Este iPhone 12 suficient de bun pentru tine sau ai nevoie de un model Pro pentru a gusta din plin experiența Apple?

La momentul de față seria de telefoane iPhone 12 este una din cele mai căutate serii de telefoane din întreaga lume. Cu suport pentru rețeaua 5G, un procesor foarte rapid și camere excepționale, seria de telefoane iPhone 12 este o serie de terminale pe care toată lumea și le dorește. Dar spre deosebire de seriile din anii precedenți, aceasta cuprinde mai multe terminale și din acest motiv pentru un utilizator care nu a încercat încă pe niciunul din ele, alegerea unui singur telefon poate fi o misiune dificilă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

iPhone 12 este cel mai convenabil telefon bun Apple dacă nu vrei varianta Mini

 

După părerea noastră, telefonul Apple iPhone 12 varianta standard este cea mai bună achiziție pentru majoritatea utilizatorilor de terminale cu sistem de operare iOS. Dintre toate cele patru telefoane Apple din seria iPhone 12, iPhone 12 modelul standard este cel mai convenabil terminal al familiei. În schimbul unui preț acceptabil pentru un terminal Apple, el oferă un ecran destul de generos, celebrul procesor A14 Bionic și un sistem de lentile excepționale pentru camera principală. De asemenea, pentru a păstra scorurile cât mai jos, el este disponibil într-o variantă cu 64 GB de memorie de stocare a datelor, mai mult decât suficient pentru un utilizator obișnuit.

 

iPhone 12 Pro oferă beneficii Max, dar la un preț mai avantajos decât flagship-ul seriei

 

Ai nevoie de un telefon mobil iPhone 12 Pro dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele oferite de cele mai noi componente hardware lansate de compania Apple. Dintre acestea enumerăm o lentilă telephoto excepțională, un ecran foarte luminos, senzor lidar și o cameră foto care arată ca ProRaw.

 

iPhone 12 Pro Max este telefonul perfect pentru un utilizator pasionat de fotografie

 

Telefonul iPhone 12 Pro Max dispune de cea mai nouă și cea mai impresionantă tehnologie Apple. El are un ecran de 6.7 inch pentru care își merită din plin rolul de Pro Max și cu toate că sistemul de lentile al camerei sale principale este asemănător cu cel al telefonului iPhone 12 Pro, acesta permite mai mult zoom. Mai mult, indiferent dacă îți place să vizionezi la nesfârșit videoclipuri de pe internet pe propriul telefon sau să te joci jocuri video, iPhone 12 Pro Max este telefonul potrivit pentru tine deoarece dintre toate terminalele din seria sa el dispune și de cea mai mare baterie. Nu în ultimul rând, iPhone 12 Pro Max are și cea mai mare capacitate de memorare a datelor ceea ce înseamnă că poți salva multe melodii și filme direct pe el.

 

De ce să investești într-un telefon iPhone 12?

 

Toate cele trei telefoane mobile care fac subiectul acestui articol arată oarecum similar din punct de vedere al design-ului. Ele sunt dotate cu ecrane OLED, sunt rezistente la apă, au elemente ceramice care le dau un plus de rezistență, dar și un aspect mai plăcut și nu în ultimul rând pot fi dotate cu un set de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max din colecția noastră pentru a căpăta mai multă personalitate. Astfel, pentru un utilizator care se mulțumește cu toate caractersticile enumerate deja, un telefon iPhone 12 este mai mult decât suficient și costă și mai puțin.

 

De ce să investești într-un telefon Pro din seria iPhone 12?

 

Toate cele trei telefoane prezentate aici au lentile wide și ultrawide identice. Dar doar terminalele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max mai au și o a treia lentilă care se poate folosi pentru zoom optic și fotografii portret de o calitate superioare. De asemenea, lentilele telefoanelor Pro au și deschideri diferite, dar și o capacitate mai mare de a mări imaginile spre diferență de varianta standard. Nu în ultimul rând, iPhone 12 nu are nici lidar, o funcție foarte importantă pentru fotografiile de noapte, de nelipsit unui fotograf profesionist care dorește să-și folosească telefonul și pe post de aparat foto.

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, ca să răspundem la întrebarea din titlu, putem spune că un iPhone 12 este mai mult decât suficient pentru a putea gusta din plin experiența revoluționară Apple. Dar dacă îți dorești un terminal care să exceleze la fotografie, unul din modelele Pro este o variantă mai bună.

Pin It on Pinterest