Ce poți face cu ajutorul unui stilou S Pen și un telefon Samsung Galaxy Note 10 sau Note 10 Plus?

Dacă te-ai gândit să investești anul acesta într-un telefon Samsung Galaxy Note 10 sau Samsung Galaxy Note 10 Plus putem să punem pariu că principalul motiv constă în existența stiloului S Pen prin care aceste telefoane oferă utilizatorilor o experiență total diferită față de alte terminale. Pe lângă design-ul minimalist, posibilitatea de a ieși în evidență cu câte un set de huse pentru Note 10 de pe site-ul nostru, sau funcțiile similare pe care le pun la dispoziție, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus mai au în comun și stiloul S Pen care permite celor cărora îl folosesc o mulțime de avantaje.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Ce poți face cu un S Pen?

#1 Cu un S Pen poți scrie

Faptul că poți scrie cu un stilou nu surprinde pe nimeni, dar pentru că majoritatea celor cărora folosesc un stilou S Pen mai mult desenează, ne-am gândit să includem și acest avantaj pe lista noastră. Stiloul S Pen îți permite să scrii pe ecranul telefonului Galaxy Note 10 la fel de repede și frumos ca pe un carnețel obișnuit, iar tot ce trebuie să faci pentru a debloca opțiunea de luat notițe este să scoți stiloul și să începi să scrii pe ecranul telefonului ca și cum ar fi aprins. Ești liber să adaugi și pagini dacă consideri necesar, iar la final trebuie doar să salvezi și documentul tău va rămâne stocat în memoria telefonului.

#2 Poți să-ți iei adio de la hârtiuțe

Post-it-urile sunt pe atât de practice la birou pe cât sunt de incomode în geantă sau în buzunar. Pur și simplu nu este deloc cool să bagi mâna adânc în geantă și tot felul de hârtiuțe cu notițe să ți se lipească de piele. Însă cu un S Pen poți uita de acest calvar și mai mult, ai garanția că nu vei mai pierde nimic din informațiile importante deoarece tot ce consideri că merită și îl notezi, va rămâne pentru totdeauna în telefonul tău.

#3 S Pen te ajută să fii mai ordonat

Ai uitat vreodată de o întâlnire importantă, sau să-ți suni mama și să o feliciți de ziua ei? Ni s-a mai întâmplat și nouă, dar am reușit să evităm complet aceste situații neplăcute cu ajutorul S Pen-ului de la Samsung Galaxy Note 10 și același lucru l-ai putea face și tu. Niciodată nu a fost mai ușor ca până acum să-ți notezi în calendar fiecare informație și să te organizezi mai bine folosind un telefon mobil!

#4 Acum e simplu să transformi scrisul în text digital

Ce bine era dacă dispuneam de un S Pen și acum douăzeci de ani când încercam să descifrăm hieroglifele de pe caietul colegei când lipseam de la un curs! Dar cel puțin tinerii din ziua de astăzi nu au o astfel de problemă și acest lucru se datorează tehnologiei și telefonului Samsung Galaxy Note 10 care poate transforma scrisul de mână însemnat cu un S Pen în text digital de o acuratețe uimitoare!

#5 Editarea unui video a devenit o joacă de copil

Cine spune că este greu să faci filme nu are la îndemână un Samsung Galaxy Note 10 și un S Pen. Cu ajutorul acestui telefon editarea video se transformă într-o plăcere deoarece stiloul S Pen se dovedește cu adevărat folositor în scoaterea sau adăugarea unor secvențe sau în inserarea de subtitrări. Mai ales în contextul business, videoclipurile sunt metoda perfectă de a ilustra un gând sau o idee, iar vestea bună este că acum le poate face oricine.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

#6 Tu peux lire en français

Ai înțeles textul de mai sus? Dacă nu, treci cu S Pen-ul deasupra lui și îi vei afla semnificația. Acum poți citi în orice limbă străină mult mai simplu decât o făceai până în prezent. Tot ce trebuie să faci când nu înțelegi un cuvânt sau o frază este să treci cu stiloul S Pen peste textul respectiv și imediat îți apare traducerea. Astfel, când știi că nu mai trebuie să te cari cu un dicționar după tine, este mult mai simplu să duci până la capăt o carte scrisă într-o limbă străină sau să înveți o limbă nouă deoarece fiecărui cuvânt căruia nu-i cunoști încă sensul îi poți afla nu doar traducerea exactă, ci și pronunția corectă.

Pin It on Pinterest