Top 3 cele mai bune telefoane Samsung Galaxy din seria A lansată anul acesta

2019 a fost un an plin de lupte pentru compania coreeană Samsung Electronics. O bună parte din teritoriile mult râvnite se află în India, dar și Europa face parte din planul de cucerire al giganților asiatici: Samsung, Huawei și Xiaomi. Iar pentru a-i învinge pe ultimii doi, Samsung a renunțat la dezvoltarea gamelor entry level și s-a axat mai mult pe cele mid range cu care a sperat să facă față războiului. Astfel, în 2019, a lansat seria A, cu o mulțime de dispozitive de comunicare pe care le găsim și în țara noastră și dintre care am ales în acest articol trei modele pentru a ne putea familiariza mai bine cu strategia.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dar înainte de a trece la topul nostru, ceea ce trebuie să reții din punct de vedere al design-ului pe care l-am luat în calcul în cazul fiecărui telefon alături de alte proprietăți este faptul că oricare din terminale prezentate mai departe poate fi îmbunătățit ca aspect cu ajutorul unui set de huse de pe site-ul nostru care îi vor da exact imaginea pe care ți-o dorești.

Trei telefoane Samsung Galaxy din seria A de luat în calcul la achiziția unui terminal nou

  • Samsung Galaxy A40

Mulți spun că Samsung Galaxy A40 ar fi cel mai ergonomic telefon din gama sa, iar noi tindem să le dăm dreptate. De aceea, dacă îți dorești un telefon ușor de folosit, dar nu vrei să sacrifici performanțele din punct de vedere al fotografiei și display-ului, atunci Samsung Galaxy A40 este telefonul potrivit pentru tine.

Display-ului Infinity U de 5.9 inch al telefonului Samsung Galaxy A40 îi dă acestuia un aspect elegant, dar în același timp permite utilizatorului să se bucure de plăcerea jocurilor video sau pozelor din telefon.

De asemenea, camera rotativă cu care este prevăzut acest terminal, face posibilă captarea fotografiilor la un unghi de până la 123 de grade, o proprietate greu de neglijat pentru un telefon din gama sa de preț.

  • Samsung Galaxy A50

Ce oferă în plus un telefon Samsung Galaxy A50 față de un telefon Samsung Galaxy A40 în schimbul câtorva bănuți extra? O cameră mai bună, un ecran mai generos, dar și o baterie cu o autonomie mai mare. Datorită acestor dotări, cu un Samsung Galaxy A50 poți sta conectat mai mult timp la universul internetului și bineînțeles, te bucuri mai multă vreme de avantajele pe care ți le oferă un telefon mobil.

În plus, din punct de vedere al securității și al siguranței datelor personale, Samsung Galaxy A50 se deosebește de fratele său mai mic prin existența unui senzor de amprentă integrat în ecran. Astfel, dacă vrei să-ți iei încă o măsură de protecție și să te reasiguri că nimeni în afară de tine nu are acces la documentele, fotografiile și alte fișiere din telefonul tău, merită să suplinești bugetul de investiție și să optezi pentru un telefon Samsung Galaxy A50.

Dacă ar fi să catalogăm terminalele Samsung Galaxy din seria A despre care am discutat până acum în acest articol, atunci Samsung Galaxy A40 este un telefon business, iar Samsung Galaxy A50 este un telefon leisure. Și când spunem acest lucru ne bazăm pe faptul că cel din urmă este dotat cu o lentilă Ultra Wide care împreună cu funcția Selfie permite captarea unor fotografii mai clare și mai calitative cu camera frontală, potrivite perfect pentru rețelele sociale cărora un anumit segment de populație le acordă o atenție deosebită.

  • Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 este cel mai scump terminal din această serie de la Samsung, dar în același timp și cel mai performant. Cu un Samsung Galaxy A70 ai parte de o experiență Samsung completă, fiind capabil să folosești acest telefon pe toată durata zilei cu diferite scopuri.

Din punct de vedere tehnic, Samsung Galaxy A70 excelează la calitatea camerei, dar și datorită display-ului său mai mult decât generos, cu atât mai apreciat cu cât corpul este ergonomic și rata corp / ecran este una foarte bună.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu Samsung Galaxy A70 poți imortaliza cele mai frumoase scene din viața ta și rememora la nesfârșit deoarece camera sa performantă va capta impecabil realitatea momentului, iar display-ul va permite redarea lui în culori naturale, așa cum a avut loc. Acest lucru este posibil cu ajutorul camerei triple de 32 MP și a gamei excelente de culori a ecranului.

Pin It on Pinterest