De ce să investești într-un Samsung Galaxy Note 10 Plus dacă îți dorești să devii un artist veritabil?

Îți place desenul? Cochetezi cu arta? Ți-ai pus în gând că vrei să devii un ilustrator, dar nu știi cu ce să începi? Sfatul nostru este ca înainte de a face orice alte investiții să îți cumperi mai întâi un telefon Samsung Galaxy Note 10 Plus și să descoperi cu ajutorul lui dacă aceasta este calea potrivită pe care trebuie să mergi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

De ce un Samsung Galaxy Note 10 Plus este cea mai bună investiție atunci când vrei să devii ilustrator?

Dacă vrei să devii un artist, în primul rând trebuie să ai la dispoziție uneltele potrivite pentru crearea operelor tale de artă. De aceea, atunci când vine vorba de ilustrații, fără un Astropad cu ajutorul căruia să poți edita și salva ilustrațiile tale și pe terminale precum desktop-urile sau laptop-urile îți va fi foarte dificil să răspunzi nevoilor clienților. Dar ca începător, investiția într-un Astropad se poate dovedi o alegere pripită deoarece la un moment dat s-ar putea să descoperi că desenul nu este chiar ceea ce îți dorești să faci în viață și atunci ai cheltui pe un aparat nefolositor.

Cu un Samsung Galaxy Note 10 Plus pe de altă parte, nu trebuie să te temi vreodată că s-ar putea ca la un moment dat să-ți schimbi interesele deoarece aparatul pe care îl ai la îndemână nu este doar un gadget pentru artiști, ci mai întâi de toate un telefon de ultimă clasă.

Un gadget atotputernic este mai convenabil și mai practic decât o colecție de terminale cu funcții diferite

Lăsând la o parte posibilitatea de a desena în voie cu ajutorul unui Samsung Galaxy Note 10 Plus, datorită unui astfel de aparat poți să-ți explorezi și alte interese precum fotografia sau crearea de conținut. Decât să-ți cumperi un pad pentru desen, un aparat pentru fotografie și un telefon pentru comunicare, poți să investești doar într-un Samsung Galaxy Note 10 Plus și să beneficiezi de toate funcțiile gadgeturilor enumerate, dar și de multe alte avantaje în schimbul unui preț mult mai ieftin.

De asemenea, cu un Samsung Galaxy Note 10 Plus îți poți face cunoscut nu doar talentul la desen, ci și personalitatea. Este simplu să-ți faci telefonul să arate exact așa cum îți dorești cu ajutorul unui set de huse Samsung Note 10 Plus de la Itelmobile. Magazinul nostru online dispune de o gamă largă de modele pentru orice telefon, iar dacă vrei, poți opta chiar și pentru huse personalizate pe care să le printezi cu ilustrațiile tale personale.

S-pen este un stilou potrivit pentru ecranele voluminoase

Este adevărat că dacă îți dorești un terminal cu ajutorul căruia să realizezi ilustrații, ai ca opțiune și varianta mai ergonomică din punct de vedere al dimensiunilor a aparatului Samsung Galaxy Note 10 Plus. Dar nimic nu se compară cu utilizarea stiloului S-pen pe un ecran mare și de aceea, dacă tot investești într-un terminal care să te ajute pentru a deveni un ilustrator, atunci profită la maxim și optează pentru un Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Compania Sud-coreeană Samsung a făcut mari progrese în gama Note și astfel, prin colaborarea cu Microsoft, acum este posibil să-ți conectezi telefonul la calculator. Acum sfera de opțiuni oferite pentru artiști de către Samsung s-a lărgit mult odată cu eliminarea necesității de a achiziționa un cablu HDMI și de aceea Samsung Galaxy Note 10 Plus a devenit unul din telefoanele preferate pentru ilustratori.

Libertate de exprimare la cel mai înalt nivel

Pentru un artist libertatea de exprimare este mai importantă decât orice altceva. Iar cu un Samsung Galaxy Note 10 Plus ai mai mult decât destulă libertate de exprimare datorită tehnologiei pe care acest telefon o pune la dispoziție.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Astfel, ca o concluzie la acest articol, dacă ești un artist vizual sau dacă de acum încolo urmărești să devii unul, Samsung Galaxy Note 10 Plus este cu siguranță cea mai bună investiție pe care o poți face pentru cariera ta. Nu cred că ar fi exagerat să spunem că te poate ajuta mai mult chiar decât cursurile de specialitate deoarece în final, indiferent de calea pe care o alege un artist, cel mai important lucru rămâne timpul investit în practică și exersare.

Pin It on Pinterest