iPhone 12 Mini mult așteptatul telefon Apple de către fanii telefoanelor mici

Te-ai întrebat vreodată cum este să ții în propriile palme o mică bijuterie care să-ți permită să fii în permanență conectat la lumea înconjurătoare? Dacă da, îți poți satisface curiozitatea investind într-un terminal iPhone 12 Mini, telefonul mobil prin care Apple a demonstrat în sfârșit că vrea să-i mulțumească pe toți utilizatorii săi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Mulți utilizatori ai terminalelor Apple sunt de părere că această companie nu a mai lansat niciun terminal cu adevărat ergonomic de la iPhone 4 încoace. De aceea, noi credem că acesta este motivul pentru care Apple ne-a pregătit în cea mai nouă familie de terminale lansate până acum un membru cu dimensiuni mignone.

iPhone 12 Mini este terminalul cu cel mai bun raport preț / performanțe dintre toți membrii familiei sale. Mai mult, așa cum era de așteptat și după numele său, iPhone 12 Mini încape confortabil chiar și într-o mână de copil.

Punctele forte ale terminalului iPhone 12 Mini

Nu exagerăm când spunem că iPhone 12 Mini este cel mai ergonomic terminal lansat de Apple în ultima vreme. De asemenea, pentru că la interior nu diferă cu nimic față de fratele său mai mare – iPhone 12, iPhone 12 Mini este din toate punctele de vedere un telefon mobil cu mult potențial. În plus, în comparație cu alte telefoane Apple mici, iPhone 12 Mini are o autonomie destul de bună.

Punctele slabe ale terminalului iPhone 12 Mini

Am spus mai sus că iPhone 12 Mini se descurcă destul de bine la capitolul baterie. Dar trebuie să subliniem încă o dată faptul că e bun pentru un telefon mic și nu neapărat în comparație cu celelalte telefoane din familia sa.

Care este poziția telefonului iPhone 12 Mini în marea familie Apple?

La ora actuală, dacă vrei să investești într-un nou terminal Apple, ai la dispoziție telefoanele mobile iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și bineînțeles, iPhone SE. Mai mult, merită să amintim faptul că și seria iPhone 11 este încă disponibilă pe piață! Cu alte cuvinte, variante sunt suficiente și tot ce trebuie să faci este să ai buget suficient pentru o nouă investiție.

Dacă e să îl comparăm cu celelalte telefoane mobile Apple enumerate mai sus, iPhone 12 Mini arată identic cu un iPhone 12. doar că este mai mic. În ceea ce privește gama de culori, el este disponibil pe negru, albastru, verde, roșu sau alb și are un nou scut ceramic în legătură cu care producătorii jură că este mai rezistent față de tot ceea ce au lansat până acum. De asemenea, celor care consideră că se putea mai mult din punct de vedere al design-ului, la Itelmobile le-am pregătit o întreagă colecție de huse iPhone 12 Mini, așa cum avem și huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max cu ajutorul cărora orice terminal poate căpăta înfățișarea dorită de utilizator.

Experiența luxuriată a utilizării unui telefon iPhone 12 Mini începe cu aprinderea ecranului. Display-ul OLED, cu culori vibrante, al acestui telefon pune la colț ecranul LCD cu care este dotat telefonul iPhone SE. Mai mult, pentru că este mai mic, putem spune că ecranul terminalului iPhone 12 Mini este mai dens decât cel al telefonului iPhone 12, cu 476 de pixeli pe inch.

Un mare plus este și raportul ecran / corp al telefonului iPhone 12 Mini, mult mai bun decât cel al telefonului iPhone SE. Astfel, dacă deschizi în modul portret un document Microsoft Word cu scris foarte mic, pe terminalul iPhone 12 Mini poți vedea cu până la 9 rânduri mai mult decât pe iPhone SE.

Nu în ultimul rând, merită să vorbim și despre procesorul și memoria internă sau cea RAM a acestui telefon. Toate telefoanele seriei iPhone 12 funcționează cu impresionantul chip A14, iar iPhone 12 Mini are 4 GB memorie RAM și 64 GB, 128 GB sau 256 GB memorie internă în funcție de varianta pentru care se optează.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, telefonul iPhone 12 Mini cu toate că este mic, este un telefon foarte potent, care ar trebui să aducă multă bucurie în viețile utilizatorilor care își doreau de mult un terminal Apple bun, dar mignon.

Pin It on Pinterest