iPhone 12 – adevărata vedetă a celei mai noi generații de telefoane Apple

Noua serie de telefoane iPhone 12 este de ceva timp pe piață, lucru pentru care fanii companiei Apple au avut suficient răgaz pentru a se obișnui cu fiecare din terminalele care fac parte din ea și a-și alege un preferat. Astfel, pe baza opiniei populare am ajuns la concluzia că dintre toate cele patru dispozitiv care compun această serie și anume: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 varianta standard este de departe preferatul celor mai mulți utilizatori.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

O recenzie detaliată a telefonului iPhone 12

Design și display

Compania Apple nu a pus niciodată prea mult accent pe performanțe, dar a excelat întotdeauna la design. Nu doar telefoanele mobile, ci și orice alte dispozitive Apple arată cu adevărat fabulos, fiind astfel preferatele celor cu un simț artistic deosebit. Și iată-ne astăzi, după o pauză de trei ani în care producătorii nu au mai venit cu nimic nou, puși în situația de a analiza iar o serie de telefoane cu un aspect deosebit.

Noul telefon iPhone 12 este un telefon cu adevărat ergonomic și extrem de plăcut din punct de vedere al modului de utilizare. El se simte foarte confortabil ținut în palmă chiar și pentru mai mult timp, fiind un dispozitiv de comunicare ideal pentru persoanele care vorbesc mult la telefon. Finisajul mat al marginilor sale precum și spatele de sticlă aduc un plus de eleganță unui telefon deja foarte aproape de perfecțiune.

Cu această serie de telefoane, Apple reintroduce conceptele de design lansate în anul 2010 odată cu seria de telefoane iPhone 4 și anume un ecran perfect plat, dar margini rotunjite. De aceea, iPhone 12 a reușit să recâștige de partea sa o mulțime de utilizatori care spuneau că cei de la Apple nu au mai lansat niciun terminal demn de admirație de la iPhone 4 încoace.

Și ca să încheiem acest capitol și să trecem mai departe, în ceea ce privește aspectul, merită să menționăm că la Itelmobile am pregătit o colecție bogată de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Mini, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max pentru cei care vor să dea mai multă personalitate noilor lor terminale Apple.

Camera foto

Atât Apple cât și Google se pare că s-au jurat să nu participe la cursa pentru cei mai mulți megapixeli în care se întrec la ora actuală o mulțime de branduri dintre care și Samsung care este învingătoare și Huawei. De aceea, nu este deloc de mirare faptul că și în seria iPhone 12 avem parte tot de camere cu până la 12 megapixeli ca și în cazul generației anterioare. Numai că de data aceasta, spre diferență de camera principală a telefonului iPhone 11 care avea o deschidere f/1.8, la iPhone 12 ne alegem cu o lentilă mai luminoasă și cu deschidere f/1.6.

Dar cu toate că în ceea ce privește numerele lucrurile par să nu se fi schimbat prea mult între cele două generații de telefoane, comparându-le observăm că fotografiile făcăute cu iPhone 12 sunt cu mult diferite de cele făcute cu iPhone 11, iar acest lucru se datorează procesorului A14 Bionic.

Performanțe și baterie

Nici în ceea ce privește memoria internă sau memoria RAM cei de la Apple nu au dat curs declarației de război din partea celor de la Samsung și s-au limitat la valori mici. Iar dacă este să spunem lucrurilor pe nume, au oarecare dreptate pentru că nu pe mulți din cei care investesc într-un terminal Apple îi interesează cu adevărat ce are un telefon sub carcasă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Procesorul A14 Bionic este mai mult decât suficient pentru cei mai mulți utilizatori Apple, iar unul din avantajele sale este faptul că necesită foarte puține resurse pentru a funcționa impecabil. Chiar dacă nu putem spune că noul iPhone 12 este mult mai rapid ca predecesorul său, să te joci jocuri pe acest terminal este o adevărată plăcere și indiferent de cât de intens îl folosești, bateria îți ajunge pentru întreaga zi și mai și rămâne.

Pin It on Pinterest