De ce este husa telefonului tău unul din cele mai importante accesorii în care ar trebui să investești?

Indiferent dacă deții unul din cele mai noi telefoane mobile Apple, Samsung, Nokia, Blackberry sau Huawei, este foarte important să te asiguri că terminalul tău beneficiază de cea mai bună protecție pentru a-l feri cu succes de acele lovituri inevitabile. Iar pentru a-i oferi un plus de rezistență, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru telefonul tău mobil este să-i cumperi o husă de protecție fiabilă.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Obținerea unei huse de protecție profesionale te va ajuta să-ți păstrezi telefonul într-un mod cât mai sigur posibil. Cu un astfel de accesoriu, loviturile ușoare sau picăturile de apă nu vor mai fi niciodată o problemă, iar purtatul telefonului în buzunar nu va mai reprezenta niciodată un pericol pentru telefonul tău.

Husele de protecție premium sunt niște accesorii care te ajută să eviți pătrunderea prafului sau a murdăriei în telefon prin mufa de căști sau portul de încărcare și să-ți păstrezi telefonul în siguranță.

Utilizarea unei huse de protecție bune oferă protecție sporită și părților interioare, mai delicate ale telefonului. Scăparea unui telefon neprotejat corespunzător poate duce la fisuri sau cioburi care pot permite apei sau altor substanțe dăunătoare aparatelor electrice să pătrundă în interior și să deterioreze ireversibil componentele acestuia. Dar cumpărarea unei huse te poate ajuta să eviți astfel de situații neplăcute și reprezintă cea mai ieftină metodă de a-ți păstra telefonul ca nou pentru timp îndelungat.

Nu în utlimul rând, husele de telefon sunt o modalitate excelentă de a-ți personaliza terminalul. Avantajul investiției în huse personalizate este faptul că poți schimba aspectul telefonului tău în funcție de starea ta de spirit. Cu husa potrivită de la Itelmobile este atât de simplu să-ți asortezi telefonul la vestimentație sau chiar să-l îmbraci așa cum tu nu ai curaj pentru a-l transforma într-un subiect de conversație.

Cum să alegi cea mai bună carcasă de telefon?

După modelul telefonului

Când investești într-o husă de protecție pentru telefonul tău asigură-te că alegi un accesoriu care se potrivește perfect cu modelul tău de telefon. Chiar dacă o husă pare că se potrivește la mai multe telefoane, dacă lasă goluri, mai ales în dreptul mufelor, atunci praful va pătrunde cu ușurință în interiorul telefonului și va defecta componentele acestuia. Din acest punct de vedere, pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să-și protejeze telefoanele cât mai bine cu putință, am dezvoltat o gamă variată cu huse pentru toate telefoanele mobile disponibile la ora actuală pe piață.

După materialul carcasei

În ceea ce privește materialul, sfatul nostru în calitate de experți în huse de protecție este să investești în huse din materiale flexibile deoarece acestea atenuează mai bine șocul în cazul unei căzături.
După gradul de protecție

Pentru a oferi terminalelor clienților noștri protecția de care au nevoie, confecționăm și huse personalizate pe comandă, astfel încât ele să ofere un grad de protecție cât mai ridicat. Pentru aceste huse folosim doar materiale de calitate premium, iar în cazul în care acestea sunt utilizate concomitent cu o folie de protecție, tot din colecția noastră, îți transformă terminalul într-un dispozitiv blindat.

După propria personalitate

Husele de protecție nu trebuie să fie doar funcționale, ci pot fi și distractive. Dacă investești într-o husă de protecție Itelmobile realizată pe comandă, poți alege pentru aceasta fotografia preferată sau o ilustrație care să te reprezinte. Pe internet există milioane de astfel de imagini cu titlu gratuit pe care le poți folosi pentru crearea unei huse profesionale, sau, dacă te simți creativ, poți face chiar tu o poză sau un desen pe care să-l imprimezi pe noua ta husă. Astfel, husa devine nu doar un accesoriu de protecție, ci și un extraordinar mod de a-ți afișa personalitate și gusturile și a-i invita pe cei din jur să-ți pună întrebări și să te includă în conversațiile lor.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În concluzie, nu doar pentru protecție, ci și din punct de vedere stilistic, husa de protecție este un accesoriu absolut necesar pentru orice utilizator de telefon mobil, care vrea să-și păstreze aparatul ca nou pentru mult timp, dar și să-l facă să iasă în evidență.

Pin It on Pinterest