Tipuri de huse pentru Huawei Mate 20 Lite

Telefonul nu mai este de mult timp un moft. Este o reală necesitate și un mijloc de a comunica în permanență cu ceilalți. Prin urmare, trebuie să-l protejăm cum se cuvine de eventuale șocuri sau zgârieturi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin achiziționarea unei huse de cea mai bună calitate. V-ați achiziționat una? Dacă abia v-ați schimbat telefonul vechi cu unul nou și sunteți în căutarea unei huse de calitate, Itelmobile.ro vă poate ajuta.

Vă oferim o gamă variată de accesorii pentru telefon, la cele mai bune prețuri. Dacă aveți nevoie de o husă pentru Huawei Mate 20 Lite, în oferta noastră puteți găsi huse din piele ecologică, huse din plastic, din silicon, din sintetic, din material textil.

Albastru, gold, gri, negru, roșu, roz fac parte dintre culorile dintre care puteți alege. Carcasă sau flip cover, indiferent de tipul husei, Itelmobile.ro este cea mai bună alegere.

Husa Huawei Mate 20 Lite Nillkin Qin Flip Cover Piele Brown

Husa Huawei Mate 20 Lite Nillkin Qin Flip Cover Piele Brown
Husa Huawei Mate 20 Lite Nillkin Qin Flip Cover Piele Brown

Dacă vă doriți o combinație perfectă de protecție, stil și funcționalitate, vă recomandăm să optați pentru această husă inteligentă realizată de Huawei. Husele originale garantează cea mai bună potrivire și funcționalitate.

Husă Flip Carte Fancy Book Huawei Mate 20 Lite Blue Lime

Husa Flip Carte Fancy Book Huawei Mate 20 Lite Blue Lime
Husa Flip Carte Fancy Book Huawei Mate 20 Lite Blue Lime

Oferiți-i telefonului un nou look cu această husă flip, tip carte Fancy Book. Prezintă o deschidere laterală, are buzunar special pentru două carduri. Este realizată din material textil, are funcție de stand pentru a vizualiza materiale video sau alte activități.

Protejează telefonul împotriva loviturilor și a uzurii 360°. Dispune de decupaje special realizate cu atenție la detalii pentru butoane, porturile de încărcare, căști, cameră etc.

Husă Spate Originală Huawei Mate 20 Lite Magic Case Negru Silicon

Husă Spate Originală Huawei Mate 20 Lite Magic Case Negru Silicon
Husă Spate Originală Huawei Mate 20 Lite Magic Case Negru Silicon

În cazul acestui model, click-ul pe butoane se realizează foarte ușor. Este o husă din silicon, tip carcasă, care protejează foarte bine device-ul dumneavoastră împotriva șocurilor și zgârieturilor și oferă un aspect plăcut telefonului, întrucât materialele din care este confecționată sunt de înaltă calitate.

Permite accesul la porturile de încărcare și butoane foarte ușor, deoarece decupajele sunt perfect realizate pentru modelul acesta de telefon. Designul său este ergonomic și premium.

Husă Flip Cover Magnet Mixon Huawei Mate 20 Lite Dark Blue

Husa Flip Cover Magnet Mixon Huawei Mate 20 Lite Dark Blue
Husa Flip Cover Magnet Mixon Huawei Mate 20 Lite Dark Blue

Confecționată dintr-un material sintetic- piele ecologică, husa flip cover, prezintă un magnet ‘invizibil” încorporat în ea, partea de sus stând închisă cu ajutorul acestui magnet.

Dispune de card în interior, se poate folosi și ca stand pe birou pentru a vizualiza clipuri video.

Husă Flash Jelly Pentru Spate Din Silicon Ultra Slim Huawei Mate 20 Lite Red

Husa Spate Silicon Ultra Slim Flash Jelly Huawei P20 Negru
Husa Flash Jelly Pentru Spate Din Silicon Ultra Slim Huawei P20 Red

Acesta este un alt model care se potrivește perfect pe telefon și îl protejează contra șocurilor și zgârieturilor. Beneficiază de protecție pe spate și laterale, fiind realizată astfel încât să se potrivească perfect acestui model de telefon.

Ca și modelele prezentate anterior, permite accesul la porturile de încărcare și butoane cu ușurință, întrucât prezintă decupaje perfect realizate pentru acest model de telefon. Este confecționată din material de cea mai bună calitate și are un design ergonomic și premium.

Husă Spate Forcell Carbon Pro Huawei Mate 20 Lite , Negru Silicon

Husa Spate Forcell Carbon Pro Huawei Mate 20 Lite , Negru Silicon
Husa Spate Forcell Carbon Pro Huawei Mate 20 Lite , Negru Silicon

Confecționată din silicon rezistent  la șocuri, această husă îmbracă telefonul perfect. Spre deosebire de celelalte modele deja prezentate, pe laterale are un material dublu anti-shock care oferă o protecție mai bună la impact.

Husă Originală Huawei Mate 20 Lite Silicon Pc Transparentă

Husa Originala Huawei Mate 20 Lite Silicon PC Transparenta
Husa Originala Huawei Mate 20 Lite Silicon Pc Transparenta

Husa originală marca Huawei din silicon slim transparent, de tip carcasă, oferă un aspect plăcut și menține liniile telefonului fără a adăuga prea multă grosime acestuia. Îl protejează foarte bine împotriva zgârieturilor și a șocurilor.

După cum puteți observa, vă puteți consideră norocoși. Itelmobile.ro vă oferă o gamă variată de huse pentru telefonul Huawei Mate 20 Lite. Cu ajutorul unei huse achiziționate de pe site-ul nostru, îi puteți asigura protecție 100%.

Itelmobile.ro vă oferă cele mai tari huse pentru cele mai tari telefoane. Sunt huse rezistente cu care puteți prelungi viața telefonului dvs. Vă recomandăm să luați cea mai bună decizie, adică să intrați pe site-ul nostru pentru a alege din gama variată de modele, husa care vă place cel mai mult.

Din momentul în care veți achiziționa o husă de pe site-ul nostru, vă veți da seama că ați făcut cea mai bună alegere și că telefonul dvs. va fi protejat cum se cuvine.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Alegeți Itelmobile.ro, alegeți accesorii pentru telefon, de cea mai bună calitate, la prețuri atractive!

Pin It on Pinterest