Un nou an, noi oferte atractive! Itelmobile vi le pune la dispoziție cu drag!

Nu știm dacă vă plac oamenii plini de surprize, dar nouă ne plac. Și așa suntem și noi, plini de surprize mereu. Ne place să ne surprindem clienții cu cele mai atractive oferte pentru a-și aminti cu drag de noi. 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Muncim mult pentru asta, dar nu ne pare rău. O facem cu mare plăcere. Selectăm cu grijă marfa pe care o punem la dispoziția clienților. Grija față de produsele oferite tuturor celor care ne calcă pragul este esențială pentru satisfacerea lor.

Experiența de peste 5 ani în acest domeniu ne-a arătat că nimic nu este mai important decât respectarea clienților și încercarea satisfacerii cerințelor și nevoilor lor.

Din acest motiv, pentru a reuși să facem acest lucru, ne-am dorit să reușim să deținem una dintre cele mai variate game de accesorii GSM de pe piață. Deși suntem o echipă tânără, știm foarte bine ce vrem și ce suntem în stare să oferim.

Vrem să avem parte de cât mai mulți clienți mulțumiți, care ne recomandă. Vrem să începem fiecare an cu oferte din ce în ce mai atractive și produse de cea mai bună calitate. 

Vrem să lăsăm calitatea să vorbească despre noi, iar voi cei care citiți aceste rânduri să fiți încântați de accesoriile pe care le veți primiți în cel mai scurt timp de la lansarea comenzii. 

Am început un an nou, care sperăm să fie măcar la fel de bun ca cel care a trecut. Sperăm să vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru ca gadget-urile voastre să aibă parte de protecția care o merită.

La cât de importante au devenit telefoanele inteligente în prezent, este imperios necesar să le acordați atenția pe care o merită.

În cazul în care sunteți de acord cu noi, vă sfătuim să ne călcați pragul și să aruncați o privire asupra ofertelor atractive din magazinul nostru. Apoi, vă recomandăm să nu pierdeți șansa de a vă achiziționa produsele de care aveți nevoie, la un preț mai mult decât avantajos. 

Nu știm ce model de smartphone aveți, dar știm că noi avem o gamă foarte variată de huse și folii de protecție pentru telefoanele mobile inteligente. Prin urmare, va fi imposibil să nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie. 

Știm. Decizia de a intra într-un magazin online de accesorii GSM este mai grea. Vă apar tot felul de întrebări prin minte în legătură cu calitatea produselor dorite. 

Sunt de înțeles aceste întrebări. Având în vedere că este dificil să mai crezi în ceva astăzi, decizia privind cumpărarea unor produse este mai dificilă.

Vă înțelegem perfect, dar permiteți-ne să vă spunem că ne mândrim cu un feedback foarte bun din partea clienților.

Mulți clienți mulțumiți s-au reîntors în universul celei mai variate game de accesorii de pe piață, pentru a profita de ofertele atractive. Vă sfătuim să le urmați exemplul. Aveți de unde alege. Iată ce vă recomandăm în caz vă doriți să vă protejați smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro, așa cum se cuvine.

Husa Smart Case Flip Originala Huawei Mate 20 Pro Blue

Protejați-vă telefonul Huawei Mate 20 Pro cu carcasa Huawei Flip Cover. Este concepută special pentru utilizarea cu acest dispozitiv, se potrivește perfect și nu împiedică utilizarea niciunei funcții.

Se poate răspunde prin ea. Carcasa dispune de un capac folio care adaugă protecție la afișarea dispozitivelor. Este fabricat din materiale de piele sintetică de înaltă calitate. Capacul este suficient de dur pentru a rezista utilizărilor de zi cu zi, fara a fi deranjat.

Husa protejează spatele, părțile laterale și ecranul.

Folie Sticla Full Glue Mixon Pro Glass 3d Huawei Mate 20 Pro Full Cover Small

Această folie de sticlă are adeziv pe toată suprafața foliei și este  anti-shock. Folia prezintă decupaj sus la cameră, este mai mică (small) pentru a se potrivi cu orice model de husă.

În pachet vei descoperi și un kit complet, oferit gratis, inclusiv microfibră. Indiferent de husa pe care ți-o vei achiziționa, această folie se va potrivi perfect. 

Începeți anul bine. Faceți cumpărături inteligente pentru a scăpa de grija protejării telefonului o lungă perioada de timp. 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Profitați de ofertele noastre de iarnă pentru a vă merge bine tot anul. Cumpărături cu spor!

Pin It on Pinterest