Samsung Galaxy S10 vs Samsung Galaxy S10 Plus vs Samsung Galaxy S10 Lite

Cu toate că noul Samsung Galaxy S20 și alternativele sale au apărut de ceva vreme pe piață, dacă încă te gândești să investești într-un Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus sau Samsung Galaxy S10 Lite să știi că este o idee bună! Prețurile acestor telefoane nu mai sunt la fel de mari ca atunci când au fost lansate pentru prima oară, dar funcțiile lor încă impresionează din multe puncte de vedere.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Faptul că încă fac față cu brio cerințelor actuale și nici nu costă o avere, telefoanele Samsung Galaxy S10, S10 Plus și S10 Lite reprezintă o oportunitate pentru cei care nu își permit un flagship, dar vor totuși un telefon de top. De aceea, dacă ți se pare tentant prospectul de a investi într-unul din aceste terminale, citește rândurile ce urmează, decide ce ți se potrivește cel mai bine și la final alege din generoasa noastră ofertă de huse Samsung Galaxy S10, huse Samsung Galaxy S10 Plus sau huse Samsung Galaxy S10 Lite un accesoriu care să-i ofere noii tale achiziții un plus de personalitate.

O comparație obiectivă între Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus și Samsung Galaxy S10 Lite

Pentru a avea un punct de plecare, vom începe comparația noastră referindu-ne în mod special la Samsung Galaxy S10 Lite. Fiind cel mai ieftin dintre cele trei telefoane care fac subiectul articolului nostru de azi, Samsung Galaxy S10 Lite este un terminal foarte echilibrat, care nu oferă atât de mult încât să pună în primejdie vânzările celorlalte două terminale, dar nici atât de puțin încât să nu fie capabil de a-și motiva proprii fani.

Cu diagonala sa de 6.7 inch, Samsung Galaxy S10 Lite este chiar puțin mai mare decât Samsung Galaxy S10+, dar pe de altă parte nu are aceeași rezoluție de excepție ca și terminalul mai scump. De asemenea, în ceea ce privește camera principală, avem parte de un mix interesant de lentile care cu toate că nu egalează supremația telefoanelor Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus, este mai mult decât suficient pentru cei care vor să facă poze remarcabile, în orice condiții de lumină, fără însă a plăti o avere pe un nou terminal.

Un lucru la care Samsung Galaxy S10 Lite, cel mai ieftin telefon mobil din seria sa, compensează în comparație cu celelalte două telefoane mobile mai scumpe este bateria. La cei 4500 mAh, bateria lui Samsung Galaxy S10 Lite este mai mare chiar decât ce a lui Samsung Galaxy S10 Plus.

Lăsând la o parte terminalul de buget și îndreptându-ne atenția către flagship-ul seriei, despre Samsung Galaxy S10 Plus putem spune că se aseamnă mult cu varianta sa standard, Samsung Galaxy S10. El are același procesor ca și Samsung Galaxy S10, tot 8 GB de memorie RAM și o cameră principală compusă din lentile de câte 12 MP, 12 MP și 16 MP: De asemenea, capacitatea de stocare nu doar a terminalelor mai scumpe, ci și a telefonului Samsung Galaxy S10 Lite este de 128 GB.

Pe de altă parte, în ceea ce privește fotografia, putem spune că Samsung Galaxy S10 Plus își merită fiecare bănuț deoarece este singurul cu două lentile pentru camera selfie, de câte 10 MP, respectiv 8 MP, care fac diferența, cel puțin din punctul de vedere al amatorilor rețelelor sociale.

La capitolul similitudini, comparând cele trei telefoane ale seriei S10 de la Samsung observăm același senzor de amprentă poziționat on-screen, precum și senzori identici de lumină și de proximitate și același accelerometru, barometru, compas și giroscop. De asemenea, oricare dintre aceste trei telefoane poate acomoda două cartele Nano Sim fiind foarte practice pentru cei care doresc să nu amestece viața personală cu cea profesională, folosind două numere de telefon diferite.

Și în ceea ce privește rețeaua, pentru că niciunul din telefoanele prezentate în acest articol nu se poate conecta la undele de bandă 5G, nu există diferențe legate de viteza transferului de date și conectivitate.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În plus, arhitectura tuturor celor trei terminale este de 64 bit, ceea ce le face niște telefoane moderne, în ton cu trendurile actuale.

Pin It on Pinterest