Să fie iPhone 11 Pro cel mai bun telefon mobil lansat de Apple vreodată?

Anul acesta este pentru prima oară în istoria companiei Apple când gigantul american a botezat unul din telefoanele sale cu apelativul Pro. Ne-am obișnuit deja cu MacBook-uri Pro sau iPad-uri Pro, dar niciodată până în prezent nu am mai auzit de iPhone Pro. Însă în 2019 Apple s-a hotărât la o strategie diferită. Pentru a face o diferență între iPhone 11 “original” și variantele sale cu un ecran mai generos și cu o durată de viață a bateriei mai mare, Apple s-a decis că Pro este un nume pe măsură și astfel au apărut iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În afară de nume, încă unul din lucrurile pentru care iPhone 11 Pro iese în evidență nu doar față de telefoanele din generațiile mai vechi, ci și față de frățiorul lui mai mic, este numărul de camere. Camera telephoto, cea de-a treia cameră a telefonului iPhone 11 Pro cu care iPhone 11 nu este dotat, reprezintă și una din cele mai mari îmbunătățiri care pentru cei mai mulți utilizatori justifică și diferența de preț dintre acest terminal și cel mai convenabil ca tarif.

Dimensiunea ecranului și designul telefonului iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro are un ecran de 5.8 inch, iar iPhone 11 Pro Max de 6.5 inch. De aceea, amatorii de fotografie și jocuri video care pun preț pe fiecare pixel în plus, îl preferă pe cel cu dimensiuni mai generoase. De asemenea, iPhone 11 Pro Max poate fi folosit și cu aproximativ o oră mai mult deoarece are o baterie care îi oferă o autonomie mai mare. Pe de altă parte, aceste beneficii au un preț, iar pentru ecranul și bateria mai mari doritorii trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei în plus.

În schimb, dacă preferi un terminal ergonomic pe care să îl poți purta în buzunar sau în geantă fără să te incomodeze, dar cu care să beneficiezi de aceeași calitate a fotografiilor ca în cazul unui iPhone 11 Pro Max, atunci iPhone 11 Pro este soluția. Camera telephoto este prezentă, iar din punct de vedere al design-ului, nu diferă cu mult față de varianta sa mai generoasă ca mărimi.

Pentru puțină personalitate, oricărui telefon din cele două i se poate adăuga un set de huse personalizate de la Itelmobile care să dea terminalului exact imaginea pe care ți-o dorești. Cât despre carcasele de anul acesta ale celor două telefoane, ne încântăm simțurile cu nuanțe metalice precum un midnight green. Și sticla mată de deasupra corpului care se găsește la iPhone-ul 11 standard este o îmbunătățire estetică notabilă. Dar dacă optezi pentru o husă personalizată așa cum am recomandat și mai sus, aceste îmbunătățiri nu vor putea fi observate decât dacă se aleg modele transparente prin care să se vadă culorile carcaselor.

iPhone 11 Pro își merită numele cu siguranță

Compania Apple nu și-a mai denumit niciun telefon până acum cu numele de Pro, dar un lucru este sigur, telefonul lansat anul acesta se ridică la înălțimea numelui său. Display-ul mai mare, autonomia mai generoasă și camera în plus sunt doar trei din funcțiile ce nu pot fi neglijate. Și chiar reușesc să scoată telefonul în evidență nu doar față de alte terminale ale aceleiași companii, ci și față de produsele competitorilor. Există bineînțeles și persoane care cu excepția camerei nu consideră că alte îmbunătățiri sunt neapărat vrednice de costul în plus. Dar cea de-a treia cameră face o diferență reală și amatorii de fotografii care au încercat deja terminalul au spus că s-au simțit ca și cum ar avea parte de un deja vu al anului trecut când au comparat iPhone-ul XR cu iPhone-ul XS.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Iar dacă pasiunea pentru fotografie este principalul motiv pentru care dorești să investești într-un nou iPhone, dar ții totuși cu dinții de buget, atunci recomandarea noastră este să nu scapi din ochi iPhone-ul 11 Pro deoarece cu siguranță vei fi complet satisfăcut de performanțele sale, dar te vei bucura în același timp și de ergonomia unui aparat cu dimensiuni mici, pe care Apple punea la un moment dat un accent deosebit și care se pierde încet, încet cu trecerea timpului, pe măsură ce tehnica avansează.

Pin It on Pinterest