Geanta De Calatorie Ugreen Pentru Organizare Cabluri Si Accesorii, Poliester, Gri - 859030

6957303859030

88,00 lei

In stoc (Livrare in 1-2 zile lucratoare)


...

buc.



Comanda ta se poate livra si la Sameday Easybox

Esti indecis?

Alege varianta de husa personalizata

Vreau o husa personalizata!

UGREEN Geanta de voiaj Gadget Geanta mica, portabila Accesorii electronice Organizator Geanta de calatorie Geanta de cablu Cablu de depozitare ordonat Punga cu strat dublu, fermoar dublu, carlig Snap, curea de transport

Dimensiuni exterioare - Dimensiunea acestei huse de transport mici este de 8 "x 5,08" x 2,83 ". Are un design rezonabil si perfecta pentru calatorie, pastrand toate cablurile, gadgeturile electronice si produsele cosmetice in acelasi loc, facandu-le mai usor de gasit. A o modalitate excelenta de a termina mizeria din geanta de calatorie si de a mentine toate micile gadgeturi bine organizate.
Structura interioara - Geanta electronica compacta / de machiaj este cu straturi duble. Un buzunar cu plasa cu fermoar ofera spatiu sigur pentru pasaport, card de imbarcare, card de credit, adaptor de alimentare, perie, corector. Poate fi folosit ca organizator de cablu sau suport pentru card. Compartimentul din mijloc extinde un buzunar mare cu plasa usor accesibil si doua buzunare mici pentru telefon, carduri SD, disc U, ruj, oja etc. Banda flexibila va permite sa reglati impartirea camerei in functie de dimensiunea dispozitivelor. pentru calatorii usoare.
Evidentiati materialele - Invelisul exterior rezistent la apa si rezistent la presiune este fabricat din material EVA si Oxford superior inodor, care este bun pentru a va proteja accesoriile electronice impotriva ploii, apei, socurilor si caderii. Fermoarele duble din metal asigura securitatea articolelor dumneavoastra. In plus, partea interioara este realizata din catifea moale, care este perfecta pentru prevenirea zgarieturilor sau a altor daune in timpul transportului. Geanta de calatorie minunata pentru a va pastra toate obiectele bine organizate si securizate.
Usor de transportat - Manerul portabil din piele va permite sa luati usor si confortabil aceasta geanta pentru accesorii de calatorie in orice moment. Carligul de prindere de inalta calitate faciliteaza agatarea husei de depozitare a calatoriei pe rucsac sau geanta pentru laptop, ceea ce este deosebit de util cand treceti controlul de securitate in aeroport / statie de metrou / autobuz sau cand mainile nu sunt disponibile. In plus, fermoarele duble netede permit deschiderea usoara a carcasei, facilitand introducerea sau scoaterea gadgeturilor.
Aduceti gadgeturile esentiale cu dvs. oricand si oriunde

Husa pentru accesorii pentru machiaj UGREEN Handy Electronics iti pastreaza dispozitivele electronice indispensabile si produsele cosmetice preferate la tine tot timpul. Structura sa interioara este bine conceputa si va face ca toate gadgeturile sa fie bine organizate. Merita cu adevarat daca calatoriti usor.

Usor de aranjat

Cu banda flexibila reglabila puteti imparti camera mare inferioara in doua parti pe baza partilor laterale ale dispozitivelor. Se potriveste perfect cu power bank, hard disk-uri externe, mufa de calatorie USB, tampon pentru incarcator fara fir, Echo Dot, GPS, navigare prin satelit, camera digitala, casti, casti intraauriculare, Mp3 Player etc.

Compartimentul din mijloc extinde mai mult spatiu de depozitare. Un buzunar cu plasa mai mare este perfect pentru smartphone-uri. Doua buzunare mai mici din plasa sunt facute pentru lucruri mici, cum ar fi card SD, card de credit, stick USB, unitate flash, ruj, oja etc.

Un buzunar cu plasa mai mare cu fermoar ofera spatiu sigur pentru smartphone-uri, cabluri USB, casti sau adaptor de curent alternativ, perie, fundatie, anticearcan sau alte documente importante, cum ar fi pasaport, viza, carduri de credit.

Convenabil de accesat si transportat

Designul cu fermoar dublu cu deschidere la 180 de grade permite accesul usor la elementele esentiale.

Manerul de transport este arcuit si usor de transportat.

Carligul de prindere face ca punga de calatorie sa atarne cu usurinta de rucsac sau geanta pentru laptop. Economisiti mult timp in timp ce treceti inspectia de securitate in aeroport, statia de metrou.

Material de inalta calitate si manopera buna

Exteriorul din nailon robust si rezistent la apa si catifeaua moale ofera o protectie excelenta impotriva zgarieturilor si a loviturilor.

Geanta este bine realizata din punct de vedere vizual si nu are cusaturi ramase, zgarieturi sau altele asemenea. Un insotitor ideal pentru calatorie si un cadou potrivit pentru prieteni sau familie.

Dimensiune compacta

Cu dimensiunea exterioara la indemana de 8 "x 5,08" x 2,83 ", puteti pune cu usurinta geanta organizatorului de calatorie in rucsac sau valiza. O necesitate pentru calatorii!

Continutul pachetului

1 x geanta pentru accesorii de calatorie pentru machiaj electronica UGREEN.

Material Poliester
Culoare Gri
Model Carcasa
Producator Ugreen
Model Compatibil Universal
Brand Compatibil Universal
Tip husa Carcasa
Recenzii
Nu mai exista recenzii postate!
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 89 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
De la 11.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore