În ce telefon convenabil merită să investești dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy M31s și Samsung Galaxy S20 FE?

Ca producător de telefoane mobile, Samsung este fără îndoială unul din liderii mondiali. Seriile S și Note de la Samsung au cucerit o lume întreagă, dar nu mai puțin populare sunt și telefoanele mai ieftine ca preț ca de exemplu Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy M31s și Samsung Galaxy S20 FE. Toate acestea, cu toate că sunt niște telefoane infinit mai convenabile decât flaship-urile lansate an de an, fiind produse de aceeași companie, împrumută o parte din caracteristicile terminalelor scumpe și anume bateriile impresionante, numărul de camere și design-ul atractiv. Dar pentru o mai bună înțelegere, hai să luăm pas cu pas fiecare din caracteristicile acestor telefoane și să vedem prin ce ies ele în evidență și de ce merită să le cumperi?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy S20 FE

Cu un procesor Samsung Exynos 9 Octa 990, 6 GB memorie RAM și 128 GB memorie internă, Samsung Galaxy S20 FE este un telefon în legătură cu care nu trebuie să ne gândim de două ori dacă vrem să investim într-un terminal competent, dar care să nu coste o avere. De asemenea, ca design, Samsung Galaxy S20 FE este un telefon foarte arătos, disponibil în nuanțele Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. Mai mult, dacă aceste culori nu te satisfac pe de-a-ntregul, mai poți investi și într-un set de huse Samsung Galaxy S20 FE de la Itelmobile care să dea telefonului tău exact aspectul pe care ți-l dorești. Atât ca număr de megapixeli cât și din punct de vedere a capacității bateriei, Samsung Galaxy S20 FE este cel mai slab dotat telefon. El are o cameră principală formată din două lentile de câte 12 MP și una de 8 MP precum și o baterie de 4500 mAh.

Samsung Galaxy M31s

Nici Samsung Galaxy M31s nu este deloc un telefon de lepădat. În ceea ce privește gama de culori, producătorii săi s-au limitat la Mirage Black și Mirage Blue. Dar și pentru el avem husele potrivite, așa că dacă vrei să-i dai mai multă personalitate, descoperă colecția noastră de huse Samsung Galaxy M31s. Dintre toate cele trei telefoane prezentate în acest articol, Samsung Galaxy M31s are cea mai mare rezoluție a imaginilor și anume 9000 x 7000 de pixeli. În schimb, diagonala este pentru toate cele trei telefoane absolut identică, exact 6.5 inchi pentru fiecare. Cea mai bună cameră foto, dar și cea mai bună baterie, le găsim pe ambele la terminalul Samsung Galaxy M31s. Acest telefon are un sistem de lentile de 64 MP, 12 MP, 5 MP și încă 5 MP și un acumulator de 6000 mAh care-ți permite o zi întreagă să te distrezi cu jocuri, filme și muzică.

Samsung Galaxy A21s

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Samsung Galaxy A21s este cu siguranță cel mai modest telefon din această selecție, dar nu neapărat și un terminal mai puțin demn de atenție. Cei 64 GB mai puțini decât celelalte două terminale la memoria de stocare și 2 mai puțin la cea RAM reprezintă și motivul pentru care Samsung Galaxy A21s este și mai ieftin. La capitolul culori, producătorii săi s-au limitat strict la cele mai populare variante. Astfel, ei au considerat că negru, albastru și alb sunt mai mult decât suficiente pentru un terminal de buget ca acesta. Dar ca și în cazul celorlalte două exemple, când vine vorba de telefoane mobile, noi ne încurajăm cititorii ca niciodată să nu se mulțumească cu puțin și pentru telefonul acesta le-am pregătit o colecție variată de huse Samsung Galaxy A21s care să le ofere terminalelor lor un plus de protecție, dar și de originalitate. La capitolul cameră foto și baterie Samsung Galaxy A21s stă destul de binișor. El are un sistem de camere format din patru lentile de câte 48 MP, 8 MP, 2 MP și încă 2 MP, precum și un acumulator puternic de 5000 mAh.

Pin It on Pinterest