În ce telefon din gama mid-range de la Samsung merită să investești dacă ai un buget de aproximativ 1500 lei?

Fie că este vorba de un al doilea terminal pe care ți-l cumperi ca telefon de serviciu, sau nu ești în general fanul flagship-urilor și te orientezi întotdeauna către cea mai bună investiție calitate / preț, un telefon Samsung Galaxy A21, Samsung Galaxy A31, Samsung Galaxy M21 sau Samsung Galaxy M31 este o alegere excelentă!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu un buget mai mic de 1500 de lei, poți cumpăra oricare din aceste telefoane și să-ți mai rămână și bani pentru a-l accesoriza cu un set de huse Samsung Galaxy A21s, huse Samsung Galaxy A31, huse Samsung Galaxy M21 sau huse Samsung Galaxy M31 din magazinul nostru, care să-i ofere un plus de protecție, dar și personalitate. Dacă te tentează propunerea, hai să discutăm mai departe despre toate aceste telefoane și să vedem ce terminal ți se potrivește în funcție de nevoile pe care le ai.

Cel mai voluminos telefon mobil

Dintre toate cele patru exemple enumerate mai sus, Samsung Galaxy A21 nu este doar cel mai ieftin terminal, ci și cel mai generos ca dimensiuni. Nu se apropie de un Samsung Galaxy Note 20 Ultra cu diagonala sa de tabletă, dar are totuși 6.5 inch, destul de mult pentru un telefon de buget, lucru pentru care un amator de filme și jocuri s-ar putea să-l prefere în locul celorlalte trei terminale.

Telefonul mobil cu cea mai bună cameră

Dacă îți place fotografia și vrei să investești într-un telefon mobil din clasa mid-range de la Samsung, dar cu lentile performante, atunci Samsung Galaxy M31 ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine. Acest telefon are o cameră principală formată din patru module de câte 64, 8, 5 și încă 5 MP, dar și o cameră selfie competentă, cu un modul de nu mai puțin de 32 MP! Cu ajutorul acestora, Samsung Galaxy M31 este destul de potent la capitolul fotografie și atâta timp cât condițiile de lumină îi sunt favorabile, se poate folosi fără probleme și pe post de aparat foto.

Telefonul mobil cu cea mai generoasă memorie internă

La capitolul memorie internă, Samsung Galaxy A31 primește o bilă albă ca telefonul cu cei mai mulți GB. El are o capacitate de stocare de 128 GB și cu toate că și Samsung Galaxy M21 sau Samsung Galaxy M31 au variante cu aceeași capacitate, pentru același spațiu de stocare pe care îl oferă Samsung Galaxy A31, în cazul lor trebuie să scoți din portofel niște bani în plus față de variantele standard.

Telefonul mobil cu cea mai mare memorie RAM

Referindu-ne doar la variantele standard, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M31 sunt telefoanele mobile cu cei mai mulți GB de RAM. Ambele dispun de câte 6 GB, o valoare destul de mare pentru niște telefoane mobile din gama mid-range.

Telefonul mobil cu cea mai lungă durată de viață a bateriei

Autonomia unui smartphone depinde mult și de sistemul său de operare, numărul aplicațiilor instalate, condiția update-urilor, dimensiunile și luminozitatea ecranului și multe alte detalii de acest fel. De aceea, pentru a face o comparație cât mai obiectivă, în cazul acestor patru telefoane ne vom referi strict la capacitatea bateriei și nu neapărat la consumul fizic. Iar din acest punct de vedere, de data aceasta avem de-a face cu doi câștigători. Atât Samsung Galaxy M21, cât și Samsung Galaxy M31 au câte un acumulator de 6000 mAh, mai mare decât Samsung Galaxy A21 cu ai săi 4000 mAh sau Samsung Galaxy A31 cu cei 5000 mAh ai bateriei sale.

Telefonul mobil cu senzor de amprentă on-screen

Toate cele patru telefoane mobile prezentate aici sunt dotate cu senzori de amprentă. Dar pentru că majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri afirmă ca senzorii de amprentă on-screen sunt mai practici, Samsung Galaxy A31 este singurul care primește încă o bilă albă.

Telefonul mobil cu cea mai variată gamă de culori

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Chiar dacă nuanțele lor au nume diferite, toate cele patru telefoane mobile prezentate aici sunt disponibile pe negru. În afară de această culoare clasică, Samsung Galaxy M21 și Samsung Galaxy M31 pot fi cumpărate și pe albastru, iar Samsung Galaxy A31 se fabrică și în variantele Prism Crush Blue, Prism Crush Red și Prism Crush White, fiind astfel telefonul cu cea mai variată gamă de culori.

Pin It on Pinterest