Cablu Audio Ugreen 2 X Rca La 2 X Rca, 5m Lungime, Negru - 3815203

6957303815203

38,00 lei

In stoc (Livrare in 1-2 zile lucratoare)..

buc.

Esti indecis?

Alege varianta de husa personalizata

Vreau o husa personalizata!

Cupru fara oxigen de inalta puritate si ecranare dubla

Calitatea maxima a semnalului si reduce foarte mult interferentele EMI/RFI nedorite.

Inele din cauciuc cu coduri de culoare

Asigurati-va o prindere ferma atunci cand instalati sau scoateti cablul.

Compatibilitate

Suporta toate dispozitivele cu o conexiune audio RCA XBOX 360, PS3, Wii, HDTV, echipamente audio A/V Receiver sau orice echipament cu mufa L/R.

[Cabluri audio 2RCA]: Cablul audio stereo stereo 2 x RCA la 2 x RCA ofera o modalitate perfecta de a va conecta sistemele audio si de divertisment la domiciliu, cum ar fi playerul DVD, subwooferul, receptorul Dolby Digital, mini disc etc. Un cablu Phono consta din doua cabluri coaxiale cu doua mufe (stanga si dreapta) la fiecare capat, unul pentru canalul drept (rosu) si celalalt pentru canalul stang (alb).
[Conector placat cu aur 24K]: UGREEN 2 x Phono la 2 x Phono Interconnect Hi-Fi Lead a fost proiectat de conectori placati cu aur de 24K, adoptati cu conductoare circulare de cupru cositorite de ultima tehnologie, scut metalic. Cablul de inalta calitate, flexibil si gros, cu mufe anti-oxidanti premium, va ofera o conexiune stabila si stransa.
[Sunet Hi-Fi]: Cablul audio stereo UGREEN 2RCA la 2RCA este fabricat din cupru de inalta puritate fara oxigen si ecranare dubla pentru o calitate maxima a semnalului si reduce extrem de interferentele EMI/RFI nedorite. Exact de inalta fidelitate, calitate nedistructiva a sunetului, transmite semnalele extrem de bine, reducere precisa a detaliilor sunetului.
[Compatibilitate universala]: Cablul UGREEN 2 RCA tata la 2 Phono tata rosu-alb accepta toate dispozitivele cu o conexiune audio RCA, cum ar fi XBOX 360, PS3, Wii, controler DJ, sisteme Home Theatre, amplificator Hi-Fi, bara de sunet, placa turnanta , preamplificator fono, console de jocuri, HDTV, echipament audio receptor A/V sau orice echipament cu mufa fono stanga/dreapta (alb si rosu)
[Ce primesti]: O optiune perfecta pentru a te bucura de remarcabilul stereo Hi-Fi acasa! Absolut fantastic 2 x phono (mascul) la 2 x phono (mascul) cablu audio rosu si alb pentru un controler DJ si pasionat de muzica!

Material Silicon
Culoare Negru
Producator Ugreen
Telefon compatibil (Model) Universal
Brand Compatibil Universal
Tip conector Audio jack
Tip Connector 1 RCA tata
Tip Connector 2 RCA tata
Lungime cablu 5 m
Tip produs Cablu audio
Model compatibil Universal
Recenzii
Nu mai exista recenzii postate!
Livrare gratuita la comenzile 
de peste 59 de lei
Peste 35.000
accesorii GSM

Va oferim o gama larga de produse

COST TRANSPORT
16.99 LEI

Valabil oriunde in Romania, cu livrare in 24-48 ore