Samsung Galaxy A41 vs Samsung Galaxy A51 vs Samusung Galaxy A71. Care este telefonul potrivit pentru tine?

Coreenii ne-au pregătit pentru anul acesta trei telefoane noi nouțe ce fac parte din noua generație a gamei de terminale A. Primul dintre ele este Samsung Galaxy A51 care a fost lansat oficial în data de 29 ianuare și a făcut furori în rânduri utilizatorilor de terminale de buget. Apoi, a urmat pe 24 februarie Samsung Galaxy A71, un terminal remarcabil având în vedere că prețul său la ora actuală nu depășește 2000 RON. Iar ultimul, deocamdată, este Samsung Galaxy A41 pe care îl așteptăm pentru data de 27 iulie, dar mai avem puțin până a primi o informație oficială.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ca și dotări, așa cum era de așteptat după numerele din denumirile lor, Samsung Galaxy A41 este cel mai modest, iar Samsung Galaxy A71 cel mai performant terminal, motiv pentru care și prețurile lor respectă această regulă. Pe de altă parte, în ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy A 41, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 nu se diferențiază foarte mult unul de celălalt, având aceleași proporții ca aspect și anume 20:9.

Mai mult, rezoluția ecranului este mai mult sau mai puțin aceeași la toate cele trei telefoane, iar pentru un plus de personalitate, fiecare din aceste terminale poate fi dotat cu un set de huse Samsung Galaxy A41, huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71 de la Itelmobile, care să-i ofere un look deosebit, dar în același timp și un plus de protecție.

Cui i se potrivește un terminal Samsung Galaxy A41?

Samsung Galaxy A41 este cel mai nou, dar în același timp și cel mai ieftin terminal dintre cele trei care fac subiectul prezentului articol. Probabil pentru faptul că a apărut ultimul pe piață, acest smartphone are rezistență la apă și la praf, spre deosebire de celelalte două telefoane care nu fac față acestor două provocări și prezintă și o funcție autofocus, foarte importantă pentru iubitorii de fotografie.

Pe de altă parte, la vederea lui, amatorii de jocuri și cinefilii s-ar putea da un pas în spate deoarece în partea din față, camerei selfie îi face loc un waterdrop notch care consumă câțiva pixeli în ecran. În plus, ca dimensiuni, Samsung Galaxy A41 este cel mai mic, diagonala sa având doar 6.1 inch.

Cui i se potrivește un terminal Samsung Galaxy A51?

Cu toate că are deja doi frățiori care s-au născut după el, Samsung Galaxy A51 încă este un telefon foate căutat și apreciat pe piață datorită fiabilității sale și funcțiilor deloc de neglijat având în vedere prețul mai mult decât convenabil. În primul rând, Samsung Galaxy A51 este disponibil într-o gamă de culori mai diversă decât Samsung Glaxy A41, iar spre deosebire de terminalul mai ieftin, camera sa principală are și o lentilă în plus, destul de utilă în anumite situații.

În schimb, dacă facem socoteala numărului de pixeli și luăm în calcul și capacitatea acumulatorului, Samsung Galaxy A51 este puțin mai modest decât Samsung Galaxy A71, motive care explică diferența de preț dintre cele două terminale. Astfel, cel puțin din punctul nostru de vedere, Samsung Galaxy A51 se potrivește unui utilizator pretențios cu smartphone-urile sale, dar care vrea să obțină cel mai bun deal calitate / preț ori de câte ori face o investiție.

Cui i se potrivește un terminal Samsung Galaxy A71?

Baterie de 4500 mAh, mult mai competentă chiar decât a unora din terminalele de top pe care le putem găsi pe piață anul acesta; memorie RAM de 8 GB, utilă pentru operații rapide și rularea unor jocuri cu cerințe mari; cameră foto principală cu lentile de 64 MP, 12 MP, 5 MP și încă 5 MP, mai mult decât suficiente pentru fotografii de calitate în diferite condiții de lumină. Ce poți să ceri mai mult de la un terminal care costă așa cum am spus și mai sus, mai puțin de 2000 RON și al cărui preț este în continuă scădere?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy A71 se potrivește celor care își doresc un telefon foarte bun, dar din plăcerea de a-și schimba cât mai des telefoanele, nu se consideră încă pregătiți de a investi o mică avere într-un terminal flagship. De aceea, îl recomandăm utilizatorilor care nu își doresc neapărat cele mai detaliate fotografii pe timp de noapte, dar pe de altă parte vor totuși să primească cât mai mult, în schimbul a cât mai puțin.

Pin It on Pinterest