Ce caracteristici trebuie să prezinte o husă personalizată pentru a putea fi considerată premium?

Știai că există mulți utilizatori de telefoane mobile care investesc într-un set de huse personalizate chiar înainte de a-și primi noul telefon comandat? Oricât de performant ar fi un terminal, când vine vorba de protecție este important să nu amâni nicio zi echiparea lui cu o husă premium deoarece orice utilizare iresponsabilă reprezintă o expunere la un risc. Dar ce înseamnă mai exact husă premium și cum se diferențiază un astfel de accesoriu de altele similare?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Cum recunoști o husă personalizată premium?

● După material

Husele Itelmobile sunt realizate dintr-un tip de silicon moale și transparent, cu o grosime de 0.5 mm, care îmbracă dispozitivul ca o mănușă protectoare. El se simte foarte plăcut la atingere și nu te incomodează sub nicio formă în timpul utilizării aparatului.

● După durabilitate

Cu cât materialul din care este fabricată husa personalizată este mai rezistent, cu atât protecția pe care aceasta o oferă dispozitivului pe care îl acoperă este mai mare. Chiar dacă se va deteriora în timp și nu va arăta mereu ca nouă, ea trebuie să ofere protecție exact ca în prima zi după achiziție.

● După design

O husă personalizată premium se poate observa și după design. Un astfel de accesoriu are decupături curate exact în locurile unde este necesar pentru tipul de telefon pe care îl deții și se mulează perfect pe terminalul tău. Cu alte cuvinte, este realizată exact pentru acel model de telefon și nu altul similar, respectându-i toate particularitățile legate de design.

Cum poți să realizezi o husă personalizată premium?

Husele personalizate premium nu sunt foarte greu de obținut dacă apelezi la magazinul nostru online, Itelmobile. De la accesarea paginii noastre speciale de huse personalizate și până la comanda propriu-zisă, întregul proces nu durează mai mult de câteva secunde.

Întreaga operațiune nu are decât doi pași simpli. La pasul 1 tot ce ai de făcut este să alegi marca și modelul de telefon pe care îl deții, iar la pasul 2 trebuie să încarci fotografia preferată și să vezi cum se încadrează.

Pentru a fi pe deplin mulțumit de rezultate, ține cont de faptul că telefonul tău are o formă dreptunghiulară și din acest motiv fotografiile de tip portret se vor vedea mult mai bine decât cele pătrate sau în format landscape.

Mai mult, pentru o încadrare perfectă, dacă nici după alegerea unei fotografii în format portret nu ești mulțumit de rezultat, poți să apeși pe iconița cu un creion pentru a edita imaginea. În acest fel poți alege o altă bucățică din poză, sau poți mări subiectul care te interesează pentru o reprezentare mai bună. De asemenea, dacă vei considera că este cazul, poți să întorci fotografia la stânga sau la dreapta pentru a capta un unghi cât mai bun.

Dacă chiar și cu atâtea variante la dispoziție preview-ul noii tale huse personalizate nu este tocmai ce îți doreai, poți să apeși pe coșul de gunoi și să iei de la capăt cu o nouă fotografie. La final, când ești pe deplin mulțumit, ai posibilitatea să finalizezi comanda sau să mai ceri încă o husă sau mai multe în funcție de cum dorești.

Comanda îți va ajunge direct acasă după două sau trei zile lucrătoare și astfel, mai rapid poate decât să-ți cumperi un nou telefon, poți să realizezi un set de huse personalizate premium care să ofere protecția de care terminalul tău are nevoie.

Ce fel de fotografie să alegi pentru personalizarea unei huse de telefon?

La capitolul creativitate, din partea noastră ești liber să alegi orice fotografie sau ilustrație îți place. Dar dacă ai nevoie de un punct de plecare sau un reper, din experiență îți spunem că cele mai apreciate fotografii sunt cele cu prietenii și familia, cu animale de companie, precum și imaginile de înaltă rezoluție cu peisaje, disponibile gratuit pe internet.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Indiferent de ceea ce alegi să imprimi pe husa ta personalizată, rezultatul te va satisface cu siguranță deoarece ceea ce vezi în preview este și ceea ce primești atunci când deschizi coletul la livrare. De aceea, nu mai amâna nicio secundă șansa de a-ți proteja telefonul cum se cuvine mai ales atunci când este atât de simplu și de convenabil să-i oferi atenția de care are atât de multă nevoie!

Pin It on Pinterest