Diferențe și asemănări între telefoanele gamei A de la Samsung

Pentru că s-a încheiat anul 2019 și am început un capitol nou, hai să trecem în revistă o parte din realizările companiei Samsung, unul din cei mai apreciați producători de telefoane mobile din întreaga lume. Nimeni nu poate contesta faptul că 2019 a fost un an greu pentru coreeni. Cu atât de multe dispozitive noi lansate de competitorii de pe același continent, Samsung nu a avut încotro decât să țină pasul alert și ștafeta sus în încercarea de a rămâne în competiție. Iar până acum s-a descurcat destul de bine.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Dacă în categoria de top unde flagshipurile coreenilor nu prea au avut probleme datorită avantajului creat de deschiderea față de colaborarea cu Google, la gamele entry-level și mid-range au avut ceva bătăi de cap deoarece una e când mai marii tehnologiei se întrec în aplicații și alta când se luptă cu prețurile impuse de concurență. Astfel, s-a ajuns la lansarea a nu mai puțin de opt dispozitive în gama A, special creată pentru persoanele cu un buget limitat, dar care țin totuși și la performanțe.

Opt telefoane bune la prețuri competitive

Toate cele opt telefoane Samsung Galaxy din gama A, ordonate după preț de la cel mai ieftin la cel mai scump, sunt următoarele:

  • Samsung Galaxy A10;
  • Samsung Galaxy A20e;
  • Samsung Galaxy A20;
  • Samsung Galaxy A30;
  • Samsung Galaxy A40;
  • Samsung Galaxy A50;
  • Samsung Galaxy A70;
  • Samsung Galaxy A80.

Luând la bani mărunți fiecare din telefoanele de mai sus și judecându-l după performanțe, se observă o evoluție progresivă. Însă există și excepții de la regulă ca de exemplu, Samsung Galaxy A50 și Samsung Galaxy A70 care au mai multe camere și baterii mai mari decât Samsung Galaxy A80, un model considerabil mai scump. De aceea, dacă îți plac excepțiile, este o alegere înțeleaptă să investești într-unul din aceste telefoane și să-i dai imaginea pe care ți-o dorești cu un set de huse Samsung Galaxy A50 sau huse Samsung Galaxy A70.

În felul lui, și Samsung Galaxy A10 este o excepție. Pentru cei care nu se împacă bine cu senzorul de amprente și nu consideră necesară o investiție suplimentară pentru obținerea lui, Samsung Galaxy A10 este un telefon destul de bun, mai ales că are un design plăcut și îi poți oferi imaginea care îți place cu un set de huse Samsung Galaxy A10 de la Itelmobile.

Tot la excepții încadrăm și telefonul Samsung Galaxy A20e care este cel mai mic dispozitiv din familie. Pentru cei care își doresc tehnologie remarcabilă într-un terminal compact, cu display-ul său de doar 5.8 inchi, acest telefon este cea mai bună alegere. De asemenea, și el poate fi îmbunătățit ca aspect cu un set de huse Samsung Galaxy A20e tot de la Itelmobile.

Ce au în comun toate telefoanele Samsung Galaxy din gama A?

Dacă tot am vorbit atât de diferențe și excepții, este timpul să găsim și asemănările dintre telefoanele Samsung Galaxy din gama A. În afară de nume, sunt puține lucruri pe care toate cele opt telefoane mobile din această gamă să le aibă în comun.

Cel mai important element comun al tuturor acestor telefoane este sistemul de operare Android 9 Pie, un tip de software care face ca și cele mai ieftine exemplare să-și merite cu vârf și îndesat investiția. Însă așa cum era de așteptat, experiența de utilizare este cu atât mai bună cu cât nivelul telefonului este mai ridicat.

În rest, nici măcar la gama de culori nu putem găsi prea multe caracteristici pe care să le împărtășească toate cele opt telefoane deoarece indiferent de regula pe care o stabilim, apar imediat și excepții.

De aceea, decât să căutăm proprietăți pe care să le aibă în comun toate dispozitivele din gama A de la Samsung, este mai simplu să le împărțim în câte două categorii după tipul de display: Infinity-U și Infinity V, sau modelul de procesor: Exybos sau Qualcomm Snapdragon.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Toate peste toate însă, nu putem să nu lăudăm dedicația de care Samsung a dat dovadă în crearea fiecărui tip de telefon din gama A și tehnologia față de care a fost mai mult decât generos pentru, subliniem, niște telefoane mobile de buget.

Pin It on Pinterest