Paza bună trece primejdia rea

Paza bună trece primejdia rea, mai ales atunci când vine vorba de protejarea smartphone-urilor care nu sunt chiar atât de ieftine.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Trăim într-o perioadă în care comunicarea prin intermediul dispozitivelor mobile a dat dependență. 

Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că nu putem trăi fără smartphone-uri. Nu trece o secundă fără fim în contact unii cu alții prin intermediul acestor dispozitive care ne-au făcut viața mai ușoară decât ne-am putut închipui vreodată.

Practic, acum datorită telefonului inteligent putem face orice. Putem comunica oriunde în lume cu cei dragi nouă, putem face tranzacții bancare, putem face cumpărături fel de fel.

Smartphone-ul este instrumentul fără de care ne-am putea descurca destul de greu în această perioadă aflată în continuă dezvoltare.

Ținând cont de importanța acestui dispozitiv în viața fiecăruia dintre noi, este esențial să ne luăm în fiecare moment măsuri de precauție, pentru ca cel de care practic suntem dependenți să fie mereu în stare perfectă.

Și fiindcă paza bună trece primejdia rea, au fost fabricate în ultima perioadă o gamă variată de accesorii GSM destinate protejării telefoanelor inteligente.

În prezent, pe piață există o gamă variată de huse și folii de protecție pentru telefoane. Există huse din materiale și culori diferite, care mai de care mai atractive.

Dar, dacă vrem ca paza bună să treacă primejdia rea, trebuie să punem în primul rând accent pe calitate, și nu pe frumusețe. 

O husă de calitate întotdeauna va asigura o protecție mai bună telefonului decât o husă cu un design frumos și atât.

Din acest motiv, noi, echipa Itelmobile, vă recomandăm să vă alegeți înainte de toate o husă de înaltă calitate. Odată montată, telefonul va fi protejat cum se cuvine împotriva șocurilor mecanice.

Experiența noastră de peste 5 ani în acest domeniu ne-a ajutat să înțelegem că nimic nu este mai important decât o husă de calitate. Totodată, nu trebuie să uitați nici de folia de protecție, care vă poate proteja ecranul telefonului contra zgârieturilor.

Prin urmare, punem la dispoziția clienților noștri una dintre cele mai mari game de huse și folii de protecție pentru telefoane, dar și diverse alte accesorii GSM, la prețuri reale, cât mai accesibile pentru cumpărători.

Facem asta fiindcă am înțeles de ceva vreme care este diferența între un smartphone protejat corespunzător și unul protejat în mod nerecorespunzător.

Ce fel de husă sau folie de protecție ar trebui să vă alegeți pentru Huawei Mate 20 Lite, de exemplu? La întrebarea aceasta ne este destul de greu să vă răspundem, deoarece totul depinde de gusturile și nevoile voastre. Cu toate acestea, din oferta noastră variată ați putea opta pentru următoarele produse:

Husa 360 Grade Mixon Protection Huawei Mate 20 Lite Albastru

Husa pe care v-o recomandăm este din policarbonat ( plastic) cu protecție 360 grade, compusă din 3 părți care se montează împreună pe telefon, oferindu-i acestuia o protecție foarte bună. 

Husa acoperă partea din spate, cea de sus, partea de jos, cât și lateralele ecranului și rama aceastuia.

Husa Ultra Slim Pro Guardian X-Level Huawei Mate 20 Lite Mov

Husa ultra slim este de culoare mov, se mulează perfect pe telefon și nu îl îngroașă. Este moale la atingere datorită siliconului de calitate foarte bună.

Protejează telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor, pe spate și laterale, întrucât este perfect realizată pentru a se potrivi device-ului vostru.

Odată montată veți avea acces ușor  la porturile de încărcare și butoane, deoarece are decupaje perfect realizate pentru modelul acesta de telefon.

Folie Sticla Full Cover Full Glue Wozinsky Huawei Mate 20 Lite Cu Adeziv Pe Toata Suprafata Foliei Gold

Folia Case Friendly se potrivește cu orice tip de huse, este un pic mai îngustă tocmai pentru a potrivi foarte bine în combinație cu acestea.

Dacă vă doriți o folie de sticlă, de cea mai bună calitate, aceasta este alegerea perfectă. 

Folia dispune de adeziv pe toată suprafața ei și acoperă display-ul în totalitate.  Preia șocurile protejând astfel display-ul. 

Folie Plastic Ultra Subtire Huawei Mate 20 Lite Transparenta

 Această folie are o transparență de 99,99% și se montează ușor, nelăsând urme după montaj. Acoperă partea frontală dreaptă, nu acoperă și lateralele curbate ale display-ului.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

După cum observați, paza bună poate trece ușor primejdia când există produse de înaltă calitate. Nu ezitați să călcați pragul magazinului nostru pentru a vă atinge obiectivul. 

Pin It on Pinterest