorâ timpul cu muzică, citind știri, cu un film sau ceva clipuri pe YouTube, iar pentru bateria telefonului nu trebui să-ți mai faci griji pentru că ai o baterie externă, nu-i așa?

Îți plac călătoriile în natură

Weekendul perfect pentru tine e să nu vezi betoane în jurul tău? Ori să aștepți răbdător ca peștele să muște momeala? Până pluta se scufundă în apă, e chiar în regulă să urmărești episodul preferat din Game of Thrones. Și cum sunt slabe șanse să ai o priză în imediata apropiere, soluția cea mai la îndemnă este… ați ghicit: o baterie externă!! 😀

Concerteeee

Ah, concertele! Nimic nu se compară cu sentimentul când îți iei prietenii și prietenele de o aripă și îi duci pentru a vedea artistul tău preferat. Dar asta înseamnă live-uri pe rețelele sociale, poze fără număr, filmări și alte asemenea. Nimic nu-ți golește mai rapid bateria telefonului ca un astfel de eveniment, astfel încât e bine să știi că în buzunar ai o rezervă de energie.

Siguranță

Imaginează-ți că este noapte, mergi pe o alee mai lăturalnică și cineva te urmărește. Clar că primul lucru pe care îl faci e să scoți telefonul din buzunar pentru a suna un prieten sau la poliție. Imaginează-ți acum aceeași situație, dar în momentul în care scoți telefonul, acesta refuză cu încăpățânare să se mai deschidă: bateria este goală. În acel moment îți vei fi dorit să fi avut o baterie externă care să-ți țină telefonul încărcat, nu-i așa?!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Acestea sunt câteva din motivele pentru care credem noi că e ok să-ți achiziționezi un acumulator extern pentru telefonul tău. Mai sunt câteva argumente, dar le vom prezenta într-un alt articol pentru că deja caloriferul nu ne mai suportă.

Pin It on Pinterest