Huawei P Smart 2021 – De ce să îl cumperi și de ce să treci mai departe?

Telefonul Huawei P Smart 2021 este un telefon mobil de buget, incredibil de atrăgător și destul de bunicel și ca performanțe. Dar în același timp, cu toate că este un telefon bun, are și el punctele lui slabe despre care vom discuta mai departe în rândurile ce urmează. De aceea, dacă aveai de gând să investești într-un astfel de terminal, citește în întregime acest articol și află dacă ți se potrivește sau nu.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

De ce să cumperi un telefon Huawei P Smart 2021?

Telefonul Huawei P Smart 2021 este un terminal bine construit, cu finisaje care te cuceresc de la prima vedere. În plus, este foarte capabil și nu ai probleme cu el atunci când vine vorba de viteza cu care efectuează diferite operații. Nu în ultimul rând, așa cum ne-au obișnuit deja asiaticii, Huawei P Smart 2021 are o baterie potentă, care îi oferă o autonomie mare.

De ce să nu cumperi un telefon Huawei P Smart 2021?

Din păcate, telefonul Huawei P Smart 2021 nu are cel mai noi procesor Huawei existent pe piață. De asemenea, unii utilizatori mai pretențioși îl găsesc ceva cam din topor în ceea ce privește robustețea sa. Mai mult, ca multe alte telefoane Huawei noi, nu are instalate serviciile Google ceea ce reprezintă un mare impediment.

Tot ce trebuie să știi mai important despre Huawei P Smart 2021

Până acum, telefoanele din seria P de la Huawei o fost cele mai bine vândute terminale create de această companie. Ele îmbină într-un mod foarte armonios tehnologii de vârf cu strategii de preț potrivite pentru orice fel de utilizator. Iar Huawei P Smart 2021 îndeplinește toate aceste cerințe și nu oricum, ci într-un mod demn de aplaudat.

Începând cu ecranul său foarte generos de 6.7 inchi și continuând cu sistemul de patru lentile care formează camera principală, sau cu senzorul de amprentă montat în lateral, Huawei P Smart este unul din cele mai bune telefoane ce pot fi cumpărate cu bani puțini, disponibile la ora actuală pe piață.

Dar așa cum se întâmplă de obicei în cazul telefoanelor ieftine, Huawei P Smar 2021 are și câteva lacune. De exemplu, chiar și în această clasă de preț există unele terminale cu display OLED, dar Huawei P Smart 2021 nu este unul dintre ele. De asemenea, cu toate că mulți dintre rivalii firmei Huawei folosesc procesoare de ultimă generație chiar și pentru terminalele ieftine, producătorii acestui telefon au neglijat și acest aspect.

Cu toate acestea, cel puțin din punctul nostru de vedere, display-ul LCD al telefonului Huawei P Smart 2021 este o încântare, în special datorită culorilor lui bogate, dar care, în același timp, creează imagini foarte echilibrate.

În ceea ce privește camerele foto, putem spune că telefonul Huawei P Smart 2021 se descurcă binișor, dar comparat cu alte telefoane Huawei din clasa sa de preț, nu-l întrece totuși pe principalul său competitor Huawei P40 Lite.

În rest, cu toate că are un corp fabricat din plastic, spatele telefonului Huawei P Smart 2021 este atât de frumos realizat încât atunci când îl folosești chiar ai impresia că ai pus mâna pe un terminal de lux.

Mai mult, chiar dacă deja arată remarcabil, aspectul telefonului Huawei P Smart poate fi îmbunătățit cu un set de huse Huawei P Smart 2021 din colecția Itelmobile, ce cuprinde și huse Huawei P30 Pro, huse Huawei P30 Lite sau pentru alte terminale lansate de Huawei.

Chiar dacă este un telefon destul de limitat din punct de vedere tehnic, nu îți dai seama când folosește terminalul Huawei P Smart 2021 deoarece performanțele lui peste medie și bateria excelentă eclipsează aceste minusuri.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Iar dacă nu ești un utilizator împătimit al serviciilor Google, poți uita chiar și de acest mic impediment, mai ales că există și alte variante cu care să acoperi lipsa Gmail-ului sau hărților Google. Ba mai mult, nu băgăm mâna-n foc, dar credem că lipsa acestor servicii Google este chiar unul din motivele pentru care autonomia acestui telefon este atât de bună!

Pin It on Pinterest