În condițiile în care Huawei P30 Pro nu mai este atât de scump cum era odată, încă merită investiția într-un Huawei P30?

A fost odată ca niciodată vara anului 2019 când te gândeai de două ori înainte să investești într-un telefon Huawei P30 Pro cu toate că oferea cea mai bună cameră foto montată vreodată pe un smartphone și o baterie care să suțină performanțele uimitoare de care era capabil.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Acum jumătate de an, Huawei P30 Pro era pur și simplu prea costisitor în comparație cu varianta sa standard și în ciuda camerei suplimentare sau a zoomului 5x, dispozitivul mai convenabil era o alegere firească pentru cei mai mulți utilizatori. Însă acum, când prețul terminalului Huawei P30 Pro a scăzut semnificativ, iar calitățile sale impresionante au convins atât de mulți utilizatori, mai are vreo șansă de afirmare și varianta sa standard?

De ce merită încă să investești într-un telefon Huawei P30 chiar dacă îți permiți varianta Pro?

Dacă ești genul de fotograf care profită la maxim de funcția zoom a aparatelor sale și îți place la nebunie să faci fotografii noaptea, atunci nu mai sta pe gânduri și cumpără-ți un Huawei P30 Pro pe care să-l echipezi cu huse Huawei P30 Pro de la Itelmobile și vei fi cu siguranță mai mult decât satisfăcut! Dar dacă pe de altă parte nu trăiești pentru fotografie, iar autonomia unei baterii de 3650 mAh îți este mai mult decât suficientă pentru a trece cu bine peste toate provocările zilei, Huawei P30 încă reprezintă o alegere înțeleaptă!

Poate că nu are aceeași cameră ca Huawei P30 Pro și cu siguranță bateria sa nu rezistă la fel de mult, dar chiar și în aceste condiții Huawei P30 este un telefon considerabil mai bun decât Huawei P20 și un dispozitiv care nu îți dă bătăi de cap indiferent de care sunt așteptările tale ca utilizator.

Un telefon cu un design plăcut și performanțe mult peste medie

Huawei P30 este disponibil într-o gamă de cinci culori: Aurora, Amber Sunrise, Breathing Crystal, Black și Pearl White, aceleași ca și varianta sa Pro. Fiecare din ele este absolut fermecătoare, iar dacă optezi pentru un set de huse de protecție, îți recomandăm să investești în huse Huawei P30 transparente, care să lase la iveală frumusețea originală a carcasei.

La capitolul cameră, Huawei P30 Pro nu este chiar strălucit când vine vorba de zoom, dar totuși, în condiții normale, face poze ireproșabile datorită lentilei Leica cu care este dotat. Huawei a pus întotdeauna un preț deosebit pe calitatea camerelor dispozitivelor sale, iar telefonul Huawei P30 nu face notă discordantă. Atât în cazul terminalului Huawei P30, cât și Huawei P30 Pro, sistemul camerei a fost reconstruit de la zero, renunțându-se la tradiționalul RGB pentru RYYB care lasă să pătrundă în obiectiv mai multă lumină realizând astfel poze cu culori mult mai vibrante.

Cu siguranță nu a fost simplu pentru Huawei să construiască un sistem complet diferit de celelalte aparate din industrie, dar efortul a meritat din plin deoarece la fel ca Huawei P30 Pro, și Huawei P30 este capabil de a face niște fotografii cum altor dispozitive nu le este cu putință.

Huawei P30 imortalizează cadre cu un zgomot de imagine redus la minim și detalii absolut fascinante! Culorile sunt bine reprezentate, iar echilibrul dintre zonele luminate și cele umbrite este unul cu adevărat plăcut pentru ochi.

Ce se poate spune despre software-ul telefonului Huawei P30?

Există utilizatori de dispozitive cu sisteme de operare Android care susțin că au văzut și terminale mai intuitive decât Huawei P30 din punct de vedere al experienței de utilizare. Dar la fel ca în cazul variantei sale Pro, Huawei P30 este un terminal foarte simplu de folosit odată ce te obișnuiești cu el.

Îți ia aproximativ câteva ore să-i înveți toate secretele și dacă ai răbdare să vizionezi câteva tutoriale online, îți poți customiza terminalul astfel încât să-l faci să funcționeze exact pe gustul tău. În plus, datorită interfeței sale, aparatul nu stă rău nici din punct de vedere al bateriei deoarece, la testul Netflix de exemplu, după o oră de vizionare energia scade cu doar 5 procente, o performanță de care foarte puține terminale din aceeași gamă de preț mai sunt capabile.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, chiar dacă nu are chiar cea mai bună cameră și baterie de pe piață, Huawei P30 este un telefon absolut extraordinar care îi face concurență chiar și mult mai apreciatei sale variante Pro deoarece oferă performanțe de top, la un preț imbatabil.

Pin It on Pinterest