Samsung Galaxy S20 Fe versus Samsung Galaxy M51 versus Samsung Galaxy A51 versus Samsung Galaxy A71. În ce telefon merită să investești?

Nu sunt cele mai noi și cu siguranță nici cele mai performante telefoane mobile de pe piață. Dar dacă vrei să investești într-un telefon mobil cu sistem de operare Android, care să nu coste o avere, îți recomandăm cu încredere să cumperi unul din aceste telefoane: Samsung Galaxy S20 Fe, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 sau Samsung Galaxy A71.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Procesor

 

În ceea ce privește procesorul, cele 4 telefoane mobile pe care am ales să ți le prezentăm în acest articol sunt destul de diferite între ele. Astfel, Samsung Galaxy S20 Fe și Samsung Galaxy A51 gândesc cu câte un chip Samsung Exynos 9 Octa. Pe de altă parte, Samsung Galaxy A71 și Samsung Galaxy M51 sunt dotate cu câte un chip Qualcomm Snapdragon 730.

 

Design

 

Din punct de vedere al design-ului, toate cele patru telefoane din acest articol sunt oarecum similare, două dintre ele și anume Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy S20 Fe având diagonale de câte 6.5 inch, iar celelalte două, Samsung Galaxy A71 și Samsung Galaxy M51, diagonale de 6.7 inch. De asemenea, și poziția camerelor selfie este la fel în cazul telefoanelor Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy S20 Fe, ceea ce le face să fie și mai asemănătoare între ele. Mai mult, un alt lucru pe care toate aceste telefoane îl au în comun și pe care vrem să-l menționăm este faptul că pot fi dotate cu câte un set de huse Samsung Galaxy S20 Fe, huse Samsung Galaxy M51, huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71 din magazinul nostru, Itelmobile, pentru un plus de rezistență și personalitate.

 

Memorie

 

Samsung Galaxy S20 Fe, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 au toate câte 128 GB de memorie internă pentru stocare a datelor și 6 GB RAM în cazul terminalelor Samsung Galaxy S20 Fe, Samsung Galaxy M51 și Samsung Galaxy A51 și 8 GB Samsung Galaxy A71.

 

Suport 5G

 

Din această selecție de patru telefoane mobile Samsung Galaxy, dacă vrei să investești într-un terminal care să-ți permită conectarea la rețeaua 5G, singurul care are suport pentru această rețea este Samsung Galaxy M51, celelalte putându-se conecta doar la rețelele inferioare.

 

Camere foto

 

Așa cum ne-au obișnuit deja coreenii și în cazul telefoanelor de buget, Samsung Galaxy S20 Fe, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 au camere foto principale compuse din sisteme de mai multe lentile. Dar în rândurile ce urmează, vom discuta mai departe doar despre lentila principală pentru fiecare model în parte. Astfel Samsung Galaxy A51 are o cameră cu o lentilă principală de 32 MP, cu deschidere f/2.2, Samsung Galaxy A71 tot o cameră cu o lentilă principală de 32 MP și deschidere f/2.2, Samsung Galaxy M51 o cameră cu o lentilă principală de 64 MO și deschidere f/1.8 și Samsung Galaxy S20 Fe o cameră cu o lentilă principală de 12 MP și deschidere f/1.8. De asemenea, toate cele patru telefoane au funcții digital zoom, auto flash, face detection, exposure compensation, ISO control și touch to autofocus. Pe de altă parte, rezoluțiile în care captează imaginile sunt diferite, Samsung Galaxy A51 având o rezoluție de 8000 x 6000 de pixeli, Samsung Galaxy A71 o rezoluție de 9000 x 7000 de oixeli, Samsung Galaxy M51 la fel ca Samsung Galaxy A71 și Samsung Galaxy S20 Fe o rezoluție de 4000 x 3000 de pixeli.

 

Senzorul de amprentă

 

Pentru că existența și poziția senzorului de amprentă este un detaliu extrem de important pentru unii utilizatori în alegerea unui telefon mobil, trebuie să menționăm faptul că în afară de Samsung Galaxy M51 care are acest senzor poziționat în lateral, toate celelalte trei telefoane îl au în centru.

 

Baterie

 

Ultimul, dar nu cel din urmă subiect despre care vrem să discutăm în acest articol este autonomia. Din acest punct de vedere Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A71 și Samsung Galaxy S20 Fe sunt identice, cel puțin pe hârtie, având baterii de câte 4500 mAh, iar Samsung Galaxy M51 poate fi considerat cel mai potent cu o baterie de 7000 mAh.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest