Gama Samsung Galaxy S10 specificații și păreri pro și contra

Cu toate că nu revoluționează pe de-a-ntregul strategia de piață a companiei Samsung, lansarea gamei S10 este un eveniment notabil în istoria tigrului asiatic.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Samsung S10+ de exemplu, este primul telefon din lume cu sezor ultrasonic de amprente și de asemenea, primul telefon din gama Samsung Galaxy S care oferă utilizatorilor plăcerea de a face fotografii de înaltă rezoluție folosindu-se de cele cinci camere integrate.

 

Design elegant gândit cu o deosebită atenție pentru detalii

 

Gama Samsung S10 se apropie foarte mult de idealul companiilor producătoare de telefoane mobile. Probabil că ai observat deja, dar cele mai apreciate firme din domeniu se întrec în a crea device-uri ce par compuse doar din ecran. Frumusețea display-ului Infinity-O se apropie mult de perfecțiune, iar singurele elemente ce distrag atenția în cazul telefonului Samsung Galaxy S10+ sunt două camere poziționate în colțul din dreapta sus al ecranului. Acestea, mai ales în cazul în care utilizatorul preferă un ecran alb sau colorat în locul celui complet negru, ies în evidență. Dar, din fericire pentru cei extrem de sensibili la aspect, există și metode prin care cele două camere se pot ascunde pentru a nu mai face notă discordantă.

 

Din tabăra celor care aveau așteptări mai mari de la gama Samsung S10 s-au auzit și voci care au spus că ecranul curbat face ca acest telefon să fie oarecum dificil de folosit. În momentul convorbirilor, deoarece fără o atenție sporită poți atinge marginile extrem de sensibile, există și riscul de a apăsa pe butoane pe care nu intenționai.

 

Securitate sporită cu senzorul ultrasonic de amprente

 

Senzorul ultrasonic de amprente cu care este prevăzută gama S10 este conceput cu scopul de a oferi utilizatorului un plus de siguranță. El crează o hartă digitală 3D a amprentei degetului proprietarului cu scopul de a nu mai putea fi folosit de alte persoane. Cu această funcție, telefonul poate fi deblocat în mai puțin de o secundă.

 

Cu toate acestea, se pare că există metode de a induce în eroare acest senzor și un hacker experimentat, care dispune de tehnologia necesară, poate debloca telefonul dacă are posibilitatea de a reproduce amprenta proprietarului original.

 

Chiar și cu micile scăpări însă, din punct de vedere al securității, gama Samsung S10 oferă mai multă protecție decât telefoanele prevăzute cu senzor optic ce pot fi deblocate prin simpla utilizare a unei fotografii cu amprenta proprietarului.

 

Telefoane dedicate amatorilor de fotografie

 

Gama S10 de la Samsung oferă o amatorilor de fotografie posibilitatea de a obține cadre superbe de înaltă rezoluție. Indiferent de model, atât camerele din spate cât și cea sau cele frontale fac poze demne de laudă și nu sunt de neglijat nici măcar pentru fotografia în spații lipsite de lumină naturală, sau chiar pe întuneric.

 

Pentru videoclipuri, începând cu telefonul Galaxy S10 și terminând cu modelul Galaxy S10+ toate device-urile gamei filmează la 60 de cadre pe secundă în rezoluție ultra HD. Astfel, odată ce ai investit într-un așa telefon, atâta timp cât nu ai pretenția unor filmări sau ședințe foto profesionale, poți considera că ai tot ce îți trebuie pentru a lua cu asalt rețelele sociale.

 

Baterie pe care te poți baza

 

În comparație cu alte telefoane la același preț, produse de companiile ce fac concurență firmei Samsung, gama S10 se remarcă cu o baterie mai puternică, device-urile putând fi folosite cu până la o oră mai mult decât cele ale competitorilor în condițiile navigării non stop pe internet și setării luminozității ecranului la 150 nits.

 

Impresii generale despre gama S10 de la Samsung

 

Utilizatorii din întreaga lume, în urma testării noii game Samsung, au realizat un lucru care mai mult ca sigur va caracteriza compania de acum înainte. Atât prin senzorul ultrasonic, cât și prin ecranul generos sau camerele performante ale acestei game, Samsung a demonstrat o puternică dorință de maturizare încercând să ofere funcții care să simplifice experiența utilizatorului.

 

Se pare că firma renunță încet încet la idea de a surprinde publicul cu funcții de nișă care nu aduc multă satisfacție utilizatorului clasic și se axează mai mult pe ceea ce trebuie să ofere un telefon: siguranță, fiabilitate și o cameră foto mereu la îndemână.

 

Dacă ai în vedere investiția în orice model, Samsung Galaxi S10, S10+ sau S10E, nu uita că la itelmobile.ro poți realiza huse personalizate pentru Samsung Galaxy S10.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Pin It on Pinterest