Cele mai bune idei de personalizare a huselor de telefon pe care să le pui în practică în anul 2020 pentru a fi la modă

La Itelmobile este mai simplu ca oriunde să creezi huse personalizate de o calitate premium, cu ajutorul cărora să-ți protejezi telefonul, dar și să-i dai un aspect care să se potrivească întocmai cu preferințele și caracterul tău. Posibilitățile sunt nenumărate și în doar câțiva pași simpli poți crea o husă originală pentru orice tip de telefon. Pe de altă parte, dacă îți surâde ideea de a-ți personaliza telefonul, dar nu reușești să te hotărăști asupra unui design, ți-am pregătit această listă cu sugestii din care să te inspiri. Iată câteva din cele mai populare idei de personalizare a telefoanelor mobile de care au profitat în 2020 o mulțime de vedete și influenceri online, care au vrut să iasă în evidență prin smartphone-urile lor.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cu ce imagini să-ți personalizezi telefonul pentru a fi la modă în anul 2020?

#1 Modele intergalactice

Universul nemărginit ne-a fascinat dintotdeauna. Fie că a fost vorba de anumite planete, cerul înstelat sau Calea Lactee, am văzut anul acesta o mulțime de huse de telefoane mobile cu modele inspirate din măreția universului. Și dacă mai luăm în considerare și dorul de libertate pe care cu toții l-am simțit încă de la începutului anului, putem înțelege perfect de ce aceste modele de huse personalizate au ajuns să fie atât de populare în special în 2020.

#2 Keep Calm and…

Citatele cu Keep Calm and… au devenit un exemplu de print clasic nu doar pentru fețe de pernă sau obiecte de papetărie, ci și pentru husele telefoanelor mobile. Puțini sunt cei care știu că expresia originală era de fapt Keep Calm and Carry On, a fost inventată de Guvernul Britanic în anul 1939 ca slogan al pregătirilor pentru cel de-al doilea război mondial și a fost făcută celebră în întreaga lume datorită scriitorului George Orwell care a folosit-o și în celebra sa carte 1984. Dar sensul original al expresie s-a alterat și acum oameni din întreaga lume îi folosesc doar prima parte, după care adaugă expresiile motivaționale, care îi reprezintă.

#3 Marmură

Marmura este un material la modă de câțiva ani încoace și a rămas pe val chiar și în 2020. Acum există orice cu aspect de marmură, de la coperți de cărți și caiete și până la tocătoare de bucătărie. Dar niciun obiect nu a fost îmbrăcat atât de mult în marmură ca telefoanele mobile, motiv pentru care îți poți crea cu inima deschisă o husă personalizată cu un astfel de print deoarece te asigurăm că vei fi la modă!

#4 Cactuși

Cactușii și plantele cu frunze suculente sunt atât de iubite în prezent încât uneori ne punem întrebarea dacă florăriile mai reușesc oare să vândă și altfel de plante. Dar pe de altă parte, putem înțelege perfect dragostea pentru cactuși având în vedere că există atât de multe soiuri, iar condițiile de îngrijire pe care le implică creșterea unei astfel de plante sunt mult mai puțin dificile decât în cazul oricărei alte flori. Cactușii sunt în prezent atât de populari încât nu îi mai vedem doar în ghivece, ci și sub formă de tablouri, imprimați pe țesături și bineînțeles, printați cu multă grijă pe husele telefoanelor mobile.

#5 Cafea

Fie că este vorba despre celebrul pahar Starbucks sau despre cești și boabe de cafea în general, cafeaua este o băutură populară nu doar în restaurante, ci și pe husele de telefon mobil. Și nu ne plângem pentru că pe lângă faptul că arată excelent, ne dă un plus de energie chiar și atunci când o sorbim doar din ochi.

#6 Meme-uri

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Fața de troll; Taylor Armstrong țipând la Smudge, șireata pisică albă; Bărbatul care își întoarce privirea după femeia în roșu deși merge braț la braț cu iubita; Grumpycat, Trololo și multe ale exemple de meme-uri celebre și-au făcut loc pe husele telefoanelor mobile de pretutindeni în anul 2020. Iar noi nu putem decât să încurajăm mai departe trendul, mai ales când dăm peste câte un meme cu preferatul nostru, Doge, câinele Shiba Inu, care a încălzit inimile și a adus un zâmbet pe buzele a milioane de utilizatori ai internetului.

Pin It on Pinterest