Sistem De Alarma Wireless Pgst Pg-106 Wifi Gsm

5907489606813

453,00 lei

In stoc (Livrare in 1-2 zile lucratoare)..

buc.

Esti indecis?

Alege varianta de husa personalizata

Vreau o husa personalizata!

Sistem de alarma PGST PG-106
PGST PG-106 este un sistem avansat de securitate care va ajuta sa va protejati casa. Suporta nu numai conexiunea Wi-Fi, ci si conexiunea GSM / GPRS. De asemenea, va functiona bine ca un telefon. Panoul principal este echipat cu un ecran tactil mare. Kitul include, de asemenea, mai multe accesorii utile care va vor permite sa aveti mai multa grija de securitate. Dispozitivul accepta 8 limbi - inclusiv poloneza. Poate salva pana la 5 apeluri de urgenta.
Un sistem de securitate complet pentru casa ta
Pentru a va permite sa creati un sistem de securitate de incredere, nu este inclus doar panoul principal de alarma, ci si accesorii precum o telecomanda, etichete RFID si o sirena cu fir, printre altele. De asemenea, puteti cumpara mai multi senzori separat si le puteti combina cu PG-106. Sistemul accepta pana la 99 de dispozitive! Mai mult, atunci cand detecteaza ca nivelul de incarcare a oricaruia dintre ele a scazut sub 10%, va va notifica imediat. Deci, va puteti ingriji cu usurinta de protectia neintrerupta!
Protectie fiabila si multifunctionalitate
Produsul accepta 2 tipuri de conexiuni - Wi-Fi si GSM. Datorita acestui fapt, va va surprinde cu functionarea sa fiabila. Daca este detectata o amenintare, aceasta va va notifica imediat printr-un apel telefonic sau un mesaj SMS. De asemenea, puteti inregistra mesajul dvs. cu o lungime de pana la 20 de secunde - acesta va fi redat atunci cand primiti un apel intr-o situatie similara. Dispozitivul accepta audio bidirectional, deci va functiona si ca interfon.
Panou de alarma usor de utilizat
Functionarea usoara si intuitiva a panoului de alarma este activata de ecranul sau tactil TFT de 4,3 inci. Ofera acces convenabil la cele mai importante functii si setari. De asemenea, afiseaza data si ora curente, printre altele. Panoul de alarma este cea mai importanta parte a intregului sistem - merita sa aveti grija de protectia corecta a acestuia, de exemplu, utilizand un senzor de miscare. Mai mult, daca cineva incearca sa dezasambleze sau sa distruga dispozitivul, acesta va emite un bip puternic, care va anunta pericolul.
Telecomanda
Asociati PG-106 cu aplicatia si obtineti o telecomanda convenabila a sistemului de alarma. Primiti notificari, setati parametrii si redenumiti accesoriile. Este disponibila si o functie SOS. De asemenea, puteti arma sau dezarma sistemul de la distanta folosind aplicatia. Produsul este, de asemenea, compatibil cu Amazon Alexa, permitandu-va sa-l controlati cu comenzi vocale simple.
Reglati performanta la stilul dvs. de viata
Dezarmarea sau dezarmarea sistemului nu este posibila doar din interiorul aplicatiei. Puteti face acest lucru si prin voce sau din panoul principal PG-106. Dar nu acesta este sfarsitul posibilitatilor! Exista, de asemenea, o functie pentru a crea programari pentru dispozitiv. Setati-l astfel incat functionarea sa sa fie adaptata stilului dvs. de viata si spuneti adio de la reintrarea plictisitoare a setarilor in fiecare zi.
Specificatie

Marca PGST
Modelul PG-106
Alimentare micro USB, DC 5V
Curent de lucru

Culoare Alb
Producator PGST
Tip produs Alarma
Tehnologie Alarma wireless
Tip accesoriu Kit alarma
Alarma Wireless
Recenzii
Nu mai exista recenzii postate!
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 59 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
16.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore