Cele mai bune telefoane mobile în ianuarie 2020 judecate după camerele foto

În domeniul telefoanelor mobile tehnologia avansează atât de rapid încât un articol despre cele mai bune camere foto își pierde relevanța de la o lună la alta. Dar măcar acum, la început de an, în special pentru iubitorii de fotografie, am considerat că este necesar să trecem în revistă cele mai performante dispozitive pentru a vedea din ce punct pornim în noul an.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cele mai bune telefoane mobile pentru a face fotografii profesionale în 2020

#1 Iphone 11 Pro

Dintre toate cele trei modele de telefoane mobile iPhone 11 lansate anul trecut de compania Apple, iPhone 11 Pro este cel pe care îl recomandăm fotografilor. Din punct de vedere al sistemului de lentile, el nu diferă de iPhone 11 Pro Max. Dar luând în considerație și prețul mult mai scump al celui din urmă, alegerea noastră rămâne iPhone 11 Pro, un telefon cu o cameră cu adevărat capabilă de lucruri mărețe. Să fi fost ceva cu numărul 12 anul trecut de sau folosit atât de multe lentile cu 12 MP? Se prea poate! Din cele patru lentile ale telefonului iPhone 11 Pro toate au câte 12 MP și nici alte companii nu au stat prea mult pe gânduri când au ales lentile cu aceleași performanțe.

#2 Google Pixel 4

Numele acestui telefon nu este ales la întâmplare. Când Google și-a botezat dispozitivul Pixel era de așteptat să facă furori la capitolul fotografie. Și nu a dezamăgit pe nimeni până acum! Google Pixel 4 este la începutul anului 2020 unul din cele mai performante terminale cu care să imortalizezi momentele importante din viața ta, dar și să te specializezi ca fotograf. Însă l-am pus pe locul doi în această listă nu din punct de vedere al calității fotografiilor, ci din cauza duratei de viață a bateriei care lasă de dorit.

#3 Huawei P30 Pro

Telefonul Huawei P30 Pro este la ora actuală terminalul cu cea mai performantă cameră foto montată pe un telefon mobil din lume. Atenție! În alegerea celui mai bun dispozitiv din punctul de vedere al unui fotograf, contează mult și preferințele personale. Dar dacă vorbim strict de tehnologie, Huawei P30 Pro nu numai că se mândrește cu cei mai mulți pixeli, dar și cu cel mai mare număr de lentile dintre toate telefoanele din lista noastră, dar ca stil al fotografiilor este unic și trebuie acceptat ca atare.

#4 Samsung Galaxy S10 Plus

Din punct de vedere al camerelor foto, Samsung Galaxy S10 Plus se aseamănă suficient de mult cu iPhone 11 Pro datorită numărului lor. În partea din spate, la fel ca iPhone 11 Pro și Samsung Galaxy S10 Plus dispone tot de trei camere, iar calitatea fotografiilor făcute cu ele este absolut senzațională indiferent de condițiile de lumină!

#5 Samsung Galaxy Note 10

Compania coreeană nu s-a zgârcit cu numărul de camere foto nici la cel de-al doilea flagship al lor, lansat anul trecut. Setul de lentile de 16 MP, 12 MP și încă 12 MP ale telefonului Samsung Galaxy Note 10 face ca acesta să merite și din punct de vedere al performanțelor foto și nu doar pentru existența performantul S pen, deliciul ilustratorilor.

Ce telefon îți iei la început de an dacă ești pasionat de fotografie?

Oricare din cele cinci terminale prezentate mai sus excelează dintr-unul sau mai multe punct de vedere atunci când sunt folosite ca aparate de fotografiat. Mulți fotografi profesioniști spun că iPhone 11 Pro de exemplu, te scapă de bătaia de cap cu editatul datorită faptului că fotografiile sale arată mereu perfect fără a fi nevoie să se intervină. Pe de altă parte, există și persoane care susțin că preferă o imagine mai aproape de realitate și lentilele acestui terminal pierd uneori din detaliile pe care alte dispozitive le imortalizează fără probleme.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În final, totul este o problemă de gusturi și de ceea ce îți place ție ca fotograf să descoperi într-o fotografie. De aceea sfatul nostru este să testezi toate terminalele și abia apoi să faci o alegere, în cunoștință de cauză. De asemenea, nu uita că indiferent de gusturile tale, din punct de vedere estetic, poți îmbunătăți aspectul oricărui dispozitiv prin investiția într-un set de huse iPhone 11 Pro, huse Huawei P30 Pro, huse Samsung Galaxy Note 10 Plus și pentru multe alte modele de telefoane de la Itelmobile.

Pin It on Pinterest